Jump to content

Κόλλημα στο post

Occultist

Recommended Posts

Λοιπόν, το δοκίμασα με άλλα περιφερειακά και ps/2 πληκτρολόγιο και μπαίνει bios κανονικά...Δοκίμασα και ένα ένα τα δικά μου usb περιφερειακά και δε μπαίνει...Άρα το καταπληκτικό bios gigabyte θέλει μόνο ps/2 πληκτρολόγιο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά φαντάζομαι πως άμα ψάξω να αγοράσω τώρα ps/2, θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο :hang2:

Υπάρχει μια ρύθμιση στο bios "usb legacy" ή κάτι τέτοιο...

Δεν μπορεί να μην μπαίνει με το usb keyboard. Εδώ μπαίνει η δικιά μου που είναι 3ετίας, λες να την κατάργησαν την δυνατότητα στις νεότερες mobo? Δε νομίζω.

Φαντάζομαι ότι και εσύ έμπαινες με το πληκτρολόγιό σου, πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα που αναφέρεις, τα οποία αρχίζουν και μου φαίνονται αρκετά περίεργα.

Περίεργο είναι, ναι, αλλά με το ps/2 του γνωστού μου μπαίνει άνετα. Δεν ξέρω τι άλλο σε usb μπορεί να φταίει... Πάντως, πέρα από το ότι δε μου μπαίνει -εμένα- bios, δεν έχει άλλο θέμα...

Δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο.
Λοιπόν, το δοκίμασα με άλλα περιφερειακά και ps/2 πληκτρολόγιο και μπαίνει bios κανονικά...

;)

Μπορεί να μη σημαίνει ότι δε μπαίνει bios με usb πληκτρολόγιο αλλά μπορεί απλά να μη μπαίνει με το δικό σου συγκεκριμένα ή ίσως με κάποια γκάμα αυτών και με κάποια άλλα να μπαίνει.

Όμως κάνε ένα bios update αν δεν έχεις κάνει και ίσως διορθωθεί και αυτό!

BIOS έχω το τελευταίο, αλλά πάλι δεν του αρέσουν τα δύο πληκτρολόγια που έχω...αλήθεια, ps/2 πληκτρολόγια πουλάνε καθόλου πλέον;

BIOS έχω το τελευταίο, αλλά πάλι δεν του αρέσουν τα δύο πληκτρολόγια που έχω...αλήθεια, ps/2 πληκτρολόγια πουλάνε καθόλου πλέον;

Ναι, κάποια gaming μηχανικά έχουν και ps/2 σύνδεση.

Ποια πληκτρολόγια έχεις;

Δε μου απάντησες: Πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα, δεν έμπαινες bios;

Από το αρχικό σου post -->

Να σημειώσω ότι προηγουμένως το σύστημα λειτουργούσε κανονικά.

Πληκτρολόγια έχω ένα απλό της logitech και ένα της natec.

Πάντως, ναι, έμπαινε προηγουμένως με usb αλλά είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το bios.

Τώρα μπαίνει μόνο με ps/2 και δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω - μέχρι και να του περάσω παλιό bios δοκίμασα, αλλά δεν...

Θα το δοκιμάσω και στις υπόλοιπες θύρες το usb. Πάντως, το keypress "del" το πιάνει, αλλά κολλάει σε μαύρη οθόνη μετά το splash. Αν το αφήσω χωρίς να πατήσω "del", προχωράει στο boot των windows κανονικά και δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και ήταν απλά θέμα πληκτρολογίου σε συνδυασμό με την έκδοση του bios της μητρικής.

Έκανα τη δουλειά μου με ένα ps2, μετά έκανα bios update(ή γύρισα στο προηγούμενο...δε θυμάμαι ακριβώς) και μετά έβαλα το δικό μου και όλα κομπλέ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.