Jump to content

ερωτηση για αγγελια (χρυση ευκαιρια + Αγγλία)

lefteriz

Recommended Posts

Λοιπόν.. Ένας γνωστός μου έβαλε αγγελία στην χρυσή ευκαιρία ενα ψυγείο (παγάκια μονο) για πούλημα.

Έστειλε καποιος μήνυμα από Αγγλία οτι ενδιαφέρεται. Με λίγα λογια λεει να στειλει ο πωλητής λογαριασμό ή paypal κι αυτος μετα θα στείλει δικό του συνεργείο (!) για την παραλαβή. παρακατω το μήνυμα του Άγγλου:

Thanks for getting back to me ... I'm Kevin Betty from England (Scotland). I'm Ready to Buy this Equipment from you as I Would be sending Down My Transport Company (Global Shipping Logistics) for the Article to be Picked from your Location to My Address.

However, The Transportation charges, Expenses and cost to pick the Equipment from your Country to my Country shall be responsible by me. Therefore, I Want you to Get back to Me with your Bank / PayPal Details in order for Me to Proceed with the Payment to your Account Immediately!

Below is the Details Needed from you in order to Proceed with the Instant Payment as I will not like any delay to this Transaction:

Account Name:

Account Number IF you Have:

Iban Number:

Swift / Bic IF you Have:

Bank Name:

Amount / Price :

Or

PayPal

Full Name:

PayPal Email Address:

Amount / Price in Euro:

Your Address in order for My Transport Company to Calculate the Charges Cost for the Pick Up,

Full Name:

Address:

City / State:

Post Code:

Phone Cont.:

Country:

I Could Have call you to discuss much Better but couldn't Due to the Nature of My Job as a marine engineering working presently On Sea! Therefore, Calling out and Receiving is Prohibited as we are not allowed to make use of Phones, Which I Hope That won't be A bother to you ...

I shall be waiting for you to get back to me with any preferable Methods of Payment depending on How you wish to be Paid!

Regard's,

Mrs Betty

Δε ξέρω, μπορεί να μην είναι Νιγηρία αλλά παρόλα αυτά μου βρωμάει λίγο το πράγμα.

Τι λέτε;

Scam 99.9%

Τι λαμακίες λέω... 100% scam.

Δεν είχε τι να κάνει η ugly Betty, ήθελε ψυγείο στην Σκωτία που μένει... και φυσικά η πρώτη της κίνηση ήταν το xe.gr ... ήξερε την χρυσή ευκαιρία, και φυσικά είναι και ο πιο σύνηθης τρόπος... Σκωτία δεν αγοράζουνε ψυγεία από εκεί, τα πέρνουνε από Ελλάδα γιατί είναι πιο εύκολα, πετάγονται με το αμάξι και τα παίρνουνε :D

Τα ίδια ακριβώς τερτίπια κάνουνε και στο car.gr

Ρε ανθρωπε, ειναι δυνατον να βαζεις αγγελια ψυγειο και να το θελει ο αλλος απο Αγγλια;

Βασικα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ;

Λιγο πιο πιστευτο να ηταν (πχ Τουρκια), θα την ειχατε ηδη πατησει, ε;

Ναι μου κανε ένα μπαμ, αλλα λεω ας το γράψω κι εδώ... :D

αυτος που εβαλε την αγγελία έχει μαύρα μεσάνυχτα από τέτοιες απάτες.

Βασικά αν με ρωτούσαν, θα τους ελεγα να μην το βάλουν καν στην ΧΕ αλλα τεσπα.

Εγκυκλοπαιδικά και μόνο, αν κάποιος δώσει λογαριασμό IBAN .. θα στείλει ο άλλος όντως λεφτά; και μετά;

Ρε παιδιά μην πάει ο νους σας όλο στο κακό...

Στην Αγγλία αυτή την περίοδο έχουν έλλειψη από ψυγεία και συγκεκριμένα από ψυγεία που φτοιάχνουν αποκλειστικά παγάκια...

Εμένα φυσιολογική μου φαίνεται αυτή η ζήτηση που έχουν από τους Άγγλους...

Εγώ θα έλεγα στο φίλο σου να του το δώσει του ανθρώπου :sarcastic:

παντως εχει γινει σοβαρη προσπαθεια σε σχεση με αλλα scams να γινει σωστη χρηση αγγλικων για να ειναι πιο πιστευτο, ωστοσο ακομα υπαρχουν αρκετα λαθη τα οποια αφενος δε συναδουν με Σκοτσεζο, αφετερου δεν συμβαδιζουν με τη χρηση αρκετων λογιων και ευγενικων εκφρασεων που πλεον φαινεται επιτηδευμενη αρα σπρωχνει ακομα πιο πολυ για scam...

Και εγω ομως εχω την απορια, αν δωσεις λογαριασμο σε αυτα τα scams αποκει και περα τι θα κανουν? Το μπαλακι ειναι στην πλευρα τους, θα κανουν καταθεση? Αν ναι, δεν εισαι καλυμενος? Δεν μπορουν να υπαναχωρησουν (οπως πχ στο paypal με dispute...). Εκτος αν ειναι τοσο τραγικο το scam που μετα θα αρχισουν το παραμυθακι "εχω καποιες καθυστερησεις κλπ, στειλτα και θα κανω μεθαυριοhttp://www.thelab.gr/images/smilies/crying.gif την καταθεση, σου το υποσχομαι 1000%"...

παντως εχει γινει σοβαρη προσπαθεια σε σχεση με αλλα scams να γινει σωστη χρηση αγγλικων για να ειναι πιο πιστευτο, ωστοσο ακομα υπαρχουν αρκετα λαθη τα οποια αφενος δε συναδουν με Σκοτσεζο, αφετερου δεν συμβαδιζουν με τη χρηση αρκετων λογιων και ευγενικων εκφρασεων που πλεον φαινεται επιτηδευμενη αρα σπρωχνει ακομα πιο πολυ για scam...

Και εγω ομως εχω την απορια, αν δωσεις λογαριασμο σε αυτα τα scams αποκει και περα τι θα κανουν? Το μπαλακι ειναι στην πλευρα τους, θα κανουν καταθεση? Αν ναι, δεν εισαι καλυμενος? Δεν μπορουν να υπαναχωρησουν (οπως πχ στο paypal με dispute...). Εκτος αν ειναι τοσο τραγικο το scam που μετα θα αρχισουν το παραμυθακι "εχω καποιες καθυστερησεις κλπ, στειλτα και θα κανω μεθαυριοhttp://www.thelab.gr/images/smilies/crying.gif την καταθεση, σου το υποσχομαι 1000%"...

Είναι οργανωμένη μπίζνα.

Σου στέλνουνε fake paypal e-mail ότι έγινε η κατάθεση, και ότι επειδή είναι μεγάλο ποσό θα πρέπει για να πάρεις όλο το ποσό να πληρώσεις εσύ αρχικά στο τάδε account την μεταφορική κλπ...

Κόλπα για χαζούς, αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουνε ακόμα αρκετοί χαζοί που τσιμπάνε, γι' αυτό και συνεχίζει αυτό το story...

Υπάρχει και η 2η επιλογή, που σου βάζουνε όντως κάποιο ποσό ή όλο το ποσό στο paypal, σε πιέζουνε εσύ να στείλεις το προϊόν άμεσα, και αυτοί αφού τους στείλεις το προϊόν κάνουνε αίτηση στην τράπεζα για ακύρωση συναλλαγής τάχα μου πως δεν έκαναν εκείνοι την αγορά... εσύ χάνεις τα λεφτά και το προϊόν και αυτοί ζούνε χαρισάμενοι...

παντως εχει γινει σοβαρη προσπαθεια σε σχεση με αλλα scams να γινει σωστη χρηση αγγλικων για να ειναι πιο πιστευτο, ωστοσο ακομα υπαρχουν αρκετα λαθη τα οποια αφενος δε συναδουν με Σκοτσεζο,

ΓΙαυτο ακριβως χρησιμοποιούν ορθογραφικά λαθη και τετοια γλωσσα , γιατι μονο ηλίθιος παιζει να εισαι για να το πιστεψεις, ειναι απλα για να βρίσκουν τα θυματα τους ποιο εύκολα αφου οπως είπα μονο ηλίθιος θα ειναι αυτος που θα εχει απαντήσει και ειναι ευκολότερο να του αποσπάσουν λεφτα.

Αληθεια :p:yes4:

source:scammers (αν θυμαμαι καλα)

Δουλεμα αυτοι δουλεμα και εσυ.Δωσε λογαριασμο τραπεζας ανυπαρκτο και mail(paypal) ανυπαρκτο.

Αν σου πουνε τα στειλανε πες τους οτι τα ελαβες αλλα το μετανιωσες και αν θελουνε να στειλουνε αλλα τοσα γιατι βρηκες κι αλλον αγοραστη απο Καραιβικη που καιγεται να ερθει να παρει το ψυγειο με την βαρκα του παππου του και συνεχισε το δουλεμα :rofl:

Πριν 2 χρονια ειχα βαλει αγγελια για ενα ακριβο αντικειμενο στο ebay.Με πλησιασε ενας απο Αγγλια αρχικα για να με ψαρεψει , τον αφησα να νομιζει οτι τσιμπησα και εφαγε το δουλεμα της αρκουδας , και αυτοι τα ιδια λεγανε , σου στειλαμε τα λεφτα αλλα θα αργησουνε λιγο να φανουνε στο paypal, και αν μπορω να στειλω το δεματακι γρηγορα γιατι ειναι δωρο γενεθλιων και πρεπει να παει πριν την ταδε ημερομηνια στην Νιγηρια και @@@ μαντολες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.