kobill Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2013 Γεια χαρα, ψαχνω να αγορασω PC + οθονη, μαξιμουμ 1300 €, καλα αν κατασταλαξω καπου και κανει και κανα 50 παραπανω, ΟΚ γινεται, απλως δεν ειναι εκει το θεμα. Σκεφτομουν καπου στα 1150-1200€ ο πυργος, και καπου στα 150-200€ η οθονη, θα δουμε. Το θελω για, Audio-Video edit, 3D Modeling/Rendering/Animation(Autocad, 3ds Max, κλπ, ημι-επαγγελματικα προς ερασιτεχνικα), fHD ταινιες(νομιζω 1920:1080 ειναι αυτο, -και λιγο gaming δεν θα με χαλαγε), downloading, Virtual Machines με κανα Linux απανω σε Windows 8, και καποια πολυ ψαγμενα και καλα games που να με τραβανε, αν βρω, οχι κατ'αναγκη -ολα τα- νεα παιχνιδια, αλλα αν χρειαστει να μπορει να παιζει και τα νεα που θα βγουν για κανα τουλαχιστον 2-3 χρονια+, ενταξει λεμε τωρα αν γινεται, δεν ειναι must. Εδω και χρονια ειχα ενα αρχαιο απο 2002, με AGP καρτα κλπ, και το ειχα για κατεβασματα, audio-video edit μετρια πραγματα, καποια παλια παιχνιδα, και ολα καλα, αλλα ποσο να αντεξει, οποτε παμε για νεο. Μενω Πειραιά. Απο Plaisio & Multirama πολυ δυσκολα να παρω. Θα πληρωσω με μετρητα, ηλεκτρονικα δεν νομιζω οτι εχω τα μεσα προς το παρον. Με απασχολει και η εγγυηση, το θεμα ειναι, επειδη δεν εχω ασχοληθει/γνωριζω με ολες τις νεες τεχνολογιες που υπαρχουν τωρα, και καταστηματα κλπ. Υπαρχει μια αναγκη να αγορασω PC αμεσα, αλλα ειναι οι συγκυριες τετοιες αυτη την περιοδο που δεν εχω καθολου χρονο και μεσα(PC+Internet) να ψαξω καλα για διαφορα πραγματα και πληροφοριες, γιατι θα το'κανα. Θα εκτιμουσα παρα πολυ οποιεσδηποτε πληροφοριες και προτασεις που θα μου δινατε. :oneup: Ενας φιλος πηρε απο MSystems πριν καποιους μηνες, και εμεινε ευχαριστημενος. Εδω βλεπω και αλλους που προτεινουν και E-shop, Visionstudio κλπ, με πιθανον χαμηλοτερες τιμες κιολας. Το παλιο μου PC που πηρα απ'το Plaisio το 2002, ειχα καποια προβληματα με HDD, και μου χαλασαν κανα 2, αλλα ειχε περασει η εγγυηση και αγορασα νεο HDD μονος μου. Οπως και πηρα και νεα μητρικη τοτε γιατι εκανα τη βλακεια να καθαρισω τη παλια με πανι με...οινοπνευμα, και ξαφνικα δεν δουλευε τπτ. Τωρα επειδη βλεπω οτι προτεινετε σε διαφορους φιλους εδω, καποια κομματια απο E-shop, αλλα απο αλλο καταστημα κλπ, ηθελα να ρωτησω, ΟΚ, πες οτι στην τιμη συμφερει αυτος ο τροπος αγορας. Σχετικα ομως με την εγγυηση τι γινεται ? Δλδ, πχ: αν παρω μονο Μητρικη, HDD, CPU, απο E-shop, -- και Μνημες, Τροφοδοτικο, GPU, απο αλλο καταστημα, και μου χαλασει 1 κομματι απο καθε αγορα, πχ. η Μητρικη απ'το E-shop, και η GPU που πηρα απ'το αλλο καταστημα, τοτε τι κανω. Με καλυπτει καποια εγγυηση απ'τα καταστηματα αυτα στα εκαστοτε κομματια. Δλδ αν χαλασει, μου την αντικαθιστα το E-shop τη Μητρικη, και το αλλο καταστημα τη GPU(παντα με την εκαστοτε