Jump to content

αγορα μιας καρτας γραφικον

MARKOSV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων για gaming , υστερα απο ψαξιμο κατεληξα στην ASUS EN210 SILENT/DI/1GD3/V2 LP 1GB PCI-E RETAIL αλα εχο ενα προβλημα εχο 2 ραμ 1 gb ι μια μονο που ειναι ddr2 και αν βαλο στιν ιποδοχι τις καρτας γραφικον λεει ddr2 εγο πος θα εγκαταστήσο αυτην την καρτα αφου ειανι ddr3 και κατι ακομα αυτη η καρτα γραφικον ειναι καλή? γιατι πεζο παιχνιδια π.χ league of legents

παρακαλο αν με βοηθίσεται θα το εκτιμίσο πολυ

Δεν έχει καμία σχέση η μνήμη του συστήματος με τη μνήμη της κάρτας γραφικών.

H κάρτα που έχεις επιλέξει είναι η φτηνότερη - οπότε και η πιο αργή - που υπάρχει. Μπορείς να βρεις πολύ πιο δυνατές κάρτες με κάνα 20-25ρι παραπάνω, ιδιαίτερα άμα είσαι διατεθημένος να πας και σε μεταχειρισμένη. Με τι κάρτα γραφικών είσαι τώρα; Γιατί παίζει η 210 να είναι χειρότερη από αυτή που έχεις.

Τέλος παρατήρησα ότι έχεις μερικά προβληματάκια με την ορθογραφία. Άμα χρησιμοποιείς τον firefox σαν browser, μπορείς να βάλεις addon (π.χ. αυτό) που θα σε βοηθήσει. Τα κείμενα σου θα είναι πιο ευανάγνωστα και ίσως να βελτιωθείς λίγο με τον καιρό.

ΟΚ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΉΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΆΛΩ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ Η ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΘΥΡΕΣ ΓΡΆΦΕΙ DDR2 ΚΟΙΤΆ ΤΗΝ ΦΏΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΤΏΡΑ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

?ui=2&ik=5b3ec16c41&view=att&th=1402aade12430dd5&attid=0.1&disp=inline&realattid=1441902641319198885-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8vYrk8VzexzPwFLjPogS9f&sadet=1375106035662&sads=5wDJ2BmHUwNvxTCMIsXIPyKe0iI

Αυτή η κάρτα είναι μόνο για δουλειά γραφείου. Οι τωρινές ενσωματωμένες την αφήνουν χιλιόμετρα πίσω. Τόσο χάλια είναι. Αν βάλεις αυτή την κάρτα και αν έχεις ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις low ίσως πιάσεις τα 30 fps στο League of Legends. Διαφορετικά κοίτα για καμιά μεταχειρισμένη GTX 260 με την οποία χαλαρά θα έχεις full graphics και 60 fps. Λογικά ΑΜΑ βρεις θα είναι κοντά στο 50άρι από τιμή.

KANEI STIS IPODOXES POU EXO? MPORIS NA MPIS STO E-SHOP NA BRIS MIA POU NA TERIAZI KAI SE PIA IPODOXI THA TIN BALO

EUXARISTO POLI GIA TIN BOITHIA SAS

[MENTION=30377]MARKOSV[/MENTION]

Τα greeklish απογορευονται.

Παλεψε το με τα ελληνικα. Κριμα ειναι να σε bannαρουν.

Οι μπλε και οι ασπρες θυρες που αναφερεις ειναι μονο για μνημες ram.

Για παραδειγμα δες την φωτο για να καταλαβεις τι παιζει και που μπαινει καθετι:

j4b1.jpg

πες μας απο τι αποτελειται το Pc σου για να μπορουμε να κανουμε σωστη προταση.

λοιπόν καταρχήν ευχάριστο πολύ για την βοήθεια σας

έχω ένα τροφοδοτικό 400 w μια μητρική gigabyte GA-G31M-ES2C

εχο 2 ram 1 gigabyte ι 1 αρα 2 γβ ραμ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=5b3ec16c41&view=att&th=1402e5961f5b0698&attid=0.1&disp=inline&realattid=1441967235194359902-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8vYrk8VzexzPwFLjPogS9f&sadet=1375167249344&sads=ucqz4WIejTdTwi2vZIvpHcg7Ei0

ένα σκληρό δίσκο που μόνο σκληρός δεν είναι, είναι 360 γβ και εδώ έχω ένα ερώτημα θέλω να πάρω ένα 1 τερα αλά τώρα όλη έχουν sata iii ενώ εγώ έχω θήρα sata ii θα μπορέσω να τον συνδέσω? λέω να πάρω αυτόν TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3 - -

μπορείτε να μου προτείνεται μια κάρτα γραφικών που να είναι αξιόπιστη κάτω από 60 ευρό στο e-shop?

έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτόν το υπολογιστή ναι και παλιος

Η 7770 από AMD είναι οικονομική λύση. Τώρα για 400άρι τροφοδοτικό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αν το τροφοδοτικό είναι επώνυμο (Corsair, Coolermaster etc) τότε οριακά ίσως την παλέψει με την κάρτα γραφικών και πάλι είναι ρίσκο. Διαφορετικά βάζεις στο budget και ένα 500-600άρι τροφοδοτικό και είσαι κομπλέ.

μα εγώ δεν μπορώ να πάρω άλλο τροφοδοτικό επιδι θέλω να πάρω έναν σκληρό δίσκο και δεν θέλω τώρα να το αλλάξω αν βρούμε μια κάρτα γραφικών που να είναι μέχρι 400 w ?

:help1::rip:

είναι πολύ ακριβή εγώ δίνω μέχρι 50 $ στο e-shop εσείς που ξερεται μπορείτε να βρείτε καμιά?

και μεταχειρισμένη να βρεις με 50 ευρώ ,θα είναι μεγαλύτερης κατανάλωσης και δεν θα επαρκεί το τροφοδοτικό σου.

ASUS 210-1GD3-L 1GB PCI-E RETAIL - -

ASUS HD5450-SL-HM1GD3-L-V2 1GB DDR3 PCI-E RETAIL - -

για μπητε σε αυτές τις σελίδες

ρε παιδιά εγο δεν θέλω καμιά μεγάλη αφου έχω το η/υ τώρα και δεν του έχω βάλει κάρτα γραφικών απλός παίζω με αυτην που έχει το pc και στο league of legents πιάνο 6 fps

Και με αυτήν εδώ ASUS HD7750-1GD5-V2 1GB PCI-E RETAIL - - θα έχεις αξιοπρεπέστατα γραφικά αν αναλογιστούμε και την ηλικία του Η/Υ σου η οποία δεν απαιτεί και εξτρα τροφοδοσία και είναι και σε λογική τιμή γι αυτά που προσφέρει,αλλιώς πηγαινε σε μεταχειρισμένη όπως ειπαν και τα παιδια παραπάνω.

Δεν μας είπες όμως, τι επεξεργαστή έχει ο Η/Υ σου?

ASUS 210-1GD3-L 1GB PCI-E RETAIL - -

ASUS HD5450-SL-HM1GD3-L-V2 1GB DDR3 PCI-E RETAIL - -

για μπητε σε αυτές τις σελίδες

ρε παιδιά εγο δεν θέλω καμιά μεγάλη αφου έχω το η/υ τώρα και δεν του έχω βάλει κάρτα γραφικών απλός παίζω με αυτην που έχει το pc και στο league of legents πιάνο 6 fps

Ούτε για htpc δεν κάνουν !!

αυτή για 81 ευρώ http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=198185&category_id=294&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

καμιά λίγο λίγο πιο φτηνή αν βρείτε ?

αα το τροφοδοτικό μου δεν έχει θήρες να σύνδεση την κάρτα γραφικών εξτρά ενεργεία

τα μοναδικα 2 μοντελα που προτεινω εγω, για ελαφρυ gaming και ΟΧΙ για μονιτορ 1920χ1080, ειναι τα εξης

1 XFX Radeon HD6570 2GB | Skroutz.gr €56

2 Sapphire Radeon HD6670 1GB (APP) | Skroutz.gr €63

και οι 2 εχουν τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα, οσον αφορα shaders κλπ, με μονη διαφορα την ταχυτητα...!

η αμεσως επομενη λυση ειναι η 7750 που προταθηκε παραπανω. αλλα παρακατω απο αυτες τις 2, με τιποτα...!!

χρειάζεται εξτρά καλώδιο εγώ έχω μόνο 2 τεσσάρες θήρες από το τροφοδοτικο

ευχάριστο πολύ παντός μου κάνουν αυτές

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.