Jump to content

Σωλήνες Ιnox 10mm

jkanaks

Recommended Posts

Σκέφτομαι να στήσω το loop χρησιμοποιόντας inox σωλήνες. Τους προτιμώ σε σχέση με τους άκαμπτους πλαστικούς γιατι νομιζώ οτι είναι ποιο εύκολοι στο γώνιασμα (δεν έχω εμπειρία αλλά το συμπέρανα απο αυτά που διαβάζω), και μου αρέσει ποιο πολύ το μεταλικό look.

Το θέμα είναι, ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιους σωλήνες; Δε θα είχα πρόβλημα να παραγγείλω και απο έξω αλλά δε μπορεί όλο και κάποιος θα πουλάει και εδω. Επίσεις το OD είναι 10mm το ID πρέπει να είναι πάλι συγκεκριμένο για να παίξουν τα κλασικά push-in fittings (π.χ πάχος σωλήνα 1mm);

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Εύκολο το γωνίασμα δεν είναι θα το δεις στην πράξη όταν θα πρέπει να έχεις μετρήσει πολλές φορές για να πετύχεις να πας ακριβώς πχ στο ρακόρ πάνω στο cpu.

Κουρμπαδορος παίζει;

Για τα push fittings και τα σχετικά είχα γράψει κάτι εδώ

http://www.thelab.gr/water-cooling/xalkoswlinas-119560.html#post1063436645

Inox σωλήνες θα βρεις στο Πειραιά (Γαλάνης νομίζω δεν είμαι σίγουρη θα το ψάξω μπας και θυμιθώ στα σίγουρα) αλλά η χρυσή ατζέντα του [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] ίσως έχει κάτι...

ps το θέμα με τους inox δε το έχω ψάξει καν. Ισως να πήγαινα στο κλασικό χαλκοσωλήνα και αφού έκανα τα κουρμπαρίσματά μου να πήγαινα για επινικέλωση.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Αγάπη κουρμπαδόρος δε παίζει είμαι στη διαδικασία της μελέτης/αναζήτησης για να δώ κατα ποσο μπορώ και αν είναι safe ή θα το κάνω κολυμπήθρα το toweraki.

με το inox θα δυσκολευτείς γιατί είναι δύσκαμπτοι σωλήνες σε σχέση με το χαλκό.

Ενας κουρμπαδόρος και ένας κόφτης θα σου πάνε αρκετά.

Τώρα για να τα κάνεις κολυμπήθρα είναι δύσκολο αν προσέξεις.

Ισως να πήγαινα στο κλασικό χαλκοσωλήνα και αφού έκανα τα κουρμπαρίσματά μου να πήγαινα για επινικέλωση.

ενημερωτικα

απ'οσο εχω δοκιμασει, οι χαλκοσωληνες δεν επινικελωνονται εσωτερικα παρα μονο σε βαθος 1-2εκ απο τις ακρες τους

τουλαχιστον στα συμβατικου εξοπλισμου επιμεταλλωτηρια

οποτε απεξω μεν βγαινουν γυαλιστεροι και ομορφοι

αλλα εσωτερικα εχουμε γυμνο χαλκο με οτι αυτο συνεπαγεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.