εγγυηση που εχει το καθε κομματι υποθετω), και υπαρχουν επιπλοκες ? Βασικα ποια ειναι τα + και -, απο καθε τροπο αγορας. Αν τα αγορασεις ΟΛΑ απο ενα καταστημα, ή, αν αγορασες καποια κομματια εδω, καποια απο εκει, κλπ, περα απ'το προφανες, την τιμη(και πιθανον και την συναρμολογηση) Υπαρχει καποιος τροπος να αγορασεις τα διαφορα κομματια απο διαφορετικα καταστηματα, και να στο συναρμολογησει καποιος(εκτος απο φιλους ή γνωστους) απ'αυτους, ή θα πρεπει μονος σου, αφου μονο απο καταστηματα γινεται αυτο, ρωταω. Στο παρελθον ειχα βαλει μονος μου τη νεα μητρικη, και απανω της ολα τα παλια κομματια που ειχα(RAM, CPU, GPU, HDDs κλπ), απ'τις οδηγιες απ'τα μικρα εγχειριδια που ειχε, και λιγες γνωσεις που εχω. Δεν εχω τπτ, και δεν θα χρησιμοποιησω τπτ, αλλα κομματια στο νεο συστημα, ολα, εκτος απο κανα mouse/πληκτρ, θα ειναι νεα. Θελω να αντεξει στον χρόνο, οχι τοσο για τα παιχνιδια, οσο για τα αλλα, αλλα δεν εχω γνωσεις OC, αυτη τη στιγμη, και δεν ξερω αν θα τις χρησιμοιπησω ποτε, δεν ξερω. Μ'ενδιαφερει το θεμα αποδοσης/τιμης, διοτι αν ειναι τα παραπανω αν τα κανω ανετα και με i5, με μια μετρια μητρικη κλπ, ή, μια ακριβη GPU, εχει ιδιες τελικες αποδοσεις με μια πιο φθηνη GPU, εε δεν θελει και πολυ σκεψη. Το μαξιμουν ειναι 1300, αλλα δεν σημαινει οτι θελω να τα ξοδεψω ολα, αν καλυπτομαι πολυ καλα, με πιο φθηνα. Δλδ, αν ειναι να παρω συστημα στα 1300, και με αλλο συστημα στα 1100, οι αποδοσεις ειναι ιδιες, εε τοτε καλυτερα αυτη στα 1100 Ε. Και η τελικη ερωτηση και η πιο σημαντικη, με 1300 €, και με δεδομενο οτι θα κανατε την ιδια χρηση με μενα(ή μπορει και ΟΧΙ), ποια ειναι τα καλυτερα κομματια που θα διαλεγατε, για ΕΣΑΣ, με αυτο το ποσο, τα καλυτερα Χρειαζομαι αυτα, τα απολυτως απαραιτητα, προς το παρον, διοτι και ψυχτρες και αλλα τετοια πιθανον να χρειαστουν: ΚΟΥΤΙ - κανα μεσαιο σκεφτομουν ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - μαλλον πανω απο 650W νομιζω εε ΜΗΤΡΙΚΗ - s1155 ή s2011 ???? - να'χει κανα 2 USB3. Η 2011 λεει τπτ CPU - i7 3770(K?), ή i7 3820 s2011 ? , ερχονται με δικη τους ψυχτρα, παστα χρειαζεται ? ΜΝΗΜΕΣ - 2χ8 DDR3 GBs υψηλοτερη ταχυτητα ? GPU - μια πολυ καλη ?? HDD - 2-4 ΤΒs σιγουρα μαλλον εξωτ, και κανα 500GBs Sata3 εσωτ, SSD φαινονται πανακριβοι, δεν με ελκουν πολυ, ανεξαρτητα απο ταχυτητα τους ΟΘΟΝΗ - fHD, μια καλη στα 150-200Ε Ψυχτρα ??, γενικη, μητρικης, επεξεργαστη, δεν θυμαμαι, δεν ξερω αν τη χρειαζομαι, αλλα υποπτευομαι οτι προβληματα στο παλιο PC, TurboX κουτι καπου οφειλονταν και σ'αυτο ??? η πλακα ειναι οτι δεν εχω δει αν με 1300 παιρνεις ολα αυτα, ουπς , Ενταξει ειμαι λιγο δυσκολος, εποχη που διαλεξα και΄γω, ετσι μου'ρχεται να περιμενω μεχρι κανα Σεπτεμβριο. (πληκτρολόγιο, ποντίκι, θα δω τα πιο φθηνα, δεν ειναι θεμα τωρα) Δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι, δυστυχως αυτα ειναι που ο χρονος μου επιτρεπει να γραψω σημερα, θα επανελθω παλι αυριο, με διορθωσεις, αλλες πληροφοριες και διευκρινισεις αν χρειαστει ..Ευχαριστω
