GoMaR Οκτώβριος 24, 2013 #1881 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 μου θυμιζει καρτα εποχης 4850 και 4870.απο αποψης VFMβεβαια τοτε ηταν αρκετα πιο φθηνες , αλλα τουλαχιστον ριχνει τον πηxη των τιμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1882 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω 280χ αλλά με αυτές τις εξελίξεις η 290pro θα είναι η χρυσή τομή!!!Custom φυσικά για να μην μας λένε και καρβουνιάριδες!!!:nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 24, 2013 #1883 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Παιδιά η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ξεστοκάρανε όλα τα μαγαζιά εκεί στο uk διαβάζω..Από Ελλάδα είδατε-εμφανίστηκε κάτι μέχρι στιγμής?? Καλυτερα που δεν εμφανιστηκε κατι. Ενδιαφερον για τις non reference καρτουλες που θα ερθουν. HARDOCP - 100% Fan vs. Uber vs. Quiet - AMD Radeon R9 290X Video Card Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 24, 2013 Author #1884 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 (edited) Καλυτερα που δεν εμφανιστηκε κατι. Ενδιαφερον για τις non reference καρτουλες που θα ερθουν. HARDOCP - 100% Fan vs. Uber vs. Quiet - AMD Radeon R9 290X Video Card Review Υδρόψυξη φαίνεται να θέλει η κάρτα για να ξενοικιάσεις με throttle , overclock κ.λ.π. Κατά τα άλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τραβάει πολύ καλά στις υψηλές αναλύσεις, εκεί που προορίζεται δηλαδή η κάρτα, και το κλοκάρισμά της κάθε άλλο παρά κούφιο φαίνεται . Με το που σκάσει στην Ελλάδα η κάρτα R9 290X και υδρόψυξη θα πάνε σετάκι σε εμένα. Εκτός και αν κάνει και δεύτερη έκπληξη με την R9 290 PRO ! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2013 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 24, 2013 #1885 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Κατά τα άλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τραβάει πολύ καλά στις υψηλές αναλύσεις, εκεί που προορίζεται δηλαδή η κάρτα, και το κλοκάρισμά της κάθε άλλο παρά κούφιο φαίνεται . ρεστα ... AnandTech Portal | The Radeon R9 290X Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 24, 2013 #1886 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 οι 79** που θα πανε οι τιμες οεο? Πολυ καλη κινηση της AMD μπράβο.. Μπορει να μην την πάρω την κάρτα (λόγω αλλων προτεραιοτήτων) αλλα χάρηκα πολυ απο αυτη την κίνηση της κόκκινης Link to comment Share on other sites More sharing options...
starmanwarz Οκτώβριος 24, 2013 #1887 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Sapphire R9 290X 4GB GD5 BF4 Edition - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.grΓελαστε ελευθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 24, 2013 #1888 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 βρήκα γιατί έχει τέτοιες θερμοκρασίες !!! δείτε το πίσω μέρος της κάρτας μπροστά πίσω μέρος ωραία θυμηθείτε γιατί η 5870 απο πίσω είναι έτσι βουαλά !!! problem solved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1889 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Sapphire R9 290X 4GB GD5 BF4 Edition - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.grΓελαστε ελευθερα.Αναμενόμενο!!!χαχαχαχαχα!!Ρε παιδιά πως μπορούμε να κράξουμε την τιμολογιακή πολιτική των καταστημάτων εδώ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 24, 2013 Author #1890 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 βρήκα γιατί έχει τέτοιες θερμοκρασίες !!!δείτε το πίσω μέρος της κάρτας μπροστά πίσω μέρος ωραία θυμηθείτε γιατί η 5870 απο πίσω είναι έτσι βουαλά !!! problem solved Εγώ γιατί δεν το έπιασα ?:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 24, 2013 #1891 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 (edited) Αναμενόμενο!!!χαχαχαχαχα!!Ρε παιδιά πως μπορούμε να κράξουμε την τιμολογιακή πολιτική των καταστημάτων εδώ??Γράψου στο Π και πήγαινε στην αξιολόγηση του προϊόντος και κράχτους !!!Εγώ γιατί δεν το έπιασα ?:baby:γιατί απο ότι φαίνεται έχεις τον γερμανό τον Χαιμερ ...δεν θυμάστε που τότε ήταν μόδα να βάζουν στις μεγάλες κάρτες από πίσω (ειδικά υπήρχαν και κιτς για nvidia που ήταν σόμπες) γιατί αυτό το backplate έριχνε εως και 10 βαθμούς !!! ε δεν θυμάστε ? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2013 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 24, 2013 Author #1892 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 (edited) 4 x ΤΙΤΑΝ 1,486/1,774MHz = 39629 Marks 4x R9 290X ( 1,435/1,650MHz) = 41531 Marks Για τους φίλους των σκορ ... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2013 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1893 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Υποβάλλοντας την αξιολόγηση και παρουσίασή σας στο Υπολογιστές, Laptop, Τηλεοράσεις, Ήχος, Εικόνα, Τηλεφωνία, Αναλώσιμα - plaisio.gr, συμφωνείτε και εγγυάστε ότι:• Το περιεχόμενο της παρουσίασης αποτελεί δική σας δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου• Η παρουσίαση δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς άλλα μέλη του Υπολογιστές, Laptop, Τηλεοράσεις, Ήχος, Εικόνα, Τηλεφωνία, Αναλώσιμα - plaisio.gr και αξιολογήσεις τρίτων, συζητήσεις περί πειρατικού λογισμικού, παράνομων δραστηριοτήτων ή εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης και των όρων χρήσης του προϊόντος• Τα γραφόμενά σας αφορούν το προϊόν της αξιολόγησης, δεν αναφέρονται στην τιμολόγηση του προϊόντος και δεν είναι παραπλανητικά ή αποτελούν εσκεμμένη δυσφήμισή τουΘα το σβήσουνε και να γράψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 24, 2013 Author #1894 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2013 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Οκτώβριος 24, 2013 #1895 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Για τους λατρεις της τεχνολογιας ... AMD Radeon R9 290X Hawaii Review - Taking on the TITANs | PowerTune and Variable Clock Rates αυτο σημαινει οτι με υδροψυξη θα γινει τρελο πανηγυρι.... Ξερουμε αν τα υπαρχοντα waterblocks (οχι τα fullcover προφανως) ειναι συμβατα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1896 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Ρε παιδιά που βρίσκεται η ΤΙΤΑΝ στο FIRESTRIKE?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Οκτώβριος 24, 2013 #1897 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Παιδες με custom cooler η καρτα φευγει σε τροχια. Εγω μαλλον θα κανω το γνωστο THE_MOD με antec 620 και μικρα coolerakia πανω στα vrms +airflow. ειναι παρα πολυ αποτελεσματικο σε μικρα κουτια. Η τιμημενη true ultra 120 extreme θα επιστρεψει πανω στο CPU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1898 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Με την ref.stock ψήκτρα της τελικά δεν είδαμε όλες τις δυνατοτήτες της!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 24, 2013 #1899 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 για μισο λεπτο ρε παιδια ομως..καλη χρυση η κοκκινη , αλλα βγαζει ενα προιον ΖΕΣΤΟ το οποιο σε ορισμενα παιχνιδια μπορει να εχει επιπτωση στην αποδοση ;δλδ μου θυμιζει το thrlotting της πρασινης που οι περισσοτεροι κραζανε(μαζι με μενα)η πολιτικη αυτη δεν κατακρινεται ; Δλδ ενας που εχει πιο ψυχρο κουτι / δωματιο / η mod στην ψυκτρα στο farcry εχει 10% καλυτερη αποδοση.παραλογο ;ναι!συμφωνειτε ; αντικειμενικα παντα ετσι..και οχι φανμποιστικες απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 24, 2013 #1900 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Εγώ όπως το βλέπω άφησε περιθώριο για μοντες και custoμιες στους retailers!!Έρχονται ωραίες κάρτες στον ορίζοντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts