dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 Έχω αυτό το προγραμματάκι που μου το έγραψε το IT τμήμα μας, τι χρειάζεται να τους ζητήσω ώστε να μπορώ να κάνω edit στις λειτουργίες του?σε τι γλώσσα είναι γραμμένο?Με τα λίγα βαριέμαι να περιμένω κάθε φορα το respond τους στα request μου και λέω κουτσα κουτσα να αρχίσω να βγάζω μονος μου την άκρηhttps://www.dropbox.com/s/4ihb1xgzluegwl1/BackUp%202013.07.31.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Microsoft .NET 4.0 είναι. Αλλά στο zip έχεις μόνο το εκτελέσιμο, όχι τον κώδικα. Για να επέμβει κάποιος, χρειάζεσαι ανοικτό τον κώδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Microsoft .NET 4.0 είναι. Αλλά στο zip έχεις μόνο το εκτελέσιμο, όχι τον κώδικα. Για να επέμβει κάποιος, χρειάζεσαι ανοικτό τον κώδικα.Ανοίγει με reflector αλλά είναι πολύ βαθιά τα νερά :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Ανοίγει με reflector αλλά είναι πολύ βαθιά τα νεράΝαι, και θα κάτσει ο άλλος να δημιουργήσει solution, projects, κλπ... :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 ^^ την άλλη φορά θα βάλω 30 τέτοια -> :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 31, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 βασικά και να μάθω που ακριβώς κάνει save και denormilize, μου κάνει κάμποσοι δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούλιος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Έχω αυτό το προγραμματάκι που μου το έγραψε το IT τμήμα μας, τι χρειάζεται να τους ζητήσω ώστε να μπορώ να κάνω edit στις λειτουργίες του?σε τι γλώσσα είναι γραμμένο? Με τα λίγα βαριέμαι να περιμένω κάθε φορα το respond τους στα request μου και λέω κουτσα κουτσα να αρχίσω να βγάζω μονος μου την άκρη https://www.dropbox.com/s/4ihb1xgzluegwl1/BackUp%202013.07.31.zip Ακόμα ένας πονηρός ( χρήστης που νομίζει ότι στο ΙΤ φτιάχνουν espressous και μετά κάθονται και τους ..μυρίζουν γι΄ αυτό αργούν τόσο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 31, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Ακόμα ένας πονηρός ( χρήστης που νομίζει ότι στο ΙΤ φτιάχνουν espressous και μετά κάθονται και τους ..μυρίζουν γι΄ αυτό αργούν τόσο πολύ. αυτό από που ακριβώς το συμπέρανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούλιος 31, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Σε ποιο απ΄ όλα τα συμπεράσματα αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 31, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Σε ποιο απ΄ όλα τα συμπεράσματα αναφέρεσαι; σε αυτό Ακόμα ένας πονηρός ( χρήστης που νομίζει ότι στο ΙΤ φτιάχνουν espressous και μετά κάθονται και τους ..μυρίζουν γι΄ αυτό αργούν τόσο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούλιος 31, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Εννοείς το "πονηρός" ή ότι το "νομίζει ότι φτιάχνουν καφέδες"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 31, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Εννοείς το "πονηρός" ή ότι το "νομίζει ότι φτιάχνουν καφέδες";both Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούλιος 31, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Κάποιος που νομίζει ότι χωρίς να ξέρει τι είναι κώδικας, μπορεί αν ασχοληθεί "κούτσα-κούτσα" να το σχεδιάσει, υλοποιήσει, δοκιμάσει και διορθώσει πιο γρήγορα απ΄ αυτούς που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 31, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Κάποιος που νομίζει ότι χωρίς να ξέρει τι είναι κώδικας, μπορεί αν ασχοληθεί "κούτσα-κούτσα" να το σχεδιάσει, υλοποιήσει, δοκιμάσει και διορθώσει πιο γρήγορα απ΄ αυτούς που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά.Οι αλλαγές που θέλω είναι από μηδαμινές έως τίποτα, και οι ανάγκες του τμήματος είναι on the fly ανάλογος του project.τα οποια είναι σε επίπεδο του να αλλάξει η σειρά των κελιών η να αντικατασταθούν με κάτι άλλο. πράγμα που θα μπορούσα να μάθω να το κάνω σε 1 ώρα το πολύ. τώρα από που συμπέρανες πως θεωρώ πως το IT τμήμα μας τον πετάει και τον πιάνει.. αυτό δεν καταλαβαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 31, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Αν και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα IT αν έχουν φτιάξει SOPs(και κάποιος τους λέει,εκτός ΙΤ, να κάνουν κάτι αλλιώς) τότε απλά το ΙΤ "τον πετάει και τον πιάνει" εκεί μάλλον το πάει ο Panick. Απλά εδώ ο dunkel_Stern ζητάει απλά μία τροποποίηση οπότε good luch with your IT department. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.