The_Blade Νοέμβριος 4, 2013 #2321 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 (edited) Για αυτο γελαω οταν ακουω καποια παιδια που υποστηριζουν οτι ... οι καλυτεροι reviewers ειμαστε εμεις.Δηλαδή εμπιστεύεσαι περισσότερο το οποιονδήποτε εμπορικό site με τις βαθιές (ή ρηχές) τσέπες από τους απλούς χρήστες;Αυτοί για 2 banner και ένα review sample πουλούν και την ψυχή τους.Προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους reviewer, ενδεικτικά κοιτάω τα νούμερα που δίνουν (μόνο για trolling battles κάνουν ).Να μην σχολιάσω αυτά τα τραγικά "average performance" με "όλως τυχαία" επιλογή τίτλων... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2013 από The_Blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Νοέμβριος 4, 2013 #2322 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Για αυτο γελαω οταν ακουω καποια παιδια που υποστηριζουν οτι ... οι καλυτεροι reviewers ειμαστε εμεις. γιατί θεωρούμε ότι δεν πληρώνεστε από την nvidia ή την AMD, όπως μερικά site... αν πληρώνεστε, να σας γράψουμε ή να σας διαβάζουμε με μισό μάτι, όπως διαβάζουμε τα διάφορα site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 4, 2013 #2323 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Δηλαδή εμπιστεύεσαι περισσότερο το οποιονδήποτε εμπορορικό site με τις βαθιές (ή ρηχές) τσέπες από τους απλούς χρήστες;Αυτοί για 2 banner και ένα review sample πουλούν και την ψυχή τους. Προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους reviewer, μόνο ενδεικτικά κοιτάω τα νούμερα που δίνουν (μόνο για trolling battles κάνουν ). Να μην σχολιάσω αυτά τα τραγικά "average performance" με "όλως τυχαία" επιλογή τίτλων... Yeap ... διαβαζω οσα περισσοτερα review μπορω και βγαζω τα συμπερασματα μου. Αυτο μου ελειπε να περιμενω απο τον καθε τυχαιο χρηστη να μου δωσει εντυπωσεις και νουμερακια. Φανταζεσαι να περιμενα νουμερα απο πχ Metro LL για να αποφασισω πια καρτουλα θα παρω και να εβλεπα τα ss των παιδιων εδω ... Μου γραφει ο Χρησταρας εδω ... Δεν ξερω μηπως παιζουν ρολο τα 8.1 που το τρεξαμε.Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 αλλα δεν θυμαται οτι οταν ειδε το 48αρι μου λεει μπααα αποκλειεται .... τα windows 8.1 ειναι. του bootαρω σε windows 7 και βλεπει παλι 48αρι ... χαχαχαχαχααααα το ξεχασε ... αλλα δεν μπορω να ξερω τι μπορει να του εχει παρε τα μυαλα ... Kαποια νουμερα πριν η καρτα παρει ποδι. Χρηστο κοιτα τι δινει το Metro LL με λιγο παραπανω στις μνημες. Metro LL [MENTION=19909]1150[/MENTION]/1500 air [Official] AMD R9 290X / 290 Owners Club - Page 252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 4, 2013 #2324 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 γιατί θεωρούμε ότι δεν πληρώνεστε από την nvidia ή την AMD, όπως μερικά site...αν πληρώνεστε, να σας γράψουμε ή να σας διαβάζουμε με μισό μάτι, όπως διαβάζουμε τα διάφορα site... Οταν ... 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν SKIP εσυ περιμενε τον οποιοδηποτε να σου πει την αληθεια που ολοι οι αλλοι σου κρυβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Νοέμβριος 4, 2013 #2325 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Οταν ... 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν SKIP εσυ περιμενε τον οποιοδηποτε να σου πει την αληθεια που ολοι οι αλλοι σου κρυβουν. βασικά, περιμένεις να δεις και νούμερα και από τους δύο...εμάς εδ'ω μέσα και τα σαιτ...και βλέπεις αν είναι αληθινά ή όχι... μετά απλά αποφασίζει η τσέπη σου ή ο fanboyισμός του καθενός Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 4, 2013 #2326 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 *γκουχ* Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 4, 2013 #2327 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Λετε να ειναι αυτη που γυρισα πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Νοέμβριος 4, 2013 #2328 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Παιδιά για τις 270Χ γνωρίζετε πότε θα βγουν custom λύσεις; Έχετε όλοι επικεντρωθεί και χτυπιόσαστε για τις 290Χ και αμφιβάλω εαν είσαστε οι πλειοψηφία χωρίς να θέλω να σας υποβαθμίσω αλλά ζήτημα να σκάσουν 20 άτομα από εδώ μέσα τα 400άρια και 500άρια που ζητάνε για αυτές τις κάρτες...