Jump to content

Δεν βλέπει ήχο HDMI στον πίνακα ελέγχου

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνδέω την κάρτα από το πισι gt9800 στην τηλεόραση. Παίρνω εικόνα κανονικά, αλλά δεν παίρνω ήχο. Στον πίνακα ελέγχου των windows 7 δεν βλέπω στον ήχο την επιλογή hdmi .

έχω ψάξει τα πάντα, στο γοογλε, αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Μήπως όταν έβαλες τους drivers της κάρτας γραφικών δεν είχες βάλει για τον ήχο; Στις ΑΤΙ είναι ο ίδιος driver, νομίζω το ίδιο ισχύει και στις nVidia

Νομιζω αν δεν το εχεις προσεξει,πανε στις συσκευες αναπαραγωγης ηχου και βαλε προεπιλεγμενη την τηλεοραση,δεν μπαινει αυτοματα με το που συνδεεις το hdmi.

Συνδέω την κάρτα από το πισι gt9800 στην τηλεόραση. Παίρνω εικόνα κανονικά, αλλά δεν παίρνω ήχο. Στον πίνακα ελέγχου των windows 7 δεν βλέπω στον ήχο την επιλογή hdmi .

έχω ψάξει τα πάντα, στο γοογλε, αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

έψαξες αν υποστηρίζει η κάρτα ήχο από το hdmi ?

μπορείς να κοιτάξεις από εδώ http://www.overclock.net/t/441176/guide-8800gt-9800gt-9800gtx-sound-over-hdmi-now-including-creative-cards

έψαξες αν υποστηρίζει η κάρτα ήχο από το hdmi ?

μπορείς να κοιτάξεις από εδώ Guide: 8800GT/9800GT/9800GTX Sound over HDMI (Now including Creative cards)

δεν έχω ψάξει αν η κάρτα το υποστηρίζει. επίσης στο λινκ που παρέθεσες δεν βλέπω να λέει κάπου ποια κάρτα υποστηρίζει και ποια όχι. Πολύ ενδιαφέρον λινκ, αλλά θέλει κόψε ράψε σε καλώδια από ότι βλέπω.

Σε ένα παλιό μου pc η μητρική μου δεν υποστηριζε την κάρτα γραφικών για έξοδο ήχου από το HDMI...

Παίζει και αυτό σαν σενάριο...

αν δεν τα καταφέρεις με το καλώδιο δεν θα έχεις ήχο, στο λινκ που σου έδωσα μιλάνε γενικά για την σειρά 8800gt-9800gt-9800gtx που έχουν spdif in.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.