Μοκου Ιούλιος 29, 2013 #2 Ιούλιος 29, 2013 Χρειαζομαι αυτα, τα απολυτως απαραιτητα, προς το παρον, διοτι και ψυχτρες και αλλα τετοια πιθανον να χρειαστουν: ΚΟΥΤΙ - CM STORM SGC-5000-KWN1 TROOPER WINDOW BLACK - - CASES - 159Ε ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ OCZ OCZ750FTY-UN FATAL1TY SERIES POWER SUPPLY 750W - - 115Ε ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 - - 169Ε CPU - AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX - - CPU - 153Ε ΜΝΗΜΕΣ PATRIOT PV38G213C1K 8GB (2X4GB) DDR3 VIPER 3 SERIES PC3-17000 2133MHZ DUAL CHANNEL KIT - RAM - 99Ε GPU - μια πολυ καλη ?? HDD - SANDISK SDSSDHP-128G-G26 128GB ULTRA PLUS SSD 2.5'' SATA3 DESKTOP BUNDLE - - 117 Ε + WESTERN DIGITAL WD20EFRX 2TB RED NAS SATA3 - - 103Ε ΟΘΟΝΗ - fHD, μια καλη στα 150-200Ε SAMSUNG T27B300 27'' LED MONITOR TV - - 223Ε Ψυχτρα ??, THERMALRIGHT SILVER ARROW SB-E CPU COOLER - - 78Ε η πλακα ειναι οτι δεν εχω δει αν με 1300 παιρνεις ολα αυτα, ουπς , Ενταξει ειμαι λιγο δυσκολος, εποχη που διαλεξα και΄γω, ετσι μου'ρχεται να περιμενω μεχρι κανα Σεπτεμβριο. (πληκτρολόγιο, ποντίκι, θα δω τα πιο φθηνα, δεν ειναι θεμα τωρα) Δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι, δυστυχως αυτα ειναι που ο χρονος μου επιτρεπει να γραψω σημερα, θα επανελθω παλι αυριο, με διορθωσεις, αλλες πληροφοριες και διευκρινισεις αν χρειαστει ..Ευχαριστω Καλος ηρθες φιλε μ! Αν ειναι να κανεις 3D modeling-rendering ειναι προτημοτερο να πας σε Amd 8350-20 με μια καλη-πολυ καλη μητρικη! Μεχρι στηγμης εχω χασει 2 μητρικες intelas-amd λογο θερμοκρασιων! Αρα Θες ενα κουτι που να αεριζεται καλα, και οχι Midi αλλα θα πας σε full tower! Με λιγα λογια για κανεις αυτην την δουλεια θα χρειαστεις ποιοτικα πραματα! Intela τα πραμματα της τα εχει υπερ κοστολογιμενα για της επιδωσεις τους και σε καπια προγραμματα ειναι αρκετα πισο απο αμδ! Μια μικρη προταση χωρις gpu, ειναι περιπου στα 1220!!! Μπορει βεβαια να παεσει και αλλο κατω η τιμη!Εαν δουλεψεισ σε ssd προγραμματα θα δεις τρελες διαφορες απο ενα απλο δισκο!!!!!!!!!!
madg Ιούλιος 29, 2013 #3 Ιούλιος 29, 2013 Για τις δουλειές που λες πας καρφί σε 2011 με 3930κ Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Μοκου Ιούλιος 29, 2013 #4 Ιούλιος 29, 2013 Δεν λεω ωραιο cpu...... αλλα θελει στην ξευτηλα 700-750 μονο για αγορα mobo-cpu!
Trexx Ιούλιος 29, 2013 #5 Ιούλιος 29, 2013 @Mokou Πιο φτηνό βγαίνει σετ με i7 4770 και νορμάλ ψύκτρα και μητρική. Και δεν συγκρίνεταισε επιδόσεις, κατανάλωση κτλ κτλ. Ας σκεφτόμαστε λίγο αντικειμενικά. Θα επανέλθωμε πρόταση.