Για τις ποιο κάτω κατηγορίες ξέρουμε πότε θα βγουν στην αγορά οι custom λύσεις της sapphire της gigabyte και της asus πχ;Για Ελλάδα εννοώ όχι εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 4, 2013 #2329 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Λετε να ειναι αυτη που γυρισα πισω? [ATTACH]59162[/ATTACH] Το πιο πιθανό είναι να είναι αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 4, 2013 #2330 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Παιδιά για τις 270Χ γνωρίζετε πότε θα βγουν custom λύσεις; Έχετε όλοι επικεντρωθεί και χτυπιόσαστε για τις 290Χ και αμφιβάλω εαν είσαστε οι πλειοψηφία χωρίς να θέλω να σας υποβαθμίσω αλλά ζήτημα να σκάσουν 20 άτομα από εδώ μέσα τα 400άρια και 500άρια που ζητάνε για αυτές τις κάρτες...Για τις ποιο κάτω κατηγορίες ξέρουμε πότε θα βγουν στην αγορά οι custom λύσεις της sapphire της gigabyte και της asus πχ;Για Ελλάδα εννοώ όχι εξωτερικό.270X και 280X όλες custom είναι...http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=270x και έχουν ερθεί εδώ και 3 βδομάδες!Rebranded κάρτες είναι, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Νοέμβριος 4, 2013 #2331 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 270X και 280X όλες custom είναι...270x - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr και έχουν ερθεί εδώ και 3 βδομάδες!Rebranded κάρτες είναι, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι!Βασικά αυτήν [ame=http://www.amazon.fr/Sapphire-Toxic-Carte-graphique-Express/dp/B00FOQZZ6Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382384246&sr=8-1&keywords=270x+toxic]εδώ [/ame]ψάχνω και δεν βρίσκω σε ελληνικό μαγαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Νοέμβριος 4, 2013 #2332 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 (edited) Βασικά αυτήν εδώ ψάχνω και δεν βρίσκω σε ελληνικό μαγαζί...Και γιατί την περιμένεις από ελληνικό μαγαζί ? για να πληρώσεις καπέλο 30-40 € ?? Πάτα το κουμπί από amazon και απόλαυσε την καρτούλα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2013 από music Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 4, 2013 #2333 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 AMD's Revolutionary Mantle Graphics API Adopted by Various Developers | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 4, 2013 Author #2334 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 The blurred out card is the new card coming Tuesday 5am from AMD. (290 pro)A card which I've now managed scores even beating the R290X OC with, due to newer drivers. http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18551534&page=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 4, 2013 #2335 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 άντε να δούμε αυτόν τον driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 4, 2013 Author #2336 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 XFX Radeon R9 290, 4GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (R9-290A-ENFC) Preisvergleich | Geizhals DeutschlandR9 290 PRO --> 475€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 4, 2013 Author #2337 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 AMD's Revolutionary Mantle Graphics API Adopted by Various Developers | techPowerUp Σιγά σιγά όλοι σε AMD θα πάνε ... Θα είναι κάτι καλό, δεν μπορεί .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 4, 2013 #2338 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 XFX Radeon R9 290, 4GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (R9-290A-ENFC) Preisvergleich | Geizhals DeutschlandR9 290 PRO --> 475€ ακριβή μου φαίνεται - μένει να δούμε αν ο πολυαναμενόμενος driver δικαιολογεί την τιμή/απόδοση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 4, 2013 #2339 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 δλδ η X πόσο θα ανέβει με τους νέους drivers;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 4, 2013 #2340 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα στην 6970 gigabyte που ειχα μια εποχη...το coil whine ηταν απαλευτο. Μαλιστα "επαιζε" αναλογα με τις κινησεις που εκανα στο Mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts