Jump to content

HELP!!

n1k3man

Recommended Posts

καλησπερες παιδια.. σημερα συναρμολογησα το καινουριο pc μου. ολα πηγαίνουν μια χαρα μεχρι τη στιγμη που παω να φορτώσω τα μ@μ!μ3ν@ τα windows xp professional (οχι οriginal)..

ενω στην αρχη με το που ανοιγει το συστημα ο σκληρός δισκος φαινεται μια χαρα, στη συνεχεια οταν ειναι ετοιμα να εγκατασταθουν τα windows και ειμαι στη φαση να επιλεξω σε ποιο σκληρο δισκο θα γινει η εγκατασταση δε φαινεται κανεις δισκος. μονο unknown device..

ο δισκος του συστηματος ειναι serial ata western digital..

καμια βοηθεια??

απο το cd της μητρικης σου θα βαλεις τα drivers για τον sata/raid controller σε μια δισκετουλα...οταν ξεκιναει η εγγατασταση των xp θα σου βγαλει σε μια φαση press F6 to install third party or SCSI controllers...νομιζω αυτο δειχνει...εσυ εκει θα πατησεις και μετα ακολουθεις τα βηματα...θα σου ζητησει δισκετα,θα την βαλεις και θα πατησεις οκ...ειναι απλο...κοιτα μονο αν εχει διαφορα drivers για διαφορα λειτουργικα να βαλεις αυτα που αρμοζουν στην περιπτωση μεσα στη δισκετα...δηλαδη σε αυτη την περιπτωση βαλε μεσα οδηγους για τα xp και οχι για me ή 2000...ειναι απλο...

πατάω F6 αλλά δεν γινεται τπτ, συνεχιζει η εγκατασταση.. ενω μετα πατωντας F2 για automated recovery κατι πατιέται το F2..

δε την περιμενα τετοια πικρα σημερα, σαβατο βραδυ κιολας...

δεν γινετε αυτο πατα το f? και περιμενε δεν τη ζηταει κατευθιαν την δισκετα. πατα το 2.3 φορες. πατα το και πριν σου βγαλη το μηνημα να πατησεις f?

(δεν θυμαμε πιο f σιγουρα ειναι το f6?)

οταν σου βγαλει να πατησεις f6 πατα το εσυ και δεν θα σου βγαλει κατευθειαν να βαλεις τα drivers...

θα περιμενεις να αντιγραψει τα αρχεια και μετα καποια στιγμη θα σου τα ζητησει μονο του...δεν θα γινει κατευθειαν η δουλεια...

zyx αν οχι 100% σιγουρος ειμαι 99% οτι ειναι το f6....στο κατω κατω κοιτα οταν ξεκιναει η εγκαταστηαση θα στο γραφει στην μπαρα στο κατω μερος της σελιδας...ακομα?

Αν και τον δικό μου τον αναγνώρισε κατευθειαν.

Πάντως έτσι γίνεται με F6 κάτι κάνεις λάθος στην αρχή της εγκατάστασης όταν θα βγάλει το μύνημα(νόμίζω κάτω κάτω)

τελικα εκανα κατι αλλο. εβαλα εναν 40αρη wd ide που ειχα και περασα τα windows xp κανονικα χωρις προβληματα. εγκατεστησα και τους drivers για sata/raid αλλα μολις τον συνδέω τα windows εξακολουθουν να μην τον 'βλεπουν'..

γουστάρω!:banging: :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.