Trexx Αύγουστος 21, 2013 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Το κόλλημα που έχω με τα windows εσύ το έχεις βάλει στο μυαλό σου.Tι να πει κανείς τώρα; Μετά από αυτό δεν νομίζω ότι αξίζει περαιτέρω συνέχεια, να σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 21, 2013 Author #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Εννοώ -επειδή μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά- ότι το "κόλλημα" που έχω με τα windows και την MS, άφησες να σε επηρεάσει στο βαθμό του να κρίνεις τα post μου όχι από αυτά που γράφω, αλλά από αυτά που νομίζεις ότι γράφω.. Είμαι αντί-MS για πολλούς λόγους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κρίνεις ό,τι γράφω με βάση αυτή τη στάση μου και μάλιστα να με προσβάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Αύγουστος 21, 2013 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Είναι καλά ενημερωμένο αυτό;Το χρησιμοποιώ κατα κύριο λόγο για να αναγνωρίζω μία συσκευή, και κατα συνέπεια να βρίσκω τον driver της, αν δεν τον βρώ και έχει(συνήθως) κάποιο link το χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Αύγουστος 26, 2013 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Πως μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό από κάποιον τον κύριο user τον έχει ξεχάσει και μπαίνει στο pc από 2ο user που δεν έχει και πολλά δικαιώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 26, 2014 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Πως μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό από κάποιον τον κύριο user τον έχει ξεχάσει και μπαίνει στο pc από 2ο user που δεν έχει και πολλά δικαιώματαKon-BootNT Password & Registry EditorΠεριλαμβάνονται στο UBCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 26, 2014 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Kon-BootNT Password & Registry Editor Περιλαμβάνονται στο UBCD. Θέλω να πιστεύω 1 και βάλε χρόνο μετά, να βρήκε την λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 26, 2014 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Θέλω να πιστεύω 1 και βάλε χρόνο μετά, να βρήκε την λύση. Κι εγώ ευελπιστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Οκτώβριος 27, 2014 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα να ειναι καλα το hiren's boot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.