vaiserres Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2013 θα ηθελα να μου προτεινετε λαπτοπ για gaming..ποιο πολυ το θελω για league of legends αλλα και για αλλα game....μεχρι 500 ευρο με 17αρα οθονη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Laptop και gaming δεν πάνε έτσι κι αλλιώς μαζί, πόσο μάλλον σε αυτό το ποσό. Αν έδινες τα διπλάσια + κάτι θα γίνονταν αλλά και πάλι μην φανταστείς extreme πράγματα,τα βασικά. Εφόσον λες και 17αρα μάλλον δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα οπότε παςέτσι κι αλλιώς σε desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Κοιτα καποιο που να εχει HD4000 ή καλυτερα nvidia 640 / 635 (ειναι το minimum που θα ελεγα για gaming) Για 17ρι πας πανω απο 500ρικο βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 για αυτο τι λετε;; ASUS X75VC-TY009D 17.3'' INTEL DUAL CORE 2020M 4GB 500GB NVIDIA GEFORCE GT720M 2GB FREE DOS - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Aπο hardware καλο ειναι. Εγω εβλεπα κατι σε i3 γι αυτο ειπα 500+ αλλα μια χαρα θα εισαι και με αυτον. Ψαξου λιγο με την εγγυηση ομως γιατι δε ξερω τι παιζει στα asus γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 LoL έτσι ή αλλιώς θα παίξεις. Για κανα σοβαρό-απαιτητικό παιχνίδι μην έχεις ελπίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 δηλαδη να το παρω.....η να παρω καποιο αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Δεν εχεις και πολλες επιλογες στα € αυτα.... χτυπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 δηλαδη να το παρω.....η να παρω καποιο αλλο Παρτο και περίμενε με ανυπομονησία να βγει το gta V. Σοβαρά τώρα, μιας και δεν απάντησες: Γιατί θέλεις λαπτοπ και μάλιστα για gaming? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 Αν έχεις οθόνη, έχε υπόψη σου οτίμε αυτά τα λεφτά~520€ φτιάξαμε ένα desktοp για το μικρό ξαδερφάκι φίλου με ΑΜD 6300 (4cοre) και 7770ghz. (Κλοκάρει κιόλας) Τεράστια διαφορά δύναμης και δυνατοτήτων με το μπρίκι της Αsus που λινκάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 6, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 γιατι θελω να το παιρνω μαζι μου...τεσπα αν ειναι θα το σκεφτω και θα δω τι θα κανω...thanks για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 Asus X75VC-TY010H Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 6, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 αυτο ειναι καλυτερο απο εκεινο στο e-shop...και ποιο ειναι το κοστος μεταφορας....γιατι δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 7, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 υπαρχει κοστος μεταφορας;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 7, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 υπαρχει κοστος μεταφορας;;14 ευρω και 29ευρω.29 ειναι express.Το συγκεκριμενο(μαλλον) θα εχει γερμανικο πληκτρολογιο και windowsΕπισης δεν ξερω γερμανικα οποτε δεν μπορω να δω τι γινεται με την εγγυηση, Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Αύγουστος 7, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 οποτε μαλλον θα παρω το αλλο απο το e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Αύγουστος 20, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Κοίτα παλιά παιχνίδια (3ετίας τουλάχιστον) θα τα παίζεις σε medium/low γραφικά. Για οτιδήποτε άλλο πιο καινούριο δεν κάνει το λαπτοπ.Αν θα τον μετακινείς με αυτοκίνητο μόνο τον υπολογιστή, σκέψου μήπως μπορείς να πάρεις dsktop και μια δεύτερη οθόνη+πληκτρολόγιο+ποντική και να κουβαλάς/μετακινείς μόνο το κουτί.Η αν έχεις καλή τηλεόραση να το συνδέσεις εκεί.Το έκανε ένας φίλος μου αυτό που μεταφέρει κουτί σε χωριό κάθε ΣΚ και παίζει games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 20, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 To desktop όμως δεν είναι trendy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 27, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Αύριο θα πάει φίλος να αγοράσει λαπτοπ κ θα ήθελα μια πρόταση για κοτσοβολο αποκλειστικά μέχρι 600euro!!! Έχω στο μυαλό μου το Dell Inspiron 3521 αλά περιμένω γνώμες από τον λαό του thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 28, 2013 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Πήρα το ίδιο με μόνη διαφορά την κάρτα γραφικών που εμένα είχε μόνο την HD4000. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από ποιότητα κατασκευής, ευκολία αναβάθμισης (δίσκου, μνήμης), πρόσβαση σε μπαταρία, αυτονομία κτλ. Αν βέβαια προορίζεται για παιχνίδια, θα πω τα ίδια που είπα και στο πρώτο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.