smartakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2013 Εχω ενα pc το οποιο ξαφνικα ενα βραδυ εκλεισε. Διαπιστωσα πως φταιει το τροφοδοτικο. Το αλλαξα και τωρα οταν το αναβω περνει μπρος ο ανεμιστηρας για 1-2 δευτερολεπτα και μετα σβηνει παλι. Τι μπορει να φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Αύγουστος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 μηπως οταν το ακουμπας καιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Δοκίμασε bios update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Αύγουστος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Μήπως κανένα βραχυκύκλωμα καλωδίων; Εγώ την είχα πατήσει μια φορά έτσι,άναβε και έσβηνε μετά από λίγο και δεν έφταιγε το τροφοδοτικό, ακουμπούσαν στο πίσω μέρος της μητρικής τα μεταλλικά sleeves που είχαν τα καλώδια του τροφοδοτικού μου στις "βίδες" της μητρικής)Αυτά κάναν βραχυκύκλωμα, όταν τα μετακίνησα ήταν όλα ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 11, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Διαπιστωσα πως το προβλημα γινεται με την καρτα γραφικων. Οταν τις δινω ρευμα απο το τροφοσοτικο τοτε το κανει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Ποιά είναι η κάρτα γραφικών και ποιό το τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisfog Αύγουστος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 αν θελεις γραψε απο τι αποτελειτε το κομπιουτερ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.