Jump to content

E-shop Πολωνικά Windows 8

Tzimplas

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,

Αγόρασα ένα Lenovo Laptop από το E-Shop και μου το έστειλαν με λειτουργικό windows 8 στα Πολωνικά χωρίς δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Όταν τους ενημέρωσα για το πρόβλημα πηγαίνοντας στο κατάστημα τους, μου έδωσαν ένα άχρηστο link και με στείλανε σπίτι μου. Καθώς το link ήταν άχρηστο, πήγα το πρωί σήμερα από εκεί πάλι..

Αυτή τη φορά καταδέχθηκαν να το ανοίξουν μπροστά μου, για να επιβεβαιώσουν ότι είχα δίκιο. Αφού είδαν ότι δεν γίνοταν κάτι, το δεχθήκανε ως επιστροφή, και ανέφεραν στην επιστροφή ότι δεν θα ήθελα να πληρώσω για τον τεχνικό έλεγχο!!

Δεν φτάνει που έχω πληρώσει για κάτι το οποίο δεν δουλεύει εξαιτίας τους, θα είχαν και το θράσος να ζητήσουν λεφτά για τον έλεγχο!

Σας έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο; Αυτή την στιγμή δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση από την εταιρία.

Δευτερά πρωι πρωι κάνε ενα τηλεφωνακι στην microsoft hellas αν μπορείς :)

Τα υπολοιπα που μπορείς να κανεις υπαρχουν στα άπειρα thread για το συγκεκριμένο μαγαζι

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Eshop? Μουαχαχαχα

Μας έχει ξανατύχει με λαπτοπ, τηλεόραση , φωτογραφική, κενά δισκάκια. Ήταν για αγορές ανατολικής Ευρώπης.

Λες και αν θέλουμε κάτι τέτοιο δε μπορούμε να το πάρουμε απο Technomarket με μισα λεφτά. Τεσπα...:TD::TD:

κενά δισκάκια. Ήταν για αγορές ανατολικής Ευρώπης.

Κενά δισκάκια; ;;

Είχαν τυπομένο το σφυροδρεπανο επάνω; ;;

:hehe::hehe:

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Απ'ότι έχω δει σε searches που κάνω σχετικά με τα μοντέλα laptop που βγάζει σε προσφορά το e-shop πάντα μου βγάζει Πολωνικά sites οπότε μάλλον κάνει εισαγωγή απο εκεί.

Εκτός της γλώσσας των windows υπάρχει κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα σε αυτά και σε εκείνα που προορίζονται για την υπόλοιπη Ευρώπη;

Παιδιά καλησπέρα,

Αγόρασα ένα Lenovo Laptop από το E-Shop και μου το έστειλαν με λειτουργικό windows 8 στα Πολωνικά χωρίς δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Όταν τους ενημέρωσα για το πρόβλημα πηγαίνοντας στο κατάστημα τους, μου έδωσαν ένα άχρηστο link και με στείλανε σπίτι μου. Καθώς το link ήταν άχρηστο, πήγα το πρωί σήμερα από εκεί πάλι..

Αυτή τη φορά καταδέχθηκαν να το ανοίξουν μπροστά μου, για να επιβεβαιώσουν ότι είχα δίκιο. Αφού είδαν ότι δεν γίνοταν κάτι, το δεχθήκανε ως επιστροφή, και ανέφεραν στην επιστροφή ότι δεν θα ήθελα να πληρώσω για τον τεχνικό έλεγχο!!

Δεν φτάνει που έχω πληρώσει για κάτι το οποίο δεν δουλεύει εξαιτίας τους, θα είχαν και το θράσος να ζητήσουν λεφτά για τον έλεγχο!

Σας έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο; Αυτή την στιγμή δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση από την εταιρία.

Έχω μιαν απορία. Το συγκεκριμένο laptop, είχε ελληνικά χαραγμένα στο πληκτρολόγιο;

Κενά δισκάκια; ;;

Είχαν τυπομένο το σφυροδρεπανο επάνω; ;;

:hehe::hehe:

Όχι είχαν τυπωμένες οδηγίες χρήσης/σπεκς σε γλώσσες ανατολικής ευρώπης μόνο.

Και αμα τα έπαιζες ανάποδα άκουγες το

.

Γέλα όσο θες. Εγώ όταν και αν θέλω να πάρω κάτι απο Ελλάδα θέλω να προορίζεται για την αγορά της Ελλάδας. Αλλιώς το ξαναλέω, τεχνομάρκετ, μισές τιμές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.