Antonis_K Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2013 Χαίρεται σε όλους πρώτη φορά στο σίτε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω keyboard mechanical είμαι ανάμεσα sto blackwindow,stellseries 6gv2,coolermaster quickfire ,corsair k70Το πρόβλημα πού έχω είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω για να δω ποιο μου ταιριάζει από τα switchesμήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω ώστε να τα δοκιμάσω και τι προτείνεται εσείς..Ευχαριστώ από τώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Το blackwidow που έχει και τα πιο έντονα σε θέμα θορύβου κουμπιά μπορείς να το βρεις σε κάποιο ΠΛΑΙΣΙΟ. Δεν χρειάζεται να είναι εκθεσιακό κομμάτι αφού η Razer επίτηδες έχει αφήσει εκτεθειμένο το χώρο στα 4 arrow keys ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις. Για τα άλλα δεν ξέρω. Έχοντας πληκτρολόγιο με brown, black και red πάντως νομίζω ότι για πρώτο μηχανικό θα πρέπει να κοιτάξεις για brown εκτός και αν μιλάμε για ΠΟΛΥ gaming οπότε θα πρέπει να κοιτάξεις για red. To Blackwidow είναι το πιο απολαυστικό από θέμα "κλικ" και το καλύτερο μακράν για δουλειές γραφείου αλλά λόγω του τρόπου που κάνει bottom out το πλήκτρο μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για gaming. Και η ερώτηση η κουλή ... καλά εκεί στην razer βλαμμένοι είναι και δεν βγάλανε έκδοση με black/red; Τι να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 θα καταντήσω γραφική αλλά δες και αυτό μίαCoolermaster Trigger SGK-6000-GKCC1Στα 62 ευρά δεν έχει αντίπαλο κατά τη γνώμη μου.Ασε που έχει γεμίσει και ο τόπος. Και στο κατάστημα να μη το βρεις για δοκιμή όλο και κάποιος θα φιλοτιμηθεί να σε αφήσει για ένα test drivePS καλωσόρισες btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Αύγουστος 2, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 το έχω δει αυτό απλά πιστεύω πως τα black είναι πολύ βάρια για μένα.... : το Razer Blackwidow 2013 stealth ξερουμε αν θα ερθει και ποτε ελλαδα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Χαίρεται σε όλους πρώτη φορά στο σίτε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω keyboard mechanical είμαι ανάμεσα sto blackwindow,stellseries 6gv2,coolermaster quickfire ,corsair k70Το πρόβλημα πού έχω είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω για να δω ποιο μου ταιριάζει από τα switchesμήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω ώστε να τα δοκιμάσω και τι προτείνεται εσείς..Ευχαριστώ από τώρα!!!Θα αγοράσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 το Razer Blackwidow 2013 stealth ξερουμε αν θα ερθει και ποτε ελλαδα??Το Stealth είναι με brown switches αλλά δεν νομίζω ότι έρχεται Ελλάδα. Η πιο οικονομική πρόταση είναι της Carmen γιατί εκτός από μηχανικό με black switches θα έχεις και backlight στα 69€ ενώ άμα πας σε άλλο κατασκευαστή για backlight θα φύγεις πάνω από το κατοστάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Αύγουστος 2, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 από εξωτερικό χωρίς να πληρώσω τελωνείο από που μπορώ να το αγοράσω?Θα αγοράσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό;Δεν εχω θεμα και απο ελλαδα και απο εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Χωρίς τελωνείο οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Αύγουστος 2, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 οκ με τελωνείο πόσο θα μου πάει και ποιο site προτείνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 2, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 οκ με τελωνείο πόσο θα μου πάει και ποιο site προτείνειςΓια sites, τιμές και πληροφορίες σε σχέση με αποστολές και τελωνείο, δες εδώ:http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 2, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 [MENTION=30400]Antonis_K[/MENTION]Σε ένα μήνα περίπου θα υπάρχει και αυτό στην ελληνική αγορά. CM Storm » Products: QuickFire XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Αύγουστος 2, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 [MENTION=30400]Antonis_K[/MENTION]Σε ένα μήνα περίπου θα υπάρχει και αυτό στην ελληνική αγορά. CM Storm » Products: QuickFire XTΘα το φέρουν με brown switches ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 2, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 [MENTION=30400]Antonis_K[/MENTION]Σε ένα μήνα περίπου θα υπάρχει και αυτό στην ελληνική αγορά. CM Storm » Products: QuickFire XTΘα το φέρουν με brown switches ???[MENTION=634]GoriLLakoS[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.