das Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 Η ερώτηση απευθεινεται εν μερη στον εαυτό μου,αλλα φαντάζομαι εδώ μεσα σε πολλούς επίσης. Επίσης εχει εφαρμογή σε κάθε είδους χομπυ,από αυτοκίνητα μέχρι καλάμια ψαρέματος.. Αν...αν λεω,είχες το τέλειο για σενα κουτι,την τέλεια mobo,cpu ,gpu bla bla bla.. ΟΛΑ τέλεια, από εμφάνιση μέχρι βίδας,μέχρι software. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ολα δουλεύουν ρολόι! Ουτε τσικ. Τότε...τι θα έκανες; Θα ήσουν ευχαριστημένος; Να ζει κανείς η να μη ζει; Όσοι έχουν φτάσει σε ενα σημείο,ας πούμε κοντά ,περισσότερο η λιγότερο,σε αυτο που περιγράφω,και έχουν το μικρόβιο,σίγουρα καταλαβαίνουν το υπαρξιακό μου ερώτημα... Έτσι ,κουβέντα να γίνεται καλοκαιριάτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Μα σε 3 μήνες θα βγεί κάτι καινούργιο. Και αν έχεις το μικρόβιο θα τσιμπήσεις το καινούργιο.Γενικά είμαι της άποψης οτι κάπου πρέπει να τα σκάμε συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιούλιος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Τα χόμπυ δεν έχουν ποτέ τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Ιούλιος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Αν...αν λεω,είχες το τέλειο για σενα κουτι,την τέλεια mobo,cpu ,gpu bla bla bla.. ΟΛΑ τέλεια, από εμφάνιση μέχρι βίδας,μέχρι software. Αυτό αν συνέβαινε, θα παραβιάζονται καμιά δεκαριά νόμοι του Μέρφυ. Άρα είναι αδύνατον. Τώρα για να απαντήσω σοβαρά, μπορώ να πω ότι δεν έχω κουφές απαιτήσεις από τα υλικά(είτε καλάμια ψαρέματος είτε αυτοκίνητο). Οπότε αφού τα αποκτήσω, ασχολούμαι πιο πολύ με τη χρήση τους και αυτό είναι που με διασκεδάζει. Δεν κατακρίνω τη συνεχή αναζήτηση του καλύτερου, αλλά όταν γίνεται μόνο για τα υλικά αγαθά και δεν κοιτάς να βελτιωθείς και συ ο ίδιος(σαν χρήστης τους), ούτε θα τα απολαύσεις πραγματικά, ούτε θα τα εκτιμήσεις. Παίρνει ο άλλος sli titan και δεν ξέρει να τραβήξει ένα screenshot (το είδα σε φόρουμ, έκανε κροπ με τη ζωγραφική ο τύπος, έλεος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 31, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 ετσι για την κουβεντα, ΑΝ ειχες το τελειο PC - αμαξι- καλαμι ψαρεματος κλπ, απλα.... δεν θα ειχαμε λογο να ασχολουμαστε με τα χομπυ μας!!!!!!επειδη ομως δεν υπαρχει "τελειο", αυτο που μας κανει και εξελισσομαστε, ειναι οι ατελειες....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Εγώ όταν έφτιαξα για μένα το τέλειο έμεινα εκεί και πλέον δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα pc.Μετά την πέφτεις σε κάτι άλλο και χώνεις εκεί. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 31, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Εγώ όταν έφτιαξα για μένα το τέλειο έμεινα εκεί και πλέον δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα pc.Μετά την πέφτεις σε κάτι άλλο και χώνεις εκεί. :jump1:Αυτο προσπαθώ κι εγώ να κανω ,μπας και σταματήσει η ρουφήχτρα που λέγεται pc,να πάρει σειρά καμια άλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 31, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Το παν είναι να έχεις ένα αγχολυτικό χόμπι, ειδικά αν τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πια χόμπι με συνεχή έξοδα και επενδύσεις. Πέρισυ το έριξα στην κηπουρική-ελαφριά αγροτική, φέτος στο ψάρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 31, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Πέρισυ το έριξα στην κηπουρική-ελαφριά αγροτική, φέτος στο ψάρεμα Ολοι εκεί θα το ρίξουμε φίλε μου... Αφου δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 31, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 φέτος στο ψάρεμα κακό σημάδι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 31, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Δεν είπα τι είδους ψάρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 1, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Ε οταν φτιαξεις κατι τελειο σταματας. Ας παρουμε παραδειγμα τον [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]. Οταν τον εφτιαξε ο θεος (ε? [MENTION=9387]victor[/MENTION]) ειδε το τελειο και δεν προσπαθησε αλλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 1, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Αν θέλετε μπορώ να μιλήσω για αυτό απόψε στις 21.00 για κανένα 30λέτπο, μετά έχω να πάω στην ΝΑΣΑ να δείξω κάτι πράγματα, και να εξηγήσω την "Γέννεση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 1, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Εχει ξανασυζητηθει το συγκεκριμενο θεμα και μαλλον η σωστη απαντηση ειναι "τυχαια τρυπα στην υδροψυξη και μετα ψαξε να δεις απο που χανει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 1, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Wat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 1, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο συζητησεις με φιλους και πελατεςεχω διαπιστωσει οτι συνηθως ποθουμε και επιδιωκουμε να ασχοληθουμε με κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουμετη δεδομενη στιγμη.μου εχει τυχει πολλες φορες να φτιαχνω super full watercooled gaming towerκαι να ζηλευω ή να ορεγομαι ενα μικρο τακτοποιημενο, ελαφρυ, ησυχο, αεροψυκτο πισακιή να μου ερχονται οι ιδεες του πως θα βελτιωσω αυτο που ακομα δεν εχω ολοκληρωσει την επομενη φορα που θα το ξαναφτιαξω.εχεις ακουσει για σεφ που περνανε ολη τη ζωη τους μαγειρευοντας περιτεχνα πιατα και εκεινοι λαχταρουν τσιπς και σοκολατες ή πιατα βασικων απλων υλικωνΕχω μιλησει με παλικαρια που βρισκονται σε σταδιο βελτιωσης αυτοκινητου/μηχανης και ομολογουν οτι ονειρευονται τη στιγμη που θα μπορεσουν να το ξανακανουν απο την αρχη εχωντας μαθει απο τα προηγουμενα λαθη ή θα παρουν κατι εργοστασιακο και δεν θα πειραξουν ουτε βιδαεχεις ακουσει φανταζομαι για αντρες που μπορει να εχουν γυναικα προδιαγραφων εξωφυλλουκαι ξερογλυφονται για κατι μετριο αλλα απλα διαφορετικονομιζω οτι ειναι εμφυτη ταση του ανθρωπου αυτο , ποικιλια, περιεργεια για το διαφορετικο, ελπιδα για κατι καλυτερο την επομενη φορα, ψευδαισθηση ολοκληρωσης, απλα ισως ποικιλλει ο βαθμος αναλογα τον ανθρωπο και τον τομεα τον οποιο εξεταζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 1, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Εγώ αν τα έφτιαχνα όλα θα παντρευόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 1, 2013 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Δε γίνεται να "τελειώσεις" ποτέ με το hobby σου ρε συ. Το να τα "φτιάξεις" όλα κτλ ουσιαστικά είναι ότι βαρέθηκες το συγκεκριμένο πράγμα.Αλλιώς πάντα θα ψάχνεσαι, πάντα κάτι θα σου λείπει, όσο χρόνο/χρήμα και να έχεις. Δε σταματάει παρά μόνο όταν βαρεθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.