anhelito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 χρησιμοποιώ το PVR κ είναι ωραίο πρόγραμμα. Το κακό είναι πώς όταν κάνω εγγραφή στο σκληρό δίσκο με mpeg2 normal quality κάποια στιγμή μου πετάει ένα error και σταμάταει η εγγραφή. Δοκίμασα τα πάντα. Κατέβασα κ την τελευταία έκδοση. Ψάχνω ένα πρόγραμμα για τελεόραση που να είναι σταθερό στη εγγραφή. Εσείς τί λέτε ότι μπορεί να φταίει? Η κάρτα τηλεόρασης που έχω έιναι Winfast XP 2000TV Deluxe
loubas Σεπτέμβριος 26, 2004 #2 Σεπτέμβριος 26, 2004 και εγω εχω το ιδιο προβλημα οταν παω να κανω capture με μεγαλη αναλυση...
anhelito Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 26, 2004 τελικά έχεις δίκιο. Μάλλον αυτό είναι. Χαμήλωσα την ανάλυση κ δεν μου έχει βγάλει λάθος για την ωρα. Ναι αλλά η ανάλυση 320χ240 δεν είναι λίγο μικρή? Σε μια τηλεόραση ας πουμε δεν θα φαίνεται άσχημα?
anhelito Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #4 Σεπτέμβριος 26, 2004 Να πώ κ το άλλο στοιχείο. Έχω κάνει o/c στο σύστημα μου κ όταν επανέφερα όλα στις default τιμές, το πρόγραμμα έγραφε κανονιικά χωρίς κανέναν λάθος. Όμως χαμήλώνοντας την ανάλυση κ με o/c δεν μου πετάει λάθη. Απλά θέλω να ξέρω αν η ανάλυση 320χ260 στα 4000kbit/sec bitrate είναι καλή για αναπαραγωγή κ σε standalone dvd player.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.