sotiris Αύγουστος 1, 2013 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Το κόλπο είναι το εξής:έχεις ανοιχτά project που για να τα τελειώσεις χρειάζεται ή να μείνεις 10 χρόνια άνεργος ή να ήσουν κάποιος άλλος.Αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλα μου τα project αλλά το εφαρμόζω και στη δουλειά μου (αλλάζω τομείς όσο γίνεται και όταν με παίρνει) και έτσι δεν βαριέμαι.Παράδειγμα από μερικά projects που είναι στην todo list μου:1. μίνι στούντιο ηχογράφισης σπίτι (όχι ηχομόνωση απλά ένα σοβαρό setup και ρύθμιση υπάρχοντος εξοπλισμού) -> project finished 5%2. car pc (έχω πάρει αρκετά πράγματα κλπ.) -> project finished 5% - μάλλον θα αλλάξω αμάξι πριν το φτιάξω3. να ξαναφτιάξω ένα γαμάτο desktop (έχω αφήσει το hobby από το 2009).4. να βγάλω κάποια κομμάτια στο πιάνο 5. να μάθω σαξόφωνο (έχω πάρει και δεν παίζω ούτε νότα)κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 1, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 car pc //έχει που έχει το πουντο χάλια ηλεκτρικά εάν προσθέσεις μερικά καλώδια ακόμα παίζει να μένεις από μπαταρία κάθε 2μηνο το σαξ να το κάνεις ανθοδοχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2013 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 car pc //έχει που έχει το πουντο χάλια ηλεκτρικά εάν προσθέσεις μερικά καλώδια ακόμα παίζει να μένεις από μπαταρία κάθε 2μηνο το σαξ να το κάνεις ανθοδοχείο Έχω και φορτιστή μπαταρίας για το σπίτι και φορητή μπαταρία / φακό / συμπιεστή αέρα / δενθυμάμαιτιάλλοέχει για αν μείνω εκτός ή αν βιάζομαι. Πλάκα πλάκα όταν είχα φορτίσει την μπαταρία νόμιζα ότι πήρε 5 άλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Αύγουστος 3, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Δεν μπορεις να φτιαξεις τιποτα τελειο. end of story Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 4, 2013 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 5. να μάθω σαξόφωνο (έχω πάρει και δεν παίζω ούτε νότα)Κοινό goal. Εχω πάρει εναν τενόρο και χαραμίζεται.. :/Ωραίο θέμα για συζήτηση, πρόκειται για την τιμωρία του νεόπλουτου. Να μπορείς να τα έχεις και να τα κάνεις όλα αλλα το μυαλό σου να πηγαίνει μεχρι εκει που φτάνει το χέρι σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 6, 2013 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2013 Γίνεται να γίνω νεόπλουτος; κι ας βαριέμαι μετά, δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 7, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Κοινό goal. Εχω πάρει εναν τενόρο και χαραμίζεται.. :/Ωραίο θέμα για συζήτηση, πρόκειται για την τιμωρία του νεόπλουτου. Να μπορείς να τα έχεις και να τα κάνεις όλα αλλα το μυαλό σου να πηγαίνει μεχρι εκει που φτάνει το χέρι σου....Μα αμα είσαι νεόπλουτος ,το χέρι σου δε φτάνει οπου θέλει;Το αντίθετο ήθελες να πεις ;Τώρα κατάλαβες ότι στο φόρουμ αυτο ειδικά, ως επι το πλείστον υπάρχουν first world problems; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Αύγουστος 7, 2013 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Καλημέρα σε όλους και στις υπαρξιακές μας ανησυχίες επίσης! Νομίζω , ότι η αλήθεια υπάρχει σε όσα ειπώθηκαν, αλλά να κάνω μια απόπειρα να πω πως το σκέφτομαι εγώ. Το τέλειο είναι μια ιδεατή κατάσταση, "φόβος" για να το "συλλάβουμε" , φτάσουμε κλπ , δεν υπάρχει, ότι και να κάνουμε αυτό -ευτυχώς- θα μας διαφεύγει! Ο λόγος κατά την άποψή μου είναι απλός: Η διαδικασία προσέγγισης ενός στόχου που εμπλέκει και εμάς σαν προσωπικότητες μέσα, είναι εξελικτική, δεν διαμορφώνει δηλαδή μόνο το στενό αντικείμενο/στόχο (π.χ. το τέλειο PC), αλλά στην πορεία , με τρόπο αδιόρατο μεν , σαφέστατο δε, διαμορφώνει και εμάς! Αλλάζει την προοπτική μας , τις γνώσεις μας , γενικότερα την οπτική και την επαφή μας με το αντικείμενο στόχο , αλλά και με το γενικότερο περίγυρό του. Συνεπώς ο άνθρωπος που θα "κατακτήσει" τον τέλειο στόχο, δεν θα είναι ο ίδιος με αυτόν που ξεκίνησε το ταξίδι της κατάκτησης αυτής! Άρα, αυτός ο "άλλος" άνθρωπος , θα έχει νέους στόχους και ιδέες περί του "τέλειου" !! Και ξανά θα μπει στο ταξίδι της αναζήτησης, μόλις ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες! Σαν πολύ φτωχό παράδειγμα να αναφέρω ότι , εχθές κατασκεύασα μια καταπληκτική "Πατέντα", σήμερα κιόλας, έχω κάνα δυο σκέψεις για το πως θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα! ! ! Και αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που λέμε καμιά φορά έτσι επιπόλαια , ότι δεν ευχαριστιόμαστε με τίποτε!! Είναι απλά η εξελικτική διαδικασία που την ζούμε εφόσον δεν έχουμε πέσει σε τέλμα! Από την άλλη μεριά δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος πραγματικά να βαρεθούμε, αλλά ούτε και να αγχωνόμαστε, αν ασχολούμαστε με αυτό που μας αρέσει , να μαθαίνουμε και να παίζουμε, τότε αυτή η νέα ιδέα , το πολύτιμο "κλικ" θα έρθει από μόνο του!:yes4: Εμένα τουλάχιστον έτσι συμβαίνει και μερικές φορές δεν προλαβαίνω να καταλάβω "από μου ήρθε η ... πετριά!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 10, 2013 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Ετσι οπως τα χω υπολογισει προχειρα για να φτιαξω το τελειο pc για μενα θελω καπου στα 1,2 εκατομυρια ευρα. Δε παιζει ποτε να αποκτησω τετοια λεφτα (και να τα ειχα δε θα τα εδινα για το pc αν ειχα ισα-ισα τοσα) οποτε σ αυτη τη ζωη δε με απασχολει το συγκεκριμενο ερωτημα. hint 1 x 3 για surround + subwoofer + κεντρικο + προενισχυτης + τελικοι ενισχυτες x7 οθονη pc , οθονη για gaming Και ειμαστε ηδη στο 1 εκατομυριο , χωρις να εχουμε παει καν στην κεντρικη μοναδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 10, 2013 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Αφού θα έσκαγα τόσα χρήματα για να τα φτιάξω όλα,θα κοιτούσα να αποκτήσω γνώση που δεν έχω για να τα αξιοποιήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 12, 2013 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Κάποιο ωραίο πρωινό (πριν κρίσης) ξύπνησα και κατάλαβα το μάταιο της υπόθεσης. Τζάμπα λεφτά για να κυνηγάς την τεχνολογία; Για ποιον λόγο;Αλκοολίκι είναι αυτό το χόμπυ και τίποτα άλλο. Πρωτιμώ να ασχολούμαι πια με έμψυχα, παρά με το να ταίζω την silicon.Από τότε είμαι καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.