tzeronimo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2013 Καλησπερα,Eνδιαφερομαι να αγορασω εναν νεο σταθερο υπολογιστη κυριως για gaming.Μου αρεσαν πολυ καποιοι turbo-x υπολογιστες αφου φαινονται να εχουν καλα χαρακτηριστικα και χαμηλη τιμη , αλλα δεν ειμαι σιγουρος ως προς το αν ειναι αξιοπιστοι.Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη ενας turbo x υπολογιστης και αν οχι να μου προτεινεται καποιον αλλο μεχρι 700 ευρω.Θα ηθελα ετοιμο υπολογιστη και οχι κομματι-κομματι.Ο τωρινος μου υπολγιστης ειναι ενας hp elite 7100 microtower με intel core i3-530 2.93ghz , amd radeon hd 5450 και 3gb ram.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Καλησπέρα. Η οθόνη που έχεις τώρα ποιά είναι; Σκοπεύεις να αλλάξεις και την οθόνη;Μπορείς μόνο από πλαίσιο; Οι έτοιμοι υπολογοστές που έχει το πλαίσιο (όπως και όλα τα καταστήματα) δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους και αποτελούνται κυρίως από δεύτερης διαλογής εξαρτήματα. Κομμάτι-κομμάτι θα τον φτιάξεις και θα σου τον συναρμολογήσει το κατάστημα δωρεάν αν δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeronimo Αύγουστος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 Για οθονη χρησιμοποιω την τηλεοραση , μια 37αρα philips.Δεν με πειραζει απο οποιο μαγαζι και αν ειναι αρκει να αναλαβει τη συναρμολογηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 Tι ανάλυση έχει η 37αρα philips? Όλα τα γνωστά μαγαζιά αναλαμβάνουν δωρεάν συναρμολόγηση εφόσον το ζητήσεις.Ενδεικτικά από το πλαίσιο που είπες αρχικά:Κουτί: Corsair Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black) - Κουτιά (Cases) - plaisio.grΤροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 500W PSU 80+ Bronze (CP-9020047-EU) - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.grΕπεξεργαστής: AMD FX 6300(AM3+,3,5 GHz,14 Mb) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.grΜητρική: Gigabyte 970A-UD3 (sAM3+/970/DDR3) - Mητρικές - plaisio.grΜνήμη: Crucial DDR3 8GB Dimm 1600MHz Ballistix - Μνήμες RAM - plaisio.grΚάρτα γραφικών: Palit VGA PCI-X GTX 760 2GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.grΣκληρός: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1ΤB HDD 3.5" - Σκληροί δίσκοι (HDD-SSD) - plaisio.grDVD-RW: Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk - Οπτικά (CD-DVD) - plaisio.grΑυτό βγαίνει 760 ευρώ αλλά το πλαίσιο πέρα από έλλειψη ποικιλίας, τσιμπάει και στις τιμές. Αν δεις και άλλακαταστήματα θα σου έρθει ακριβώς στα λεφτά σου.Όλα τα παραπάνω με δεδομένο ότι η τηλεόρασή σου είναι full hd, έτσι? Αλλιώς δεν χρειάζεσαι τόσο δυνατή κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.