Volrath Οκτώβριος 2, 2013 #701 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 το mantle θα το υποστηρίζει μόνο το R20X ή και οι παλιότερες κάρτες?πχ 7970Όλες οι GCN (7XXX και βάλε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 2, 2013 #702 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 αυτό το mantle θα υποστηρίζεται εγγενώς; απαιτεί κάποιο λογισμικό σαν το dx; θα επιλέγουμε από ingame settings αν θέλω dx ή mantle; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Οκτώβριος 2, 2013 #703 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 το mantle θα το υποστηρίζει μόνο το R20X ή και οι παλιότερες κάρτες?πχ 7970Ναι, ειναι συμβατο με τις GCN cards. Αναμενεται μεγαλο boost λογικα στις αποδοσεις τους με την αφιξη του Mantle. Καιρος ηταν να δουμε αυξηση απο software, αντι να δινουμε 600 και 700 ευρω για ενα 25% αποδοσης. Ειναι λιγο ντροπη να μη δουλευουν οι εταιριες στο software και να τα κονομανε ευκολα απο ολα τα κοροιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 2, 2013 #704 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 GNC???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Οκτώβριος 2, 2013 #705 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 αυτό το mantle θα υποστηρίζεται εγγενώς; απαιτεί κάποιο λογισμικό σαν το dx; θα επιλέγουμε από ingame settings αν θέλω dx ή mantle;To mantle είναι ένα API, πιο low level από το DirectX και ασύμβατο με οτιδήποτε εκτός των νέων AMD GPUS και των 7χχχ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.Με απλά λόγια, αν μία εφαρμογή/παιχνίδι υποστηρίζει Mantle, θα πηγαίνει πιο γρήγορα από ότι στην DirectX version. Πόσο; Αυτό μένει να το δούμε!Μέχρι στιγμής Mantle θα υποστηρίζει σίγουρα η Frostbite engine. Εικάζω ότι θα υποστηριχθεί αρκετά, δεδομένου ότι η AMD κατάφερε να έχει την αποκλειστικότητα των κονσολών αυτής της γενιάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 2, 2013 #706 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 το mantle θα το υποστηρίζει μόνο το R20X ή και οι παλιότερες κάρτες?πχ 7970Όσες έχουν αρχιτεκτονική GCN δηλαδή και η σειρά 7 εκτός απροόπτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 2, 2013 #707 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Παιδιά ο [MENTION=478]sebastian[/MENTION] καλά κάνει και μας φωνάζει!Εγώ δεν περιμένω να βγάλει κάρτα καλύτερη από τον Τιτάνα και δεν μου χρειάζεται τέτοια κάρτα αλλά θα γούσταρα τρελά αν επιτέλους φτιάχνανε το crossfire και με 2x R260X ή 2xR270X να πέρναμε τρελά fps σε όλα τα νέα games.Όσο για τις R280X και R290X εγώ το θεωρώ επιτυχία αν χτυπάνε στα ίσα 770 + 780 με 100+ λιγότερα ευρουλάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Οκτώβριος 2, 2013 #708 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Παιδιά ο [MENTION=478]sebastian[/MENTION] καλά κάνει και μας φωνάζει!Εγώ δεν περιμένω να βγάλει κάρτα καλύτερη από τον Τιτάνα και δεν μου χρειάζεται τέτοια κάρτα αλλά θα γούσταρα τρελά αν επιτέλους φτιάχνανε το crossfire και με 2x R260X ή 2xR270X να πέρναμε τρελά fps σε όλα τα νέα games.Όσο για τις R280X και R290X εγώ το θεωρώ επιτυχία αν χτυπάνε στα ίσα 770 + 780 με 100+ λιγότερα ευρουλάκια!!!Αν βγαλει καρτα χωρις εργοστασιακο throttle τοτε εξ' ορισμου θα ειναι καλυτερη απο την ελαττωματικη Titan. Γιατι μπορει να εκανε 1000 ευρω, αλλα πρεπει να το παραδεχτειτε οτι αγορασατε σκαρτο προιον, το οποιο μπαλωνετε και φτιαχνετε μονοι σας με custom ενεργειες. Αν καποιος δεν ειναι expert user την παιρνει την Titan και την πεταει στα σκουπιδια. Ή παιζει με throttle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 2, 2013 #709 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 (edited) Εδω τα σκασε κοσμος για το 680gtx και μιλαμε καπου στα 600 ευρω που ειναι ο μισος πυρήνας απο τον Τιτανα, το 1/3 μνήμης αλλά και τα double prec flops στο πάτο.Ξεκολλάτε το μυαλό σας απο τον Τιτάνα.Αν η ΑΤΙ εχει απόδοση 780gtx στα 600 ευρώ, sorry αλλά nvidia πολύ πιο πλήρης σε όλα της... τουλαχιστον +10% πανω απο 780gtx και 100 ευρω πιο κατω! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Οκτώβριος 2, 2013 #710 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 (edited) Εδω τα σκασε κοσμος για το 680gtx και μιλαμε καπου στα 600 ευρω που ειναι ο μισος πυρήνας απο τον Τιτανα, το 1/3 μνήμης αλλά και τα double prec flops στο πάτο.Ξεκολλάτε το μυαλό σας απο τον Τιτάνα.Αν η ΑΤΙ εχει απόδοση 780gtx στα 600 ευρώ, sorry αλλά nvidia πολύ πιο πλήρης σε όλα της... τουλαχιστον +10% πανω απο 780gtx και 100 ευρω πιο κατω!Αγορασαν ενα προιον το οποιο δουλευε και συνεχιζει να δουλευει αψογα παιζοντας BF4 σε High/Ultra Settings, χωρις να κατσουν να γινουν ειδικοι και να φλασαρουν BIOS 10 φορες τη μερα ! :happy2:Επισης πιστευω οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι να βγει το Mantle, γιατι αν δωσει ενα 20% σε αποδοση, με 0 ευρω, τοτε θα μιλαμε για τεραστιο respect απο την AMD, και ταυτοχρονα θα κερδισει τη μαχη με την nVidia καθως εχει ολη την αγορα των κονσολων, αρα θα εχει το optimazation με το μερος της, δινοντας boost στην αποδοση χωρις να χρεωνει παραπανω τους πελατες της.