Nick86 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 Εχει ξανατυχει σε καποιον να του εμφανιζει η gpu artifacts μονο σε ταινια??Παιζω Lord of the rings και αλλα game και δεν εχω προβλημα.Μολις ανοιγω ταινια και ενεργοπoieitai to FFv show video decoder αρχιζει τα μικρα τετραγωνακια να αναβοσβηνουν.Η καρτα παει για κηδεια?? Εχω γυρισει τα παντα σε κανονικους χρονισμους για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι απο OC το προβλημα.Τρεχω furmark παλι δεν μου εμφανιζει κατι αν και το furmark Νομιζω δεν στρεσαρει μνημες οποτε δεν θα εμφανιζοταν το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 δοκιμασε κι αλλους codecs.Βαλε πχ vlc ή shark codecs ή cccp (το προτεινω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Αύγουστος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 k lite εχω αυτη την στιγμη και οτι codecs κατεβασε to bsplayer.Απλα μου κανει περιεργο που το ξεκινησε ετσι στο ξαφνικο και σκεψου εκανα και φορματ χτες για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι απο θεμα λογισμικου..Θα περασω codecs αλλους και βλεπουμε .Σε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.