CmoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2013 Επειδή νοιωθω οτι καπου ειναι η παγιδα και δε μπορω να την δω ανοίγω αυτό το νήμα να μου εξηγήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί. Είδα την διαφήμιση της vodafone στην tv Που ελεγε για το napster (δωρεάν χρήση για κάποιους μήνες) στην αρχή είπα τι παπατζα θα ναι πάλι αυτό...μέχρι που μπήκα στην σελίδα τους. Napster Κατέβασα το app στο ipad / iphone μου έκανα το δοκιμαστικό account που μετά το πέρας θα με χρεώσει 6.95€ αν θέλω να το συνεχίσω και άρχισα να κατεβάζω τα γνωστά καψουροτράγουδα () where's the catch ? Έχω καταλάβει οτι είναι κρυπτογραφημένα τα αρχεία και δε μπορώ να τα περάσω στον υπολογιστή για να τα εχω off-line παρά μόνο στις συσκευές (ipad/iphone) που είναι εξουσιοδοτημένες. Αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου ας είναι οτι θελουν, στο pc εχω net πάντα ετσι και αλλιώς. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι οτι αν ας πούμε μετα το περάς του δωρεάν χρόνου δε το συνεχίσω δε θα μπορώ να ακούω και τα κομμάτια που έχω κατεβάσει ήδη για off-line χρήση? Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει γενικά το σύστημα...αν δεν έχει κάτι περίεργο που δε βλέπω τότε αξίζει άπειρα με 6.95 να έχω ότι τραγούδι/αλμπουμ θέλω ή μήπως όχι? :giveup: Για πείτε την γνώμη σας για το napster