Jump to content

Recommended Posts

[MENTION=28628]kyr..[/MENTION]

Βαλε λιγο την γριουλα (Χ58) του Τακη, βαλε και οτι την εχει σε silent mode (80C temp target).. ε ενταξει φυσιολογικο το σκορ.

Εγω παρηγγειλα ηδη αλλα που 290Χ με 490;

Ρε μαν τον ακρατητο εχεις :p

Δεν ειπαμε οχι βιασυνες & περιμενουμε τις custom κατα τα χριστουγεννα;

Εχεις ηδη πουλησει την προηγουμενη και εισαι με intel HD & δεν εχεις να παιξει ουτε solitaire;

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] καλοριζικη φιλε μου.

Δεν πιστευω να εχεις κανενα gta4 εγκατεστημενο ετσι για σημειο αναφορας του bench του;

Βαλε λιγο την γριουλα (Χ58) του Τακη, βαλε και οτι την εχει σε silent mode (80C temp target).. ε ενταξει φυσιολογικο το σκορ.

Λοιπον επεδη μου ρθε καπως, ετρεξα το 11 στα ρολογια του [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] αλλα και παλι δεν...

Δλδ τι μηχανακι εχει ο Kyr δεν γραφει κιολας. Τεσπα.

Μην χαλαμε και το νημα αποψε ειναι η χαρά του Zpaf με το καινουργιο μωρο.:yes4:

99um.jpg

Δεν πιστευω τον 980 να τον εχεις στα 3.3 ετσι?

Αν μιλας σε μενα να σε πληροφορησω οτι ο επεξεργαστης μου ΠΟΤΕ δεν επαιξε μαμα.:yes4:

Ok γιατι μπερδευει το 3dmark λεει προφανως την αρχικη συχνοτητα του επεξεργαστη ε? Στα ποσα τον εχεις τον cpu?

(edited)
Λοιπον επεδη μου ρθε καπως, ετρεξα το 11 στα ρολογια του [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] αλλα και παλι δεν...

Δλδ τι μηχανακι εχει ο Kyr δεν γραφει κιολας. Τεσπα.

Μην χαλαμε και το νημα αποψε ειναι η χαρά του Zpaf με το καινουργιο μωρο.:yes4:

99um.jpg

[MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]

μπορει να παιζει ρολο οτι εχω μεγαλυτερο boost!

και ενα στα ρολογια της ghz(με κλειστο το ρευμα αν το ανοιξω μπουσταρει παραπανω ακα μεγαλυτερο σκορ)

oepg.png

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-20.png

Έγινε επεξεργασία από kyr..

zpaf τρεξε τα overclocked ρολογια που εχεις σε firestrike extreme συνεχομενα 5-6 φορες θα φανει εαν αντεχει ο πυρηνας το overclock ιδιαιτερα με default ψυκτρα που εχεις...να την χαιρεσαι και καλοδουλευτη την καρταρα σου... :)

Υ.Γ Δεν εισαι ο μοναδικος με ASUS και ELPIDA μνημες εμενα που ειναι και BF4 edition υποτιθεται την πηρα για hynix τρομαρα μου... :p

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] καλορίζικη!

[MENTION=7477]adpanos[/MENTION] περσινά ξινά σταφύλια :p Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν Hawaii-based. H S10000 έχει κλείσει χρόνο (για αυτό και στα slides τη συγκρίνουν με fermi και όχι με kepler)