Zenor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 Καλησπέρα, Μόλις τελείωσα ένα custom theme για το MSI Afterburner και το παραθέτω εδώ για όσους ενδιαφέρονται. Έχει δύο εκδώσεις που μπορείτε να δείτε παρακάτω. ! Παρακαλώ κάποιον που η κάρτα του του επιτρέπει να δει τις παρακάτω επιλογές να μου στείλει ένα screenshot για να δω αν υπάρχει κάποιο λάθος στο theme καθώς η κάρτα μου δεν τα υποστηρίζει και τα έφτιαξα στα τυφλά: - Link + Prioritize(κάρτες με GPU Boost 2.0) - Voltage Panel(Memory + AUX) Το theme το έφτιαξα για προσωπική χρήση και για το thelab.gr οπότε παρακαλώ να μην διανεμηθεί αλλού χωρίς την άδειά μου. Κάθε σχόλιο δεκτό. Download: dark_sky.zip Install: Copy Paste τα αρχεία .USF του zip στον φάκελο C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Skins. Preview: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Αύγουστος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Πολυ ωραιο το Skin, Γι αυτο που ρωτας το β σκελος το εχω. Ευχαριστω που το μοιραστηκες μαζι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Ευχαριστώ, θέλει μια μικρο-διόρθωση στο aux απ'ότι φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.