kots Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 Γεια σας.Από το ρούτερ μου, βγαίνει ένα καλώδιο 30 μέτρων, και πηγαίνει και δίνει ίντερνετ στον υπολογιστή του θείου μου, στο διπλανό σπίτι. Σε καμία των περιπτώσεων δεν φτάνει το σήμα από το ασύρματο, για αυτό και τραβήξαμε καλώδιο.Αυτό που θέλω να κάνω, είναι, από το καλώδιο που ήδη δίνω, να μπορέσω να συνδέσω με κάποιον τρόπο δύο συσκευές. Το πισι, και ένα λαπτοπ που θα πάρει σε λίγο καιρό.Δηλαδή έχουμε ένα καλώδιο δικτύου, και από αυτό θέλω να βγάλω αν γίνετε, μία έξοδο δικτύου για σταθερό, και ίσως ασύρματη σύνδεση στο λαπτοπ (αν αυτό είναι εφικτό), ή δύο εξόδους δικτύου.Τι συσκευή θα χρειαστώ; hub? switch? έχει switch που δίνουν και έξοδο με καλώδιο, και ασύρματη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapsLock Ιούλιος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 access pointπ.χ Level One WAP-6003 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Αύγουστος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Επειδή δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, η συσκευή αυτή παίρνει είσοδο από το καλώδιο δικτύου; Ή παίρνει το δίκτυο ασύρματα και απλά το αναμεταδίδει;Και αν ισχύει το πρώτο η είσοδος γραμμής που γίνεται; Γιατί δεν φαίνεται στις φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Αύγουστος 2, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Κάποτε νομίζω είχα δει ένα splitter, έσπαγε την γραμμή του δικτύου (καλώδιο) σε δύο γραμμές. ένα απλό φιλτράκι ήταν. Και φθηνό. Με κάτι τέτοιο θα γίνει η δουλειά μου.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Access point θα χρειαστεις γι'αυτη τη δουλεια.Απλα πρεπει να προσεξεις να εχεις 1 WAN (για να περνει net απο το καλωδιο που εχεις τραβηξει) αλλα και LAN θυρες για να δινεις στο σταθερο που υπαρχει εκει.πχ. TL-WR743ND - Welcome to TP-LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 αν θες μόνο καλώδια τότε πάρε ενα απλό switch και unmanagedαν θες στο μέλλον το wifi για το laptop τότε πάρε ένα Access Point με 4 ethernet(εγώ θα έπερνα gigabit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.