Jump to content

Αγορά νεου φορητου. Ποιο?

NikosGr

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για νεο λαπτοπ

i7 Haswell

256 GB SSD

8 GB DDR3

17" Monitor Full-HD

δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω Dell XPS ή Lenovo.

Μπορω να διαθεσω μεχρι και 1200E.

Παρακαλω προτεινετε μου ααλογα και δικαιολογηστε μου τις προτασεις σας. Ευχαριστω.

dell με haswell δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα το μόνο που πλησιάζει στις απαιτήσεις σου είναι το 7720 με την προσθήκη ενός ssd Dell Inspiron 7720 (i7-3630QM/8GB/1TB/Linux) | Skroutz.gr

Αυτος ειναι ο Ιvy Bridge (3η γενεα) εγω εχω κολλησει στον i7 4770QM Haswell (4η γενεα)

• 2 weeks later...

Μετά από 4 dell στην οικογένεια κ κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με άλλες μάρκες, δεν θα την άλλαζα την Dell εύκολα.. μα τώρα τελευταία προσπαθώ να πείσω ένα φίλο να πάρει ένα τέτοιο:

p3OzGPR.png

έχει κι άλλες επιλογές όπως βλέπεις, μα σου έφτιαξα αυτό, για να είναι κοντά στην τιμή που θες..

Τα Lenovo είναι αξιόπιστα;

H μία άποψη λέει πως είναι κινέζικα.. η άλλη; Πως είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο.

Τι λέει η εμπειρία; Ότι πληρώσεις παίρνεις!

Μην εμπιστευτείς laptop "ευκαιρίες" με 200-300 ευρώ..

καλημερα, το ακολουθο μηχανημα ποσο το κοστολογειται παιδια?

ΕπεξεργαστήςIntel� Core™ i7-3630QM (2.4GHz - Turbo Boost 3.4GHz)

Μνήμη RAM8GB DDR3 1600Mhz / 16GB max

Σκληρός Δίσκος (HDD)1TB SATA2 5400rpm

Οθόνη17.3'' Full High Definition (1080p) Anti-Glare LED Display

Ανάλυση Οθόνης1920 X 1080

Κάρτα ΓραφικώνnVIDIA GeForce GT 650M 2GB DDR5 dedicated

CD / DVD / DVDRWDVD-RW DL

Ήχος3 Skullcandy Speakers (including subwoofer), WavesMaxxAudio� 4

Δίκτυαlan , wifi, bluetooth

Θύρες3x Usb 3.0, 1x USB 3.0 PowerShare, 1xHDMI, 1xVGA out

Λοιπές ΔυνατότητεςBuilt in webcam, microphone, card reader, US πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό

Λειτουργικό Σύστημαlinux ubuntu version 12.04 (δεν περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα windows)

Διάρκεια Μπαταρίας3 Ώρες

Βάρος (σε γρ)3200

Εγγύηση Κατασκευαστή2 χρόνια onsite (next business day)

Από πότε η ποιότητα κατασκευής, το panel, το σασί, η υποστήριξη και το service, είναι ολόιδια σε όλες τις εταιρίες και κοστολογούνται το ίδιο από όλες τις εταιρίες ώστε κάποιος να μπορεί να σου απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση?

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.