Τζώρτζης Ιούλιος 29, 2013 #6 Ιούλιος 29, 2013 Μια γρήγορη επιλογή. Δε προτείνω κάποιο συγεκριμένο κατάστημα, αναζήτησε μόνος σου τις καλύτερες τιμές αν θες και ίσως το σύνολο πέσει κοντά στα 1350€. Με επιλογή amd 8350 και MSI 990FXA-GD65 η τιμή πέφτει στα ~1250€ ίσως και χαμηλότερα με ψάξιμο. Κάθε κομμάτι καλύπτεται με την εγγύησή του. Οπότε αν κάποιο χαλάσει απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς ή στον κατασκευαστή για την εγγύησή του.
Μοκου Ιούλιος 30, 2013 #7 Ιούλιος 30, 2013 @Mokou Πιο φτηνό βγαίνει σετ με i7 4770 και νορμάλ ψύκτρα και μητρική. Και δεν συγκρίνεταισε επιδόσεις, κατανάλωση κτλ κτλ. Ας σκεφτόμαστε λίγο αντικειμενικά. Θα επανέλθωμε πρόταση.Τον ενλογο επεξεργαστη δεν τον εχω δωκιμαση...αλλα τον προιγουμενο 3770...απλος 4πυρινος ειναι!Το HT δεν δουλευει σε αρκετα προγραμματα, για να δουλεψει σωστα πρεπει να ψακτεις με την motherboard!Αν ομως ο ανθρωπος δωσει παραπανω τοτε σε ιντελα βγαινει!
kobill Ιούλιος 30, 2013 Author #8 Ιούλιος 30, 2013 Ευχαριστω ολους για τον χρονο τους και τη βοηθεια τους. :oneup:Ανανεωση, ΟΚ ειδα τριγυρω και μου προταθηκαν διαφορα. Budget ~1300(-1400), αλλα δεν σημαινει οτι θελω να τα ξοδεψω ολα. Δυστυχως το μεγαλο μου μειονεκτημα αυτη τη χρονικη περιοδο ειναι οτι δεν εχω το χρονο και τα μεσα(PC+Internet) για να ψαξω ενδελεχως ολες τις πληροφοριες, αλλα λιγο βιαστικα και γρηγορα. Υπαρχει μια πιθανοτητα, αλλα οχι σιγουρο, και μονο απ'αυτο το λογο, να αγορασω το PC απο Σεπτεμβριο, εκτος αν με βοηθησει ενας φιλος με το PC του ξεκινωντας απο τελος αυτης, ή αρχης αλλης εβδομαδας να τα δω πιο ανετα αυτα που προτεινετε, τπτ δεν τελειωσε ακομα, χαχα. Η χρηση θα ειναι ερασ προς ημιεπαγγελμ, για εκμαθηση πιο πολυ και πειραματισμο, και να αντεχει στο χρονο. Προς το παρον OC γνωσεις δεν εχω(και δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα), τωρα, αλλα λιγο αργοτερα μπορει, γιατι οχι αν βρω με το ποσο αυτο καταλληλα κομματια. Παρακαλω πειτε μου αν εχετε καποιες ενστασεις, αντιρρησεις, προτασεις, προσθεσεις, κλπ, επι των παρακατω. Απο AMD και ATI, δυστυχως δεν εχω ψαξει και ειμαι λιγο ασχετος. Η αληθεια ειναι οτι τ'εχω λιγο taboo, απο παλια, βασικα δεν ξερω που μπλεκω, και φυσικα και μπορει να κανω και λαθος, γιατι πολυ απλα δεν εχω το χρονο να τα ελεγξω ολα αυτα. Πιθανον ομως να τα εξετασω αργοτερα.ΚΟΥΤΙ -- κανα μεσαιο σκεφτομουν και θελω να τα βολεψω. Full tower σαν μεγαλο μου φαινεται ρε παιδια. Ομως θα ηθελα να εχει μπροστα 2 θυρες USB(v3 γινεται?), βολευει καλυτερα ετσι νομιζω. Αυτο ομως εχει να κανει και με την μητρικη, πως μπορω να το κανονισω αυτο. Βλεποντας το κουτι, αλλα και στις μητρικες, αναγραφεται τπτ να δω ?ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ -- τωρα εχω καποιες υποψην μου (απ'οτι βλεπω ενας πωλητης απο ενα "πολυ"-καταστημα μαλλον μπαρουφες μου'λεγε για πανω απο 600W). Αλλοι μου'παν πως πανω απο 350W δυσκολα καταναλωσει το συστημα, τι λετε?