Iraklis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Καλησπερα thelabites Θελει ενα φιλαρακι μου να ντυσει την mobo και την cpu σε υδροψυξη δεν εχει καμια εμπειρια πανω σ'αυτο το θεμα.θα μπορουσατε να προτινεται τι να αγορασει δεν γνωριζει ποσο κοστιζουν αυτααπλα θα ηθελα να του προτινεται ολα τα κομματια σε καλο μπατζετ 200-300 γιουροη μητρικη του ειναι η εξης και το cpuGigabyte GA-970A-D3amd fx 8120 3,1ghz 8-coreσκοπευει να κανει ocedit : για το κουτι θα σας ενημερωσω συντομα.edit : το κουτι ειναι Aerocool strike-x oneτου προτεινα μια της corsair h100i γιατι εχει μια διπλη θεση μονο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 και εγω με τη σειρα μου αυτη θα του προτεινα την corsair h100i η την coolemaster seidon 240 που τα πηγε αριστα στο συγκριτικο http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cooler-master-seidon-240m-review-124373.htmlκαικαι αρκετο overclocking να κανει θα ειναι παραπανω απο καλα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Εαν δεν πολυπαιζει gamesή δεν τον απασχολει ιδιαιτερα ο θορυβος της vgaκαλυτερα ας παει με μια closed loop λυση τυπου Η100, Seidon 240τo custom wc εχει νοημα κι αξια κυριως εαν βαλει καποια δυνατη/θορυβωδη vga στο κυκλωμαδιαφορετικα μονο για cpu mainstream χρησης δεν εχει ιδιαιτερη αξια imhoεκτος κι αν το σεναριο χρησης του ειναι 24/7 100% load οποτε παω πασο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Αύγουστος 9, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Ωραια thanks οποτε θα παει για αγορα την corsair h100i Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Καλησπερα thelabites Θελει ενα φιλαρακι μου να ντυσει την mobo και την cpu σε υδροψυξη δεν εχει καμια εμπειρια πανω σ'αυτο το θεμα.θα μπορουσατε να προτινεται τι να αγορασει δεν γνωριζει ποσο κοστιζουν αυτααπλα θα ηθελα να του προτινεται ολα τα κομματια σε καλο μπατζετ 200-300 γιουροη μητρικη του ειναι η εξης και το cpuGigabyte GA-970A-D3amd fx 8120 3,1ghz 8-coreσκοπευει να κανει ocedit : για το κουτι θα σας ενημερωσω συντομα.edit : το κουτι ειναι Aerocool strike-x oneτου προτεινα μια της corsair h100i γιατι εχει μια διπλη θεση μονο πανωOVERCLOCK με αυτή την μητρική καλύτερα να το αποφύγει ..... H 970 D3 καλά καλά δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή. Προσοχή ο 8120 που υποστηρίζει η D3 ήταν για OEMS και δεν βγήκε στην αγορά ! Αυτός που έβγαινε στην αγορά ήταν 125Watt TDP και δεν μπαίνει κανονικά στην μητρική λόγω αδύναμου κυκλώματος τροφοδοσίας της !!!!GIGABYTE TECHNOLOGY Socket AM3+ - AMD 970 - GA-970A-D3 (rev. 1.0/1.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.