anhelito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 χρησιμοποιώ το PVR κ είναι ωραίο πρόγραμμα. Το κακό είναι πώς όταν κάνω εγγραφή στο σκληρό δίσκο με mpeg2 normal quality κάποια στιγμή μου πετάει ένα error και σταμάταει η εγγραφή. Δοκίμασα τα πάντα. Κατέβασα κ την τελευταία έκδοση. Ψάχνω ένα πρόγραμμα για τελεόραση που να είναι σταθερό στη εγγραφή. Εσείς τί λέτε ότι μπορεί να φταίει? Η κάρτα τηλεόρασης που έχω έιναι Winfast XP 2000TV Deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Σεπτέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 και εγω εχω το ιδιο προβλημα οταν παω να κανω capture με μεγαλη αναλυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 τελικά έχεις δίκιο. Μάλλον αυτό είναι. Χαμήλωσα την ανάλυση κ δεν μου έχει βγάλει λάθος για την ωρα. Ναι αλλά η ανάλυση 320χ240 δεν είναι λίγο μικρή? Σε μια τηλεόραση ας πουμε δεν θα φαίνεται άσχημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Να πώ κ το άλλο στοιχείο. Έχω κάνει o/c στο σύστημα μου κ όταν επανέφερα όλα στις default τιμές, το πρόγραμμα έγραφε κανονιικά χωρίς κανέναν λάθος. Όμως χαμήλώνοντας την ανάλυση κ με o/c δεν μου πετάει λάθη. Απλά θέλω να ξέρω αν η ανάλυση 320χ260 στα 4000kbit/sec bitrate είναι καλή για αναπαραγωγή κ σε standalone dvd player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.