ΜΗΤΡΙΚΗ -- τωρα παω μαλλον για s1150 με Z87 chipset (δεν ξερω ακομα με Κ για OC, ή οχι). Σκεφτομαι Asus ή MSI. Ναι ειδα οτι η Gigabyte βγαζει συνεχεια καινουρια Revision! Ποιες ειναι οι αναγκαιες θυρες σημερα, περα απο USB ? γενικα προτασεις ?CPU -- μαλλον i7 4770(δεν ξερω ακομα με Κ για OC, ή οχι), θα δουμε. Ερχονται με δικη τους ψυχτρα ή καλυτερα να αγορασω μια καλουτσικη, παστα χρειαζεται να αγορασω ?ΜΝΗΜΕΣ -- 2χ8 DDR3 GBs στα 1600Mhz, αλλα λετε να χωρεσουν με ψυχτρες και RAM, ολα μεσα στο midi κουτι ?Μου ειπαν οτι καλά θα ήταν να παω σε Low Profile RAM σε περίπτωση που βαλω καμιά μεγάλη ψήκτρα τώρα ή στο μέλλον !? Γενικα με τις μνημες τι παιζει, οι πιο φθηνες ειναι πιο ελλατωματικες, εχουν ιδια αποδοση, οποιες πληροφοριες εδω, χρειαζομαιGPU -- μαλλον της Nvidia, πχ: Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (rev. 2.0 -- παλι Rev και'δω η GByte?!)ή, EVGA GF GTX 760 2GB DDR5 ACX COOLER (2nd backup), φαινονται προσιτες, αλλες ?SSD -- 120GB μαλλον - μονο για Windows 8, προγραμματα, κλπ, (καπου ειχα διαβασει μια σειρα OCZ ηταν ελλατωματικη, αλλες προτασεις βλεπω)HDD -- 2-3 ΤΒs Sata3 εσω ή εξωτ, Μαλλον καποιον Toshiba, δεν εχω αποφασισει ακομα. Για αποθηκευση ΜΟΝΟ, κατι σαν Backup, γι'αυτο ελεγα για Εξωτ, δεν θελω να τον ταλαιπωρησω. Γνωμες? Ο εσωτ δεν ζεσταινεται και μονο που θα ειναι μεσα στο κουτι, ο εξωτ τι πρεπει να προσεξω ?ΟΘΟΝΗ - fHD, μια καλη στα 150-200Ε, ελεγα για καμια (21-)23, αλλα θα δω και τις 24, αν και δεν βλεπω να χωραει στο budget, θα δουμε. Εχουν καμια μεγαλη διαφορα ?ΨΥΚΤΡΑ -- εδω το'χα λιγο υποτιμησει, αλλα φαινεται να ειναι σημαντικο κομματι. Γενικα ποσα Coolers (πρεπει να) υπαρχουν μεσα στο κουτι. Οποτε εχουμε: 1 CPU(μαζι), 1 GPU(μαζι), 1 μπροστα ανεμιστήρα στο κουτι και 1 πισω(ειναι μαζι πακετο με κουτι ή τροφοδοτικο αυτες, ή τις αγοραζω), και καλουμαι τωρα να αγορασω και επιπλεον μια aftermarkt για CPU, γιατι αυτη που εχει ηδη το CPU δεν λεει, σωστα ?? Μια στα 40-50Ε λεω.Δεν θυμαμαι πως παει, επειδη εχω μεινει πισω ειδικα εδω, οποιες πληροφοριες ειναι ευπροσδεκτεςΣε καποιες προτινομενες ψυχτρες δεν αναγραφεται και το socket 1150, αλλα sockets αναγραφονται, οχι αυτο ομως, οποτε θα κανουν για τον s1150 i7 4770 CPU που μπορει να παρω, παρακαλω μπορει να φαινεται αστειο αλλα δεν εχει απαντηθει αυτο.-Drivers ειναι ολα μεσα ετσι ?-τα SATA3 (HDD, DVD-RW κλπ) δεν ορίζονται ως master και slave όπως τα IDE, σωστά, εχουν οδηγιες για το πως οριζονται ετσι ?Θα πρεπει αργοτερα να δω ειδικα, καποιες λεπτομερεις σχετικα με το που, πως και αν θα χωρεσουν ολα αυτα στο κουτι. Με απασχολει το θεμα να ξερω ποια ακριβως κομματια θα παρω για να διαλεξω και καταλληλο κουτι που να τα βαλω. Και φυσικα και η ψυχτρα αν θα χωρεσει με ολα αυτα μεσα, και τι ειδους μνημης θα παρω.Πληρωμη, εγω θα προτιμουσα, ΜΟΝΟ, με μετρητα ή μεσω Τραπεζας, αλλα μετρητα συνηθιζω. Δεν θελω να μπλεξω με ηλεκτρονικες παραγγελιες και με ευαισθητα τετοια προσωπικα δεδομενα να τα δωσω σε αλλους, που μπορει κατι να παει στραβα. Ομως και ηλεκτρονικα, αν ειναι ασφαλεις η αγορα, ειναι πολυ αξιοπιστοι, και δεν χρειαζονται προσωπικα δεδομενα οπως αριθμος πιστωτικης καρτας κλπ, γιατι οχι. Θα ηθελα να εχω κανονικες αποδειξεις για τις αγορες μου, χωρις ομως το Ονομ/Επωνυμο μου και να μπλεχτω τωρα με Τραπεζες και ιστοριες. Εχω Paypal, αλλα ρωταω, μεσω Paypal, χρεωνομαι επιπλεον κανα Paypal fee για τη πληρωμη. Τι γινεται αν το ποσο ανεβει και παει στα 800Ε, το PP fee, δεν θα παει πιο πανω. γενικα ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος να αγορασω τα κομματια, οχι ηλεκτρονικα. Οποιες πληροφοριες σχετικα με τροπους αγορων ευπροσδεκτες φυσικα. Στον Πειραια και πιο φθηνα τπτ προτασεις?Σε καμια περιπτωση δεν εχω καταληξει. Οι παραπανω προτασεις απλως φαινονται πολυ ελκυστικες, προς το παρον, και με τις λιγες πληροφοριες, γνωσεις, και χρονο που που εχω ετσι.[Λιγο ασχετο: εχω ενα Freezer , και σκεφτομαι να βαλω μεγαλες σακουλες ειδικες μεσα γεματες με νερο, να παγωσουν, και καπως να βρω κανενα τροπο να το χρησιμοποιησω αυτο σαν ψυκτικο στο PC. Ειτε να βαλω το παγωμενο στρωμα νερου σε κανα μεγαλο κουβα, και απανω κανα 2 στρωματα γυαλι και απανω τον πυργο, ειτε καμια καλη ιδεα ...]
Darksun Ιούλιος 30, 2013 #9 Ιούλιος 30, 2013 CPUIntel Core i5-4670K Box | Skroutz.gr 220EMotherboardGigabyte GA-Z87MX-D3H | Skroutz.gr 131EMemoryG.Skill RipjawsX F3-14900CL8D-8GBXM | Skroutz.gr 78EηCrucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866MHz (BLE2CP4G3D1869DE1TX0CEU) | Skroutz.gr 75.60ΕηCorsair Vengeance 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9) | Skroutz.gr 79ΕGPUSapphire Radeon HD7950 3GB Dual-X Boost | Skroutz.gr 300EηGigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (rev. 2.0) | Skroutz.gr αλλα θα περιμενα να ερθει με τα 4GB memory με 20-30 ευρω+ =300EHDDWestern Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ | Skroutz.gr 61.50ESSDSamsung 840 Series 120GB 2.5-inch SSD | Skroutz.gr 88ECD-DVDSamsung SH-224DB | Skroutz.gr 18EPSUThermaltake Smart SE 730W | Skroutz.gr 78ECASECoolerMaster Elite 430 | Skroutz.gr 47EMonitorDell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr 189Eη Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr 250EΑν θες και ψυχτρα Zalman CNPS9900 MAX | Skroutz.gr 60ΕηCorsair Hydro Series H55 Quiet CPU Cooler | Skroutz.gr 56ΕΣυνολο 1270 ευρω με 23 οθόνη +60 για την 24ρα.Με 100 ευρω επιλεον πας για i7 στα 3.5mhzIntel Core i7-4770K Box | Skroutz.gr[Λιγο ασχετο: εχω ενα Freezer , και σκεφτομαι να βαλω μεγαλες σακουλες ειδικες μεσα γεματες με νερο, να παγωσουν, και καπως να βρω κανενα τροπο να το χρησιμοποιησω αυτο σαν ψυκτικο στο PC. Ειτε να βαλω το παγωμενο στρωμα νερου σε κανα μεγαλο κουβα, και απανω κανα 2 στρωματα γυαλι και απανω τον πυργο, ειτε καμια καλη ιδεα ...] Οχι βρε τι να πεδευεσε βαλε το κουτι οπως ειναι μεσα στο ψυγειο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.