Jump to content

ΠΡΟΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ STEAM

jakbob

Recommended Posts

Αγόρασα το SKYRIM και για να παιξω πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθώ με το steam. Αλλά κάθε φορά μετα την εγκατάσταση μου βγάζει το "Steam is having trouble connecting to the Steam servers". Δοκίμασα την εγκατάσταση σε δύο διαφορετικά pc (αλλά συνδεδεμένα με το ίδιο router), με το firewall των windows απενεργοποιημένο και ενεργοποιημένο, χωρίς κανένα άλλο firewall να τρέχει, με το kaspersky στον ένα υπολογιστή και το AVG στον άλλο πάλι κλειστά ή ανοιχτά, με τον installer του skyrim ή τον installer κατευθείαν απο το site του steam, σε φάκελλο διαφορετικό απο τον default στο program files, και πάλι τα ίδια σκ@τ@:wall:

Φοβάμαι οτι το πρόβλημα είναι στο router (thomson speedtouch 780WL, παλιό μοντέλο του 2009 από τα πρώτα που έδινε η cyta για το double play), δεν ξέρω πολλά απο router, είναι πιθανό κάτι τέτοιο;; το troubleshooting του steam πάντως το εμφανίζει σαν πρώτο λόγο για αδυναμία σύνδεσης με το steam. Απο το internet πάντως μπορώ να μπώ στον steam λογαριασμό μου μέσω του site τους.

:help1: ένα skyrim θέλω να παίξω και έχουν σπάσει τα νεύρα μου

Δοκίμασε να κάνεις uninstall το steam και να το ξαναβάλεις. Νομίζω είναι ένα αρχείο που πρέπει να κάνεις delete για να το ξαναφτιάξει το steam,αλλά δεν θυμάμαι πιο.

Επίσης δοκίμασε να μπείς με κάποιο λογαριασμό φίλου σου, η αν δεν μπορείς βάλε το username σου και γράψε έναν λάθος password. Όταν το steam σου πει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ΚΛΕΙΣΕ το steam (κανονικό exit) και μετα ξαναάνοιξε το και βάλε το username σου με το σωστό password. Υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει, όσο κουφό και αν ακούγετε!!!! :D

τελικά συνδέθηκα:yes4:

Έκανα clean install απο την αρχή με τον installer απο το site του steam και όχι αυτόν του skyrim, με το firewall κλειστό και το anti virus απενεργοποιημένο. Πρίν είχα κάνει και ένα έλεγχο με antimalware που διέγραψε ένα παλιό αρχείο απο προηγούμενο παιχνίδι αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό δημιουργούσε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.