amdnikos Δεκέμβριος 8, 2014 #4221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Τπτ κουμπωνεις ρυθμίσεις, apply σωζεις προφίλ και βουρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 8, 2014 #4222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Τπτ κουμπωνεις ρυθμίσεις, apply σωζεις προφίλ και βουρ.Ναι αυτο κανω απλα το msi δεν με αφηνει να πειραξω το core voltage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 8, 2014 #4223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) Ναι αυτο κανω απλα το msi δεν με αφηνει να πειραξω το core voltage. Στα settings... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2014 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 8, 2014 #4224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Μεχρι ποσο μπορω να δωσω και να ειμαι safe?Τι περιπου να περιμενω?Πιστευω τα 1150/1450 να τα εχω για 24/7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 9, 2014 #4225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Μεχρι ποσο μπορω να δωσω και να ειμαι safe?Τι περιπου να περιμενω?Πιστευω τα 1150/1450 να τα εχω για 24/7.Ξεκινα πρωτα χωρις ρευμα και ανεβαζε ρολογια μεχρι να δεις οτι κρασαρει. Απο κει και μετα ανεβαζε ανα 10-15mV Το τι ρολογια θα δεις εξαρταται απο το καθε τσιπακι. Λογικα θα τα εχεις τα 1150/1450 με ευκολια Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hillmaster Δεκέμβριος 19, 2014 #4226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Υπάρχει περίπτωση μια καρτα να παρουσιάσει "coil whine" ενω αρχικά δεν είχε ?Εχω εδω και ενα μηνα την r9 280 και τις τελευταίες μερες εχω παρατηρήσει ενα ελαφρύ coil whine(μάλλον) που ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι αρχικά δεν υπήρχε ,παιζει να φταίει ο καινούργιος οδηγός(omega) που έβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Δεκέμβριος 20, 2014 #4227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 (edited) Υπάρχει περίπτωση μια καρτα να παρουσιάσει "coil whine" ενω αρχικά δεν είχε ?Εχω εδω και ενα μηνα την r9 280 και τις τελευταίες μερες εχω παρατηρήσει ενα ελαφρύ coil whine(μάλλον) που ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι αρχικά δεν υπήρχε ,παιζει να φταίει ο καινούργιος οδηγός(omega) που έβαλα? 1) Ναι εκτός εάν δεν το είχες παρατηρήσει καλά απο την αρχή και σου φάνηκε οτι ΔΕΝ είχε ενώ είχε. 2) Οχι ο driver δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Ο OMEGA είναι ο καλύτερος driver με διαφορά overall μέχρι στιγμής απο την AMD. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 20, 2014 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hillmaster Δεκέμβριος 20, 2014 #4228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Oxι σίγουρα δεν το εκανε γιατι και τωρα που ξανα δοκίμασα το witcher 2 δεν το κανει, ενω χθες άκουγα ενα ηχο που απο τα βιντεο που εχω δει ειμαι σχεδον σίγουρος οτι ηταν coil whine ....... περιεργο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 20, 2014 #4229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 @Hillmaster, Τσεκαρε το τροφοδοτικο την επομενη φορα...τα ιδια εχω και γω και τελικα φταει το corsair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Δεκέμβριος 20, 2014 #4230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Τακη αν δεν τις βαλουμε διπλα διπλα με την msi που εχεις δεν θα βγαλουμε συμπερασμα. Μην ξεχνας οτι προερχομαι απο reference υλοποιηση. Επαιζα λιγο BF4 με κλειστα ηχεια για να την ακουσω και νομιζα οτι ειχαν κολλησει τα ανεμιστηρια της. Βγηκα και ειδα gpuz με 68 βαθμους στον πυρηνα σταθερα και το fan speed στο 35%. Απολυτη ησυχια ... Δυο νουμερακια στα μαμα τους απο την πρωην και την νυν. καλοδούλευτη η κάρτα! Άσχετη ερώτηση, έχεις βρει τρόπο για screenshot σε παινχίδια με mantle (χωρίς φωτογραφική / κινητό/ tablet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 20, 2014 #4231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Ευχαριστώ.Μόλις τελειώσει το bench alt-tab πετάς μέσα και ένα gpuz και είσαι οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Ιανουάριος 4, 2015 #4232 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Τι κάνει τσίου τσίου μέσα σε ένα Corsair 540? Max 69c σε bf4 χωρίς vsync. Οι ανεμιστήρες δεν λένε ούτε να ακουστούν ούτε να περάσουν το 40% Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από amdnikos 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 4, 2015 #4233 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Ελαμωρετωρα με τη σομπα...παλι καλα που ειναι χειμωνας και θα ζεσταθειτε με τη μπουρουχα που πηγατε και πηρατε... :hehe: Καλοριζικη @amdnikos, Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από Lazy Dog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 4, 2015 #4234 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) ^ Lazy dog in "Sebastian mode" OR account hijacked? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από TopCLR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιανουάριος 5, 2015 #4235 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Τι κάνει τσίου τσίου μέσα σε ένα Corsair 540? Max 69c σε bf4 χωρίς vsync. Οι ανεμιστήρες δεν λένε ούτε να ακουστούν ούτε να περάσουν το 40% Μεγεια. Όχι φωτο ανάποδα παρακαλώ γιατί μερικοί έχουμε άδεια αυτή την περίοδο και πίνουμε και τσίπουρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 5, 2015 #4236 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Μεγεια. Όχι φωτο ανάποδα παρακαλώ γιατί μερικοί έχουμε άδεια αυτή την περίοδο και πίνουμε και τσίπουρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Trexx να πάρεις και εσύ μια τέτοια αφού η 280x δεν σου πήγε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2015 #4237 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ. Έχω την 270Χ της gigabyte windforce x3 .Μόλις ανεβάσω λίγο τα ρολόγια και τρέξω κανένα παιχνίδι κατευθίαν BSOD.Αν πάω default είμαι κομπλέ τι φάση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Ιανουάριος 6, 2015 #4238 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ. Έχω την 270Χ της gigabyte windforce x3 .Μόλις ανεβάσω λίγο τα ρολόγια και τρέξω κανένα παιχνίδι κατευθίαν BSOD.Αν πάω default είμαι κομπλέ τι φάση ;θελει λιγο ρευμα να δωσεισ παραπανω για να ειναι σταθερη η καρτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2015 #4239 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 θελει λιγο ρευμα να δωσεισ παραπανω για να ειναι σταθερη η καρτα σου.οτι έκανα το έκανα μέσω catalyst center. πόσο της % να δώσω λες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Ιανουάριος 6, 2015 #4240 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 (edited) κατεβασε το msi afterburner , απο εκει ανεβασε το ρευμα. μολισ το κατεβασεισ δωσε φοτο να δουμε εαν τα ρευματα σου ειναι ξεκλειδωτα οπωσ και το power limit,το ποσο θα ανεβασεισ αυτο θα το δεισ εσυ που εισαι σταθεροσ.. πρεπει να βρεισ τα ορια που ειναι ειναι σταθερη η καρτα σου, τοσο στο πυρηνα οσο και στισ μνημεσ.. , και κατι τελευταιο , προσοχη στισ θερμοκρασιεσ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από darkiller 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts