Jump to content

Setup νέου υπολογιστή

dinothenino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μέσω ίντερνετ κομμάτι κομμάτι, τα επιμέρους στοιχεια

ενός νέου υπολογιστή που ενδιαφέρομαι να φτιάξω. Το προβλημα μου είναι το εξής και

θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας. Επειδή τον προηγούμενο, μου τον έφτιαξε ένας φίλος

ο οποίος λόγω κρίσης και μην έχοντας δουλειά εδω, έφυγε στο εξωτερικό, ψάχνω κάποιο

κατάστημα στην Αθήνα ή καποιον τεχνικό που να αναλαμβάνει το στήσιμο Υπολογιστών.

Με ενδιαφέρει να είναι τεχνικός ή κατάστημα που ξέρετε σίγουρα απο "πρώτο χέρι" οτι κάνει καλη δουλειά.

Επίσης αν ξέρετε να μου πείτε το κόστος πάνω-κάτω για μια τέτοια δουλειά, όπως το μοντάρισμα ενός υπολογιστή

που ζητάω εγώ.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,

Φιλικά

Κωνσταντίνος

εμεις δεν προκειται να σου πουμε τιποτα, αν δεν μας πεις εσυ πρωτα........

1 μπατζετ που εχεις για αυτο το πισι (το κυριοτερο..!)

2 για τι χρηση προοριζεται το μηχανημα

3 αν το πισι θα στηθει εκ του μηδενος ή αν εχεις καποια κομματια απο προγουμενο πισι, τα οποια θα μπορουσαν ισως να χρησιμοποιηθουν,

4 λειτουργικο εχεις ή θα αγορασεις?

ας ξεκινησεις με αυτα και βλεπουμε στη πορεια!!!

Σε ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση αλλα τα επιμέρους κομματια και το PC Case του υπολογιστη μου τα

εχω επιλέξει απο διαφορα sites στο internet, το μόνο που απομένει τώρα είναι η παραγγελία.

Αυτο που θα ήθελα ειναι αν ξέρετε να μου πείτε καποιο μαγαζι ή τεχνικο που να τον ξέρετε και να αναλαμβάνει

να μου μοντάρει τα κομματια στο PC Case που θα παραγγείλω μέσω ίντερνετ.

Σας ευχαριστω πολύ,:T:

αν εισαι 100% σιγουρος οτι εχεις επιλεξει κομματια που σου ταιριαζουν πραγματικα και οχι γιατι διαβασες καπου ή σου ειπε καποιος φιλος.., τοτε οκ!

ειμαι σιγουρος οτι αν αναφερεις απλα σε ποια περιοχη βρισκεσαι, μπορει καποιος να σου δωσει μια καλη πληροφορια, για καποιον τεχνικο! αν ησουν στην περιοχη μου, θα στο εστηνα κι εγω...!

η επισης, ΑΝ γινεται, μπορεις να βρεις ολα τα κομματια που θες απο ενα καταστημα και να ζητησεις να στο στησουν εκει..!

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον καλο σου λογο να το στησεις εσυ το μηχανημα. Σου ειμαι υποχρεος!!!

Κριμα για μενα, οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ, βρισκομαι στην Αθηνα. Οσο για τα κομματια του πισιου :) επειδη το διαλεξα εγω,

κομματι κομματι, ταιριαζει στις αναγκες μου αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν σε ενα μαγαζι ολα μαζι, αλλιως θα ηταν ευκολα τα πραγματα για μενα μιας και θα το εστηναν εκεινοι. Παντως αν ξερει κανεις καποιο μαγαζι στην Αθηνα ή καποιον τεχνικο που να αναλαμβανει αυτη την δουλεια, με χαρα θα το ακουσω.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια εως τωρα:T:

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το μοντάρεις μόνος σου το μηχάνημα. Είναι πολύ εύκολο, αν δεις και 2-3 βιντεάκια στο youtube θα ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Και όπου κολλήσεις μπαίνεις εδώ και μας ρωτάς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.