Jump to content

Δοκιμή gaming keyboard

Antonis_K

Recommended Posts

Χαίρεται σε όλους πρώτη φορά στο σίτε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω keyboard mechanical είμαι ανάμεσα sto blackwindow,stellseries 6gv2,coolermaster quickfire ,corsair k70

Το πρόβλημα πού έχω είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω για να δω ποιο μου ταιριάζει από τα switches

μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω ώστε να τα δοκιμάσω και τι προτείνεται εσείς..

Ευχαριστώ από τώρα!!!

Το blackwidow που έχει και τα πιο έντονα σε θέμα θορύβου κουμπιά μπορείς να το βρεις σε κάποιο ΠΛΑΙΣΙΟ. Δεν χρειάζεται να είναι εκθεσιακό κομμάτι αφού η Razer επίτηδες έχει αφήσει εκτεθειμένο το χώρο στα 4 arrow keys ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις. Για τα άλλα δεν ξέρω.

Έχοντας πληκτρολόγιο με brown, black και red πάντως νομίζω ότι για πρώτο μηχανικό θα πρέπει να κοιτάξεις για brown εκτός και αν μιλάμε για ΠΟΛΥ gaming οπότε θα πρέπει να κοιτάξεις για red. To Blackwidow είναι το πιο απολαυστικό από θέμα "κλικ" και το καλύτερο μακράν για δουλειές γραφείου αλλά λόγω του τρόπου που κάνει bottom out το πλήκτρο μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για gaming. Και η ερώτηση η κουλή ... καλά εκεί στην razer βλαμμένοι είναι και δεν βγάλανε έκδοση με black/red; Τι να σου πω :p

θα καταντήσω γραφική αλλά δες και αυτό μία

Coolermaster Trigger SGK-6000-GKCC1

Στα 62 ευρά δεν έχει αντίπαλο κατά τη γνώμη μου.

Ασε που έχει γεμίσει και ο τόπος. Και στο κατάστημα να μη το βρεις για δοκιμή όλο και κάποιος θα φιλοτιμηθεί να σε αφήσει για ένα test drive

PS καλωσόρισες btw

Χαίρεται σε όλους πρώτη φορά στο σίτε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω keyboard mechanical είμαι ανάμεσα sto blackwindow,stellseries 6gv2,coolermaster quickfire ,corsair k70

Το πρόβλημα πού έχω είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω για να δω ποιο μου ταιριάζει από τα switches

μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω ώστε να τα δοκιμάσω και τι προτείνεται εσείς..

Ευχαριστώ από τώρα!!!

Θα αγοράσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό;

το Razer Blackwidow 2013 stealth ξερουμε αν θα ερθει και ποτε ελλαδα??

Το Stealth είναι με brown switches αλλά δεν νομίζω ότι έρχεται Ελλάδα. Η πιο οικονομική πρόταση είναι της Carmen γιατί εκτός από μηχανικό με black switches θα έχεις και backlight στα 69€ ενώ άμα πας σε άλλο κατασκευαστή για backlight θα φύγεις πάνω από το κατοστάρι.

οκ με τελωνείο πόσο θα μου πάει και ποιο site προτείνεις

Για sites, τιμές και πληροφορίες σε σχέση με αποστολές και τελωνείο, δες εδώ:

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.