Jump to content

iPhone 4S πρόβλημα με wifi και service wind!

Johnfets

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός iPhone 4S το οποίο βρίσκεται εντός της 2 ετης εγγύησης που ισχύει για την Ελλάδα. Πριν από 20 μέρες σταμάτησε να δουλεύει το wifi στο κίνητό μου και όταν λέω σταμάτησε, έγινε γκρι και δεν μπορούσα καν να το επιλέξω. Από εκείνη τη στιγμή το κινητό εκτός ότι δεν δούλευε το wifi τελειωνε πολυ γρηγορα η μπαταρία.(δηλ. Το άφηνα το βράδυ σε λειτουργία πτήσης με 100% και το πρωί ήταν στο 60%. Το κινητό δεν έχει βραχεί ποτέ μα ποτέ , ήταν πάντα σε θηκή και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Παραδίδω το κινητό σ' ένα κατάστημα της Wind,από οπου το είχα αγοράσει για να αποσταλεί στο σέρβις. Μετά από 10 μέρες και μερικά τηλέφωνα παίρνω την εξής απάντηση από το service της Wind:" 220 ευρώ, κόστος επισκευής λόγω υγρασίας στο dock." Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, πάλι, με ενημέρωσαν ότι το κινητό έχει βγει εκτός εγγύησης γιατί έχει πάρει υγρασία και με 220 €θα μου δώσουν καινούργιο κρατώντας το παλιό. Τονίζοντας ότι σχέση έχει το dock ( ή μάλλον που δεν έχει ) με το πρόβλημα που έχει το κινητό μου δεν ηξεραν να απαντήσουν και επίσης αρνήθηκαν να μου δώσει να μιλήσω με κάποιον τεχνικό στο τηλέφωνο. Μου έστειλαν μία φωτογραφία στο email μου που δείχνει τον αισθητήρα υγρασίας εξωτερικά του dock κοκκινισμένο. Καμιά άλλη φωτογραφία ούτε ούτε από το εσωτερικό του κινητού του κινητού απο τον αισθητήρα στα ακουστικά που είναι πιο κοντά στο wifi του κινητου. Το θέμα είναι ότι εκτός από το γεγονός ότι ποτέ δεν δεν είχε βραχεί το κινητό, το doc το είχα τσεκάρει μια μέρα πριν το δώσω στο σέρβις γιατί ήθελα να βγάλω κάτι χνουδια με ενα τσιμπιδάκι και ο αισθητήρας δεν ήταν ούτε κατα διάνοια κόκκινος. Πείτε μου παρακαλώ τι να κάνω έχετε κάμια ιδέα;

Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια κατασταση. Πανε να με βγαλουνε τρελο.

Το service έγινε στην Άρβατο; αν ναι, την πάτησες... βγάζουν τα κινητά εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο google. Στο ινσόμνια επίσης έχει αρκετά ποστ.

Αν όχι, δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω :p.

Το service έγινε στην Άρβατο; αν ναι, την πάτησες... βγάζουν τα κινητά εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο google. Στο ινσόμνια επίσης έχει αρκετά ποστ.

Αν όχι, δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω :p.

Δεν μου λένε που έγινε ; Πιθανόν να έγινε στην Αρβατο αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.