Jump to content

προβλημα με συνδεση καρτων ati

zoom

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους συνφορουμιτες, χρειαζομαι τιν πολυτιμη βοηθεια σας κ σας γραφω. Εχω

Λοιπον εδω κ λιγο καιρο στα χερια μου μια 6870oc gigabyte κ θελησα μιας κ υπηρχε μια ακομη στα χερια μου

Να τις συνδεσω με crossfire κ εδω ξεκινανε τα προβληματα...

Αρχικα κ θα τις σηκωσει το τροφοδοτικο μου (tagan 580, m/b gigabyte z68 u3-d3 cpu intel 2500k).

Κ 2ον κ κυριοτερο υπαρχει περιπτωση να βρω connector για crossfire

ΠουθεναΕλλαδα για αγορα?? Αλλιως υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη??

Ελπιζω να μην κουρασα κ ευχαριστω προκαταβολλικα.

όχι δεν θα το σηκώσει το psu σου...Αν θυμάμαι (γιατί είχα στήσει 6870 xf) θέλει 650W at least...εγώ το είχα στήσει με 750W και ήμουν κομπλέ...για το crossfire cable βάλε ενα αίτημα στις Πωλήσεις->Ζήτηση όλο και σε κάποιον θα περισσεύει ένα...σιγουρέψου μόνο αν θέλεις το μακρύ (10cm) ή το κοντό...

επίσης εδώ προτείνουν 750w

http://www.tomshardware.co.uk/forum/311574-28-requirements-suggestions-6870-crossfire

Crossfire π@π@ράκι δεν είχαν οι κάρτες μέσα; Η δικιά μου 6870 είχε, και ήταν και "budget" κάρτα (club3d).

Όσο για το psu και γω πιστεύω ότι δε σε φτάνει. Κατ'αρχήν άμα είναι αυτό που πιστεύω, πρέπει να το έχεις καιρό, και χάνει απόδοση. Έπειτα και κανούριο να ήταν, πάλι δε θα έφτανε λογικά. Έτσι όπως το κόβω, χωρίς o/c θες κάνα 650ρι ποιοτικό. Με o/c 750 για να είσαι οκ.

Σαν 6870 θελει 500watt τροφοδοτικο για μονι καρτα!Δεν εχεισ να χασεις τπτ αν το δοκιμασεις, ta tagan ειναι σκυλακια τροφοδοτικα...ισως και να το σηκωσει! Οσο για το connector αν δεν βρεις τπτ πες μ γιατι εχω μπολικα να σου στειλω κανεναν!

αν μιλαμε για default ρολογια (για το υπολοιπο συστημα μιλαω...!), βαζω και στοιχημα οτι τις σηκωνει ανετα.....!!!!

μη λεμε και αερολογιες....!!!!! σιγα τις καταναλωσεις που εχουν οι 6870...!!!!

δειτε με πιο ενεργοβορο set-up (i7-970)..ποσο καινε 2 χ 6870

post-4092-1416077605,5721_thumb.jpg

Οι τιμές αυτές είναι πόσο ρεύμα τραβάνε από την μπρίζα. Βάλε ένα 80plus psu και οι τιμές στις 2x6870 πάνε 560W για το τροφοδοτικό.

Το παλικάρι έχει tagan 580W που υποθέτω ότι είναι αρχαίο. 10% απόδοση να έχει χάσει λόγο capacitor aging και πες ότι είναι και 80plus θα μπορεί να δώσει 522W.

Δεν είναι να το ρισκάρεις.

Οι 5850 oced είναι πιο ενεργοβόρες. 5850 και 6870 έχουν την ίδια κατανάλωση

και με o/c οι 5850 τρώνε περισσότερο. Αν υπάρχει σκέψη πάντως για 5850 cf

αντί του 6870, δεν θα το πρότεινα καθώς απ ότι βλέπω οι 6αρες σκαλάρουν καλύτερα.

Trexx, η ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη και δεν εχει να κανει με την αποδοση, αλλα με την καταναλωση. σαφως σε αποδοση οι 2χ6870 ειναι πολυ καλυτερες!!

αλλα επειδη ειχα 5850 o/cked, και ξερω ακριβως ποσο καταναλωνε (περι τα 400W+-, ΜΑΧ), ρωτησα σε ενα συστημα, με ποιο συνδυασμο θα καταναλωνει περισσοτερο.

1χ5850 o/cked ή με 2χ6870 default?

αν εχουν παρομοια καταναλωση default, τοτε ειναι οριακα τα 580W..!

Λοιπον αρχικα ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις εχω λοιπον 2 αποριες:

Πρωτον εψαξα αρκετα στο νετ κ απ οσο ειδα ακομα κ απο εικονικη μετρηση βασει συστηματος το μαξ λενε σε απαιτησεις ειναι 495 watt+- με ολα ολα πανω κ προτεινουν τροφοδοτικο με 540+- ισχυ για να δουλευουν ολα ανετα αρα το δικο μου ακομη κ με την παλαιωτητα δεν μπορει λογικα να ανταπεξελθει???? Κ 2: αν εβαζα 2ο τροφοδοτικο?? Απ'οσο βλεπω υπαρχει σαν λυση στο εξωτερικο

Κ χρησιμοποιηται συχνα... μοκου σε ευχαριστω πολυ, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το χρειαστω αν μπορεσεις.

1) Δοκίμασε αλλά και αν αντέξει αρχικά δεν θα αντέξει σε βαθος χρόνου. Εγω δεν θα το έκανα.

2) Καθόλου συχνά δεν χρησιμοποιείται και δεν είναι κάτι εύκολο, το αντίθετο θα έλεγα. Σε κάθε περίπτωση, από το να βάλεις δεύτερο τροφοδοτικό είναι πιο απλό και πιο λογικό να αλλάξεις αυτό που έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.