Λιγη υπομονη απο μενα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2013 από Freak27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 2, 2013 #711 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Παιδιά ο sebastian καλά κάνει και μας μου φωνάζει!fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 2, 2013 #712 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Εγώ συμφωνώ μαζί του για το pre-order όπως και όλοι οι λογικοί φανταζομαι!! Αν δεν δούμε reviews απλά εικασίες θα κάνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 2, 2013 Author #713 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ουσιαστικα η εταιρια δεν γίνεται ρομπα γιατι, τα σκυλια δεν ειναι official. Θα βγει να σου πει δεν ειπα ποτε οτι ειναι Titan killer... Οπως εγινε και με τον Bulldozer. Δεν ειχε πει ποτε οτι ηταν 980Χ killer!Ο Τιτανας ειναι μια αλλη κατηγορια για την Nvidia και λαθος που τον βαζουμε στο παιχνιδι. - Το 780gtx ειναι ο αντιπαλος της και στην τιμη της στα 600 ευρω. - Στα 700 ευρω το EVGA 780 gtx Classified με απόδοση Titan στα games... Μην νομίζετε οτι δεν ειμαι πολύ περίεργος να δω τα τελικα results. Αν η ΑΤΙ δεν με πείσει σε θεμα software-drivers δεν την ακουμπάω...και αυτο θα παρει χρονο να το κανει.Επισης ειναι ενα θεμα τα physx+3d support και λοιπα που δεν εχει ακουμπήσει η ΑΤΙ. Ποιος ξεχναει Batman origins, Metro Last light, Witcher III. Γιατί θα έχει η R9 290X το ίδιο ΑΘΛΙΟ DP = 1/24sp όπως η 780 για να την βάλουμε στην ίδια κατηγορία .. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 2, 2013 #714 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Αμα εχεις info απο νουμερα δωσε μας...εγω θα περιμενω να δω και μετα θα κρινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 2, 2013 #715 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 [Phoronix] AMD Posts A Horde Of New 3D GPU DocumentationRespect στην AMD!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Οκτώβριος 2, 2013 #716 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 2, 2013 #717 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ξεχνάτε κατι σημαντικό, το madle δεν ειναι αποκλειστικότητα της AMD εχει φτιαχτεί απο την AMD αλλα ειναι open source API, το παίρνει και η nvidia και οποίος άλλος θέλει και το κάνει optimize σε οτιδήποτε. Το έχω πει ήδη μια φορά και θα το πω και πάλι, σε ενα θέμα που μιλάει για sli-cf εδω στο φόρουμ υπάρχει ενα λινκ που εκει ο τύπος μιλάει με amd και nvidia και στο τέλος και οι δυο πλευρές λένε ξεκάθαρα οτι ΔΕΝ θέλουν πόλεμο στα pc γτ ο κόσμος θα στραφεί στις κονσόλες και εκει το κέρδος τους ειναι μπαρμ******λα. Καθήστε τώρα εσείς και βγάλτε τα ματιά σας για ιδεολογίες εταιριών και τέτοια. Freak27 η Titan πλασαρίστηκε εξαρχής ως μια κάρτα για τους enthusiast χρήστες, με ενα σωστό bios το throttle όντως δεν θα υπήρχε αλλα και πάλι ο enthusiast δεν θα καθόταν με το μαμά bios να του αλλάζει τα ρολόγια το boost και να του δινει οτι ρεύμα θέλει. Εγω προσωπικά θα άλλαζα bios και στην 680 και στην 780. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 2, 2013 #718 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 αγόρασες :O:O ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Οκτώβριος 2, 2013 #719 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ξεχνάτε κατι σημαντικό, το madle δεν ειναι αποκλειστικότητα της AMD εχει φτιαχτεί απο την AMD αλλα ειναι open source API, το παίρνει και η nvidia και οποίος άλλος θέλει και το κάνει optimize σε οτιδήποτε. Το έχω πει ήδη μια φορά και θα το πω και πάλι, σε ενα θέμα που μιλάει για sli-cf εδω στο φόρουμ υπάρχει ενα λινκ που εκει ο τύπος μιλάει με amd και nvidia και στο τέλος και οι δυο πλευρές λένε ξεκάθαρα οτι ΔΕΝ θέλουν πόλεμο στα pc γτ ο κόσμος θα στραφεί στις κονσόλες και εκει το κέρδος τους ειναι μπαρμ******λα. Καθήστε τώρα εσείς και βγάλτε τα ματιά σας για ιδεολογίες εταιριών και τέτοια. Freak27 η Titan πλασαρίστηκε εξαρχής ως μια κάρτα για τους enthusiast χρήστες, με ενα σωστό bios το throttle όντως δεν θα υπήρχε αλλα και πάλι ο enthusiast δεν θα καθόταν με το μαμά bios να του αλλάζει τα ρολόγια το boost και να του δινει οτι ρεύμα θέλει. Εγω προσωπικά θα άλλαζα bios και στην 680 και στην 780.Δεν είναι open source. Και δια στόματος Thrackshttps://twitter.com/Thracks/status/383872285351739393 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Οκτώβριος 2, 2013 #720 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 καθε δευτερη μερα αλλαζουν λεγομενα :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts