Jump to content

AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

adpanos

Recommended Posts

Οπως κανει η Nvidia και μαζευει το μαρουλι...

...επισης και οι πετρες ξερουν ποσο μάλλον η ΑΜD οτι το GK110 εχει να δωσει πολύ boost ακόμα και οτι η nVIDIA εχει ενα τσούρμο respins να κατεβάσει.

Αυτά να τα έχουμε να τα θυμόμαστε σε 2-3 χρονάκια που θα έχει αποσυρθεί η Nvidia από το desktop κομμάτι (ή στην καλύτερη θα έχει εξαγοραστεί). :whistle2:

Αλεξ εδω ειναι το ζουμι και οποιος καταλαβε καταλαβε ...

mksi.jpg

whhy.jpg

Το έχω ξαναγράψει αλλά πάμε άλλη μια

-Οτιδήποτε κάτω από 20ms δεν δημιουργεί stutters. Μια απόλυτα smooth εμπειρία.

-Μεγάλα spikes πάνω από 40-50ms μπορούν να θεωρηθούν πρόβλημα τα οποία υποδεικνύουν χαμηλό framerate.

Στο BF4 η nvidia έχει θέματα στην Beta - δεν θα έχει τέτοια απόδοση στο τελικό προϊόν σε καμιά περίπτωση

Παρόλα αυτά βλέπω ότι τα πάει πολύ καλά από τώρα ακόμη κι αν το παιχνίδι είναι της AMD

Πέρα οτί τα στοιχεία σου είναι λανθασμένα, ξεφεύγεις από το θέμα. GTX 280X δεν θα πάρει αυτός που θα παίξει LOL η την steamoιντιά του...αλλά αυτός που θέλει να παίζει ΑΑΑ τίτλους αξιοπρεπώς. Οπότε η απάντηση σου μπάζει.

ΥΓ: Από πότε το Skyrim είναι απαιτητικό? :tomato:

Δεν ειπα οτι ειναι απαιτητικο.

Ειπα ποιοι θεωρουνται οι πιο απαιτητικοι mainstream τιτλοι εκτος απο το battlefield.

Δηλαδη σκ@$#@ απαιτητικοι απλα αναλογικα με κατι indies.

Τιτλοι που παιζει η πλειοψηφια των casual gamers στην οποια ξαναλεω δε ανηκουμε.

Και καταλαβαινεις οτι ακομα και με μια καρτα τυπου gtx 280 η amd 58xx αντε αν θες και dx11 gtx 650ti και amd 7770 παιζουν μια χαρα.

Εμεις παιζουμε απ ολα και πιο απαιτητικα games γιατι εχουμε το hardware,o casual gamer ομως με το μπρικι με τη low end καρτα που απολαμβανει τα παραπανω μολις βαλει κανενα crysis 3 σε full hd ακομα και low θα το πεταξει στο 5λεπτο γιατι θα κολαει.

Έγινε επεξεργασία από Helly

Το έχω ξαναγράψει αλλά πάμε άλλη μια

-Οτιδήποτε κάτω από 20ms δεν δημιουργεί stutters. Μια απόλυτα smooth εμπειρία.

-Μεγάλα spikes πάνω από 40-50ms μπορούν να θεωρηθούν πρόβλημα τα οποία υποδεικνύουν χαμηλό framerate.

Στο BF4 η nvidia έχει θέματα στην Beta - δεν θα έχει τέτοια απόδοση στο τελικό προϊόν σε καμιά περίπτωση

Παρόλα αυτά βλέπω ότι τα πάει πολύ καλά από τώρα ακόμη κι αν το παιχνίδι είναι της AMD

Tωρα τι μου τη χαλας τη δουλεια... και ειχα ψησει τον [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] να μου δωσει την 780 του σε καλη τιμη.:p:D

Δεν αναλαμβάνω ευθύνη, είναι από chiphell.

Το πρώτο δεν ξέρω για ποιο (α) games πρόκειται.

attachment.php?attachmentid=58802&stc=1&d=1381766594

Το δεύτερο είναι συνθετικό από 4 game και είναι o/c vs o/c

attachment.php?attachmentid=58803&stc=1&d=1381766594

post-10639-1416077812,0308_thumb.jpg

post-10639-1416077812,089_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από The_Blade

Στα 4ερα παιχνίδια αυτα σε σούμα 9% πανω απο τον Τιτανα δεν παίζει... μεχρι να σκασουνε τα reviews αργότερα μεσα στον μηνα τα σκυλιά θα βαλθουν να μας τρελανουν!

Μου αρεσει οτι τα κανανε ολα τα bench σε oc :hehe: καρα epic fail καταστασεις!

και 20% πανω απο 780gtx σε 1080p/1440p performance! Sure :p ....να προσεχουν τα κινεζακια γιατι παραμονεύει η ονείρωξη!

Μακάρι τα νούμερα του chiphell να είναι του τελικού προϊόντος.... να πέσουν οι τιμές των nvidia. Ανταγωνισμός πάνω από όλα....

Επισης πρεπει να ειπωθεί οτι η ΑMD ειχε αφήσει την Nvidia με....

1. GTX 690 ( 3 Μάιου 2012) (1+ χρονο νωριτερα απο την ΑΜD 7990)

2. GTX TITAN (21 Φεβρουαρίου 2013) (7+ μηνες νωριτερα απο την R290Χ)

3. GTX 780 ( 23 Mαιου 2013) (5 μηνες νωρίτερα απο την R290Χ & R290)

να παίζουν μόνα τους.....

και η απαντηση της AMD ηρθε με την απούλητη χιλιοσκονισμενη 7990 αρχες Μαιου 2013 που μαλιστα δεν ειχε και κομματια μεσα Ιουνιου 2013! Aυτο δεν θα πρεπει να ξαναγινει....

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Ορεστη ... εσυ εισαι αγορι μου ή σου χακεψανε το account ; :hehe:

Mακαρι να ειναι αυτα και να δωσει η Nvidia ταχύτερο προιον αμεσα...

Δεν πείρα σπίτι!

...καρτα γραφικων αγορασα! Η τεχνολογία απαξιώνεται σε sec γιατι εξελίσσετε...

Tο να μένει μονη της η Nvidia για μεγαλα χρονικα διαστηματα ειχε ως αποτελεσμα τις υψηλες τιμες. Καλα εκανε που χρέωνε τοσο...δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Ξαναλέω too good to be true τα αποτελεσματα του chiphell... oμως καλοδεχούμενα εαν ισχύουν στο τελικό προϊόν γιατι τουλάχιστον βλεπω οτι η AMD δεν έχασε το τρένο της εξέλιξης άσχετα αν άργησε!

Για το αν θα παρω ΑMD καρτα γραφικων ξανα, η απαντηση ειναι οχι ακομα και αν ισχύουν αυτα τα νουμερα....Εχω κλείσει για το 2013 και παω για Maxwell το 2014!

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Mακαρι να ειναι αυτα και να δωσει προιον η Nvidia ταχύτερο αμεσα...

Δεν πείρα σπίτι!

...καρτα γραφικων αγορασα! Η τεχνολογία απαξιώνεται σε sec γιατι εξελίσσετε...

Tο να μένει μονη της η Nvidia για μεγαλα χρονικα διαστηματα ειχε ως αποτελεσμα υψηλες τιμες. Καλα εκανε που χρέωνε τοσο...δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Ξαναλέω too good to be true τα αποτελεσματα του chiphell... oμως καλοδεχουμενα γιατι τουλαχιστον βλεπω οτι η AMD δεν εχασε το τρενο της εξεληξης άσχετα αν άργησε!

Ρε παιδια κανας moderator δεν υπαρχει να σταματησει αυτα τα ποστ του αλητη που χακεψε το account της απατης μου.

Ελεος πια ... 10 χρονια κλεισαμε ... ξεβρακωτο το thelab. :hehe:

Και ερωτώ: Τί θα γίνει αν η R290X είναι πιο δυνατή από Titan και η τιμούλα της είναι στα 600~ ευρώ; Εντάξει λογικά θα έχουμε πτώση τιμών στην 780, στην Titan και ίσως και στην 770. Πόση όμως; Και λογικά θα έχουμε άμεση απάντηση με τον Άτλαντα. Άλλα λαμβάνοντας υπόψιν το τιμολογικό ιστορικό της NVidia τότε μάλλον μιλάμε για χαμηλή πτώση τιμών και η τιμή του Άτλαντα θα είναι πάνω από χιλιάρικο. Οπότε ακόμη και η "κουτσή Μαρία" θα προτιμήσει AMD.

Και ερωτώ: Τί θα γίνει αν η R290X είναι πιο δυνατή από Titan και η τιμούλα της είναι στα 600~ ευρώ; Εντάξει λογικά θα έχουμε πτώση τιμών στην 780, στην Titan και ίσως και στην 770. Πόση όμως; Και λογικά θα έχουμε άμεση απάντηση με τον Άτλαντα. Άλλα λαμβάνοντας υπόψιν το τιμολογικό ιστορικό της NVidia τότε μάλλον μιλάμε για χαμηλή πτώση τιμών και η τιμή του Άτλαντα θα είναι πάνω από χιλιάρικο. Οπότε ακόμη και η "κουτσή Μαρία" θα προτιμήσει AMD.

Θα υπάρχουν αλλαγές σε όλα mid-high end μοντέλα λογικά. Δε το βρίσκω λογικό να αφήσουν την 760 4GB στα ίδια χρήματα με την 7970 3GB (R9 280X) (οπότε θα πέσει και η 2GB). Ούτε κ να έχει 60€+ διαφορά από την GTX 770.

Άμα θέλει να πουλήσει κάρτες η nv θα πρέπει να πάει τις τιμές:

~200 760 2GB

~240 760 4GB

~300 770

780 ~ R9 290 +/- κάτι ψιλά, εξαρτάται από τελική απόδοση

titan ~ R9 290X +/- κάτι ψιλά, εξαρτάται από τελική απόδοση

Με ανησυχεί λιγάκι το software-dependent cf. Να μου πείτε πάντα software-dependent ήταν αλλά τώρα είναι περισσότερο.

649$ περίπου ε; Καλά είναι αν όντως πατάει Titan. Πάντως τα χαρακτηριστικά της είναι φοβερά με 4GB VRam, 512bit, 2816 stream processors. Να δούμε και τι OC θα "σηκώνει".