Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 Ρε παιδια μου βγαζει τα νεα θεματα ετσι....γιατι ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 βρηκα τι φταιει...η "μικρη"μου αδερφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Εννοεις μεγαλα??Βασικα πατα ctrl+τη ροδελα του ποντικιου σου και θα μπορεις να αλλαζεις το μεγεθος της γραμματοσειρας!Αλλιως Προβολη => μεγεθος κειμενου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 thx ρε σ,το διορθωσα μονος μου...ειχε κανει πατατα η αδερφη μου ειπα και εγω να την αφησω να αγγηξει ξανα το πσ μου και να... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio thx ρε σ,το διορθωσα μονος μου...ειχε κανει πατατα η αδερφη μου ειπα και εγω να την αφησω να αγγηξει ξανα το πσ μου και να... Mη κανεις τετοια λαθη.....ακου κ τον παλιο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Καλή φάση με το Ctrl + την ροδέλα...Δεν το ήξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr [Σήμερα, στις 00:24] Καλή φάση με το Ctrl + την ροδέλα...Δεν το ήξερα... Ειδες τι μαθαινει κανεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 λολ blade_pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.