leonidastra86 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2013 Μιας και παιζω καθε μερα λιγο CS GO αποφασισα να αλλαξω mouse και mousepad. Εχω το Razer Mamba και ενα σκληρο Mousepad (οχι καποια γνωστη μαρκα κλπ). Σκεφτομαι να παρω το R.A.T. 9 και το Razer Scarab για λογους "αναβαθμισης" αλλα επειδη ειδα οτι στο φορουμ συχναζουν ατομα που το εχουν σπουδασει το αντικειμενο, ζητω την αποψη σας.Τι λετε λοιπον? Εχετε μηπως κατι αλλο να προτεινετε?Ευχαριστω.
BloodMage Αύγουστος 4, 2013 #2 Αύγουστος 4, 2013 Αν θες οπωσδήποτε ασύρματο mouse νομίζω πως το RAT9 είναι μια απο τις καλυτερες λυσειςΤο εχω κατι λιγότερο απο χρονο. το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι τελειωνει γρηγορα η μπαταρια του. αλλα μικρεο το κακο γιατι εχει 2η μπαταρια που ηδη εχει φορτισει πριν τελειωσει η αλληΤο δουλεύω με ενα goliathus control και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
leonidastra86 Αύγουστος 4, 2013 Author #3 Αύγουστος 4, 2013 Η αληθεια ειναι οτι θελω ασυρματο παλι. Ειναι πολυ βολικο.
SpirosKGR Αύγουστος 4, 2013 #4 Αύγουστος 4, 2013 Δε θα σου πρότεινα gaming + ασύρματο, κανένα ασύρματο mouse όσο καλό κι αν είναι δε μπορεί να πιάσει την σταθερότητα ενός καλού gaming mouse με καλώδιο.
GruntGR Αύγουστος 4, 2013 #5 Αύγουστος 4, 2013 artisan hien HARD σε κοκκινο χρωμα + zowie EC1 evo Buy ARTISAN HIEN HARD Mouse pad for FPS game gl hf
leonidastra86 Αύγουστος 4, 2013 Author #6 Αύγουστος 4, 2013 Δε θα σου πρότεινα gaming + ασύρματο, κανένα ασύρματο mouse όσο καλό κι αν είναι δε μπορεί να πιάσει την σταθερότητα ενός καλού gaming mouse με καλώδιο.Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα δε τα μπορω τα ενσυρματα. Με νευριαζει το καλωδιο που ειναι μια μονιμη (εστω και μικρη) ενοχληση.
GruntGR Αύγουστος 4, 2013 #7 Αύγουστος 4, 2013 Το καλωδιο στα zowie δεν ενοχλει καθολου Επισης πολυ ευλυγιστο καλωδιο εχουν τα razer abyssus και logitech g400
SpirosKGR Αύγουστος 4, 2013 #8 Αύγουστος 4, 2013 Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα δε τα μπορω τα ενσυρματα. Με νευριαζει το καλωδιο που ειναι μια μονιμη (εστω και μικρη) ενοχληση.Και γω έτσι έλεγα πριν καιρό, όμως με τη αλλαγή απο ασύρματο σε ενσύρματο έπαθα την πλάκα μου απο την απόκριση :baby: !
leonidastra86 Αύγουστος 4, 2013 Author #9 Αύγουστος 4, 2013 Φοβαμαι να το ρισκαρω ομως...Αν βγει μαπα το καρπουζι τι γινεται? Θα περιμενω να συνηθισω?
leonidastra86 Αύγουστος 12, 2013 Author #10 Αύγουστος 12, 2013 Σημερα δοκιμασα σε ενα μαγαζι το roccat kone xtd το οποιο αν και με καλωδιο "καθεται¨πολυ καλα στο χερι μου. Τι αποψη εχετε για αυτο?
sakinor Αύγουστος 12, 2013 #11 Αύγουστος 12, 2013 εγω απο την αλλαγη razer imperator σε logitech mx perf. δεν ειδα,καμια,μα καμια διαφορα στην αισθηση στο gaming.ναι μεν σιγουρα υπαρχει γρυγοροτερη αποκριση στο καλωδιο αλλα στα χαρτια μονοπχ. το razer εφτανε 1ms-1000mhz το logitech 125ms.
GruntGR Αύγουστος 12, 2013 #12 Αύγουστος 12, 2013 εδω εισαι -> http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/roccat-kone-pure-optical-124966.html μακρια απο laser, μυριζ κουπρια ! κανε το hien μαυρο και εισαι jet εγω απο την αλλαγη razer imperator σε logitech mx perf. δεν ειδα,καμια,μα καμια διαφορα στην αισθηση στο gaming.ναι μεν σιγουρα υπαρχει γρυγοροτερη αποκριση στο καλωδιο αλλα στα χαρτια μονο πχ. το razer εφτανε 1ms-1000mhz το logitech 125ms. μαθε μπαλιτσα στον Αρχοντα http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html
leonidastra86 Αύγουστος 12, 2013 Author #13 Αύγουστος 12, 2013 To pure δε με βολεψε στο χερι... Και αυτος ειναι και ο λογος που αλλαζω απο μαμπα. Παιζω 1 ωρα την ημερα και ειμαι πιασμενος μετα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.