astrolabos Νοέμβριος 7, 2013 #2441 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Εγώ περιμένω τον πρώτο που θα μπορέσει να βάλει uber διακόπτη στην 290 την απλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Νοέμβριος 7, 2013 #2442 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Εγώ περιμένω τον πρώτο που θα μπορέσει να βάλει uber διακόπτη στην 290 την απλή AMD has also included their Dual BIOS feature with the R9 290. Unlike the R9 290X, there are no separate BIOSes for "quiet" and "uber". AMD Radeon R9 290 4 GB Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 7, 2013 #2443 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]Σκέψου αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μόλις βρούν εκεί στην AMD τα σωστά settings στον driver για fan speed κτλ... τι θα γίνει με τις καρτούλες 290/290Χ. Ακόμα δεν έχουν βγάλει κάποιον WHQL driver και σε κάθε beta που βγαίνει βλέπεις μεγάλο performance boost overall! Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι δεν έχουμε δεί ακόμα τι κάνει το Hawaii chipset... Προσωπικά είμαι "ΠΟΛΥ" περίεργος να δώ τις custom υλοποιήσεις με έναν κάπως ώριμο driver! Tέλος να πω ότι η 290Pro είναι όντως πολύ "σωστή" κάρτα απο αυτά που βλέπω και διαβάζω! Η 290Χ κάποιοι πρόλαβαν και είπαν ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης, εγώ θα τους πώ να δώσουν λίγο χρόνο στα πράγματα ακόμη.. για να δούμε..! Οπως βλεπεις η κουτση ειτε με 47% ειτε με 100% δεν εχει διαφορα. HARDOCP - PowerTune / Fan Speed / Performance - AMD Radeon R9 290 Video Card Review Με το temp throttling καθαρισανε. Αυτο που μενει πια να δουμε ειναι καλυτερα optimization στα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Νοέμβριος 7, 2013 #2444 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 (edited) Aπο Greiheland σας χαλαει... http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon?zmother_chipset=31 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2013 από Da_KiLLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 7, 2013 #2445 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Aπο Greiheland σας χαλαει...Κάρτες Γραφικών | www.you.gr αναζήτηση για Chipset, 35 filter lines gigabyte; :...: Να έχουμε τα ίδια με τα παιδιά;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Νοέμβριος 7, 2013 #2446 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 gigabyte; :...:Να έχουμε τα ίδια με τα παιδιά;; Οι reference ΟΛΕΣ ιδιες δεν ειναι...?? Δειξε μου τις διαφορες..??:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 7, 2013 #2447 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Θεμα τυχης ειναι τι θα πετυχεις... Μακρια απο 290/Χ reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 7, 2013 #2448 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Οι reference ΟΛΕΣ ιδιες δεν ειναι...??Δειξε μου τις διαφορες..??:fun: Νομίζω η μόνη διαφορά είναι στο τι υλικά διαλέγει για το pcb η κάθε εταιρεία και τα ρεύματα αν είναι κλειδωμένα ή όχι?Κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Νοέμβριος 7, 2013 #2449 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Νομίζω η μόνη διαφορά είναι στο τι υλικά διαλέγει για το pcb η κάθε εταιρεία και τα ρεύματα αν είναι κλειδωμένα ή όχι?Κάνω λάθος?Αυτα που λες ισχυουν μονο σε ΝΟΝ REFERNCE καρτες, οσο για το ρευμα, μονο αυτο φενεται να εχει λιγο σκαμπανευασμα αλλα παντα στα ορια της ΑMD για τις REFERENCE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 7, 2013 #2450 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Νομίζω η μόνη διαφορά είναι στο τι υλικά διαλέγει για το pcb η κάθε εταιρεία και τα ρεύματα αν είναι κλειδωμένα ή όχι?Κάνω λάθος?Φασον ολες ιδιες ειναι οι ρεφ.. το αυτοκολλητο αλλαζει μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 7, 2013 #2451 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Η Sapphire ειναι το επισημο εργοστασιο της AMD για τις καρτες γραφικων. Ολες τετοιες ειναι ασχετα με το τι λεει το αυτοκόλλητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akylla9 Νοέμβριος 7, 2013 #2452 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Καλορίζικη και καλοδούλευτη και μην μετανοιώνεις καθόλου!!!Τι θερμοαγώγιμη χρησιμοποίησες για τον πυρήνα και τι ψηκτράκια έβαλες στα vrms?Από τα λίγα που έχω διαβάσει το πρόβλημα είναι στα δεξιά που βρίσκεται το VRM1 και δεν έχει καλό airflow η arctic σε αυτό συγκεκριμένα!θερμοαγωγιμη artic silver 5 και κολλα θερμογωγιμη της artic και αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 7, 2013 #2453 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 (edited) Οπως βλεπεις η κουτση ειτε με 47% ειτε με 100% δεν εχει διαφορα.Με το temp throttling καθαρισανε. Αυτο που μενει πια να δουμε ειναι καλυτερα optimization στα παιχνιδια. Αυτό άμα δεν γίνει φέτος δεν θα γίνει ΠΟΤΕ! Το Mantle ελπίζω να μοιράσει πόνο και να φανεί επιτέλους η GCN τι μπορεί να κάνει πέρα απο το DΧ. Θα δούμε.. εγώ τα βλέπω θετικά πάντως τα πράγματα! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2013 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 7, 2013 #2454 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 ένα mini review με την MK26!!Κοιτάξτε θερμοκρασίες..R9 290 im Griff: Prolimatech MK-26 Black im Test - Praxiseinsatz (Seite 6) - HT4U.netΑφήστε να σας κάνει την μετάφραση ο chrome γιατί ειναι στα γερμανικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akylla9 Νοέμβριος 7, 2013 #2455 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 ένα mini review με την MK26!!Κοιτάξτε θερμοκρασίες..R9 290 im Griff: Prolimatech MK-26 Black im Test - Praxiseinsatz (Seite 6) - HT4U.netΑφήστε να σας κάνει την μετάφραση ο chrome γιατί ειναι στα γερμανικά.Η Prolimatech MK-26 ειναι 4 slot ενω η accelero xtreme III ειναι 3 slot :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 7, 2013 #2456 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Η Prolimatech MK-26 ειναι 4 slot ενω η accelero xtreme III ειναι 3 slot :snap:Και με την accelero μια χαρά δουλεύει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akylla9 Νοέμβριος 7, 2013 #2457 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 εννοειται αυτο απλα για μενα ενα slot διαφορα μετραει λογω soundblaster zxr:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 8, 2013 #2458 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 HARDOCP - Update on AMD Responds to R9 290 Series Performance Variance Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2013 #2459 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Οπότε τα κάνανε σαλάτα δίνοντας την ευκαιρία σε sites που πρασινοφέρνουν να ουρλιάζουν στα review τους περί golden samples??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 8, 2013 #2460 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Με πρώτο και καλύτερο το tomhardware...πόση λάσπη ακόμα στην amd!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts