Jump to content

Προβλημα με router tp link και απομακρυσμενη συνδεση

apneagr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους, πρόσφατα σετάρισα ενα ρουτερ tp link MR3020 το οποίο χρησιμοποιώ με stick cosmote 3g.

έχω αλλάξει το ιντερνετ της cosmote απο APN σε VPN για να μην μου μπλοκάρουν τις θύρες διότι το χρειάζομαι να ελέγχω μια κάμερα και ένα ειδικό web relay.

έφτιαξα επίσης εναν λογαριαμό dyndns για να μπορώ να βρίσκω την ip μου κάθε φορά και έτσι όλα λειτουργούν τέλεια αφού έκανα και port forward τις θύρες για το web relay και την camera.

Απο το ιντερνετ απομακρυσμενα αλλα και απο το κινητο μου μεσω 3g μπορω να βλεπω μια χαρα το μοντεμ ρουτερ μου και την καμερα και το relay΄μεσω dyndns.

Tο προβλημα μου αντιμετωπιστηκε οταν ειμαι εντος εμβελειας wifi οπου συνδεεται μονο η καμερα καποιες φορες ενω το web relay Ποτε.

παρατηρησα πως εαν μπω στιγμιαια απο 3G και αλλαξω την ωρα εκεινη σε wifi τοτε λειτουργουν ολα, ομως εαν κλεισω την σελιδα και το ξαναδοκιμασω τοτε παλι δεν συνδεεται.

Θα μου πειτε πως μπορω αντι να συνδεομαι με ιστοσελιδα dyndns μεσω wifi μπορω να πληκτρολογω την τοπικη ip 192.168.1..... το προβλημα ομως ειναι πως εχω μια ειδικη εφαρμογη που δεν μου επιττρεπει να το κανω αυτο, δλδ με αφηνει να ορισω η dyndns page η ip.

Ξερετε μηπως τι μπορω να κανω να λυσω αυτο το θεμα?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.