Jump to content

AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

adpanos

Recommended Posts

Γιατι τι σου κανει το V-Sync στο online? Δεν εχω ασχοληθει πολυ, αλλα απο οτι ειδα δεν εφαγα perf hit. 60 κλειδωμενο παιζει

Μεγαλη συζητηση σε λαθος thread. :D

Αν εχει ορεξη ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] θα μας πει καλυτερα. :hehe:

Υπάρχει και αντίθετη άποψη :)

BF3, Possible VSYNC trick? No input lag + frame sync (no tearing).

Πάντα υπάρχει αντίθετη άποψη!! Αλλά να παίξω fps με 60 frames που να με πλήρωναν δεν το έκανα. Πάντα vsync off.

Πάντα υπάρχει αντίθετη άποψη!! Αλλά να παίξω fps με 60 frames που να με πλήρωναν δεν το έκανα. Πάντα vsync off.

:OT:

Κανονισε γιατι αν και το titanfall εχει cap όπως το ghosts θα σε πετσωνω μονο στο BF4. :hehe:

V-Sync On σε multi ... συγνωμη αλλα είναι αυτοκτονια για μενα.

Ετσι παιζω παντα ειτε με ένα monitor ειτε με τρια αναγκαστικα.

ultra τεζα ... :hehe:

umtc.jpg

4ohv.jpg

97 93; Γιατι τετοια διαφορα. Πριν δεν ηταν 30;

omg τι μου ειπες αλεξοπους!!! δεν το ηξερα αυτο οτι μπορει να γινει! παω να το τεσταρω!

Μα δε λέει να παίξεις με 60. Με 60 θα παίξω εγώ που έχω οθόνη στα 60Ηz. Εσύ με την 144Hz, θα παίξεις στα 144fps με το vsync on. Διάβασε τι λέει, εγώ το έκανα και είδα διαφορά, πόσο μάλλον εσύ με την 144άρα.

Έτσι θα την βάλω στο pc :hehe:

Έτσι με την ζελατίνα να μπει.

Θα είναι και αδιάβροχη στην υδροψυξη που έχεις.:clap::p:dance3:

Άστη να ξεκουραστεί από το ταξίδι πρώτα.

Καλοδούλευτη και καλά σκοράκια.

Έγινε επεξεργασία από venex58

Μα δε λέει να παίξεις με 60. Με 60 θα παίξω εγώ που έχω οθόνη στα 60Ηz. Εσύ με την 144Hz, θα παίξεις στα 144fps με το vsync on. Διάβασε τι λέει, εγώ το έκανα και είδα διαφορά, πόσο μάλλον εσύ με την 144άρα.

παιδια εβαλα frame rate limiter 58 αλλα προσπαθησα και στο 59 με vsync on και δεν ηταν τοσο smooth ξενερωσα. offtopic

παιδια εβαλα frame rate limiter 58 αλλα προσπαθησα και στο 59 με vsync on και δεν ηταν τοσο smooth ξενερωσα. offtopic

Εγώ πάντως είδα διαφορά προς το καλύτερο. Φαντάζομαι με τη σύνθεσή σου, είσαι μόνιμα >59fps, έτσι;

Εγώ πάντως είδα διαφορά προς το καλύτερο. Φαντάζομαι με τη σύνθεσή σου, είσαι μόνιμα >59fps, έτσι;

ναι μονιμα. εχω average κοντα στα 80fps στη 1440p ολα ultra. Πιστευω φταιει το μονιτορ. γιατι ο αζαζιλ που εχει το 2713 μου λεει οτι μπορει να παιζει χωρις vsync και δεν του κανει tearing. εμενα μαμιεται.