Deus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 οποια εφαρμογή της Futuremark έχω δοκιμάσει να τρέχω στο pc δεν τρέχει έχω δοκιμάσει απεγκατασταση και νέα εγκατάσταση, προηγούμενες και τελευταίες versions, έχω δοκιμάσει να σβήσω φακέλους που δεν σβήνει η διαδικασία απεγκατάστασης ,έχω τρέχει registry cleaners και αλλα παρόμοια προγράμματα αλλα το πρόβλημα δεν διορθώνεται συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει PCMark05, 3DMark Vantage, 3DMark 11 PCmark05 βγάζει αυτό το κενό μήνυμα αν πατήσω ok το πρόγραμμα τρέχει αλλα δεν δίνει βαθμολογίες όταν τρέχω το 3DMark Vantage μου δίνει αυτά τα μηνύματα το 3DMark 11 δε τρεχει καμια ιδέα? το λειτουργικό είναι win7 ultimate 64 δεν ειχα ποτε άλλο πρόβλημα με αλλα προγράμματα η γενικά διαφορα περίεργα με το λειτουργικό στο pc της υπογραφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Βάλε στο shortcut το switch -nosysteminfo μετά το όνομα του αρχείου και τρέξτα πάλι, λογικά θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούλιος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 έκανα update το systeminfo σε 4.19 και το 3DMark11 και 3DMark Vantage τρέχουν κανονικάτο PCMark05 τα ίδια, τρέχει αλλα δεν δίνει σκορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.