jkanaks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2013 Σκέφτομαι να στήσω το loop χρησιμοποιόντας inox σωλήνες. Τους προτιμώ σε σχέση με τους άκαμπτους πλαστικούς γιατι νομιζώ οτι είναι ποιο εύκολοι στο γώνιασμα (δεν έχω εμπειρία αλλά το συμπέρανα απο αυτά που διαβάζω), και μου αρέσει ποιο πολύ το μεταλικό look.Το θέμα είναι, ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιους σωλήνες; Δε θα είχα πρόβλημα να παραγγείλω και απο έξω αλλά δε μπορεί όλο και κάποιος θα πουλάει και εδω. Επίσεις το OD είναι 10mm το ID πρέπει να είναι πάλι συγκεκριμένο για να παίξουν τα κλασικά push-in fittings (π.χ πάχος σωλήνα 1mm);Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Εύκολο το γωνίασμα δεν είναι θα το δεις στην πράξη όταν θα πρέπει να έχεις μετρήσει πολλές φορές για να πετύχεις να πας ακριβώς πχ στο ρακόρ πάνω στο cpu.Κουρμπαδορος παίζει;Για τα push fittings και τα σχετικά είχα γράψει κάτι εδώhttp://www.thelab.gr/water-cooling/xalkoswlinas-119560.html#post1063436645Inox σωλήνες θα βρεις στο Πειραιά (Γαλάνης νομίζω δεν είμαι σίγουρη θα το ψάξω μπας και θυμιθώ στα σίγουρα) αλλά η χρυσή ατζέντα του [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] ίσως έχει κάτι...ps το θέμα με τους inox δε το έχω ψάξει καν. Ισως να πήγαινα στο κλασικό χαλκοσωλήνα και αφού έκανα τα κουρμπαρίσματά μου να πήγαινα για επινικέλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 www.theodosiadis.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 31, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Αγάπη κουρμπαδόρος δε παίζει είμαι στη διαδικασία της μελέτης/αναζήτησης για να δώ κατα ποσο μπορώ και αν είναι safe ή θα το κάνω κολυμπήθρα το toweraki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 με το inox θα δυσκολευτείς γιατί είναι δύσκαμπτοι σωλήνες σε σχέση με το χαλκό.Ενας κουρμπαδόρος και ένας κόφτης θα σου πάνε αρκετά.Τώρα για να τα κάνεις κολυμπήθρα είναι δύσκολο αν προσέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 31, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Ισως να πήγαινα στο κλασικό χαλκοσωλήνα και αφού έκανα τα κουρμπαρίσματά μου να πήγαινα για επινικέλωση.ενημερωτικα απ'οσο εχω δοκιμασει, οι χαλκοσωληνες δεν επινικελωνονται εσωτερικα παρα μονο σε βαθος 1-2εκ απο τις ακρες τουςτουλαχιστον στα συμβατικου εξοπλισμου επιμεταλλωτηρια οποτε απεξω μεν βγαινουν γυαλιστεροι και ομορφοιαλλα εσωτερικα εχουμε γυμνο χαλκο με οτι αυτο συνεπαγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.