rayman144 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 οποιος ξερει τον ορισμο του τι ειναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τι ΔΕΔΟΜΕΝΑ ας βοηθησειεγω δεν ξερω αν αυτο που του ειπα ειναι σωστοπ.χ για το προγραμμα οτι ειναι μια σειρα απο ενεργειες που εκτελει το κομπιουτερ προκειμενου να εχει καποιο αποτελεσμαοσο για τα δεδομενα δεν μπορω να το διατυπωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Σεπτέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Θα ελεγα οτι προγραμμα ειναι μια σειρα αυτοματοποιημενων διεργασιων που εκτελουνται απο μια "μηχανη επεξεργασιας δεδομενων" η οποια χρησιμοποιει στοιχεια που εισαγουμε προκειμενου να μας δωσει το αποτελεσμα για το οποιο εχει γραφτει.Δεδομενα ειναι τα στοιχεια που χρησιμοποιει το προγραμμα προκειμενου να λειτουργησει πανω σε αυτα και να μας δωσει νεα.Τα λεω καλα ή τα μπουρδουκλωσα λιγο?:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 μακαρι να τα ηξερα αλλα ξεραδια ξερω εγω ειμαι ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Σε ποιο σχολειο παει ο γιος σου στην νεα σμυρνη??????:OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Ορισμοί από το βιβλίο Πληροφορικής του γυμνασίου (ύλη A' τάξης):Πρόγραμμα: Σύνολο εντολών που περιγράφουν πως θα εκτελεστεί μια συγκεκριμένη εργασία από τον υπολογιστή. Διατυπώνεται σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού.Δεδομένα: όρος που χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε πληροφορία (υπό μορφή αριθμού, χαρακτήρα, συμβόλου, γεγονότος κ.τ.λ.), η οποία εισάγεται στον υπολογιστή για αν υποστεί επεξεργασία.Να μαντέψω οτι πάει στην A' γυμνασίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 δευτερο γυμνασιο νεας σμυρνης παει ο μικρος για τον ΒΑΣΙΛΗ που ρωτησεκαι απο οτι βλεπω εγω εχω στραβομαρα αλλα διαβαζαμε το τετραδιο της πληροφορικηςπαντως ευχαριστω για ολαΒασιλη εισαι Νεα Σμυρνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Ναι.....στο 5ο λυκειο ομως.....ελεγα μηπως ηταν στο 5ο γυμνασιο κ ελεγα σε κανεναν καθηγητη να μου δωσει καμια ετοιμη εργασια να στην εδινα....αλλα που τετοια τυχη......χι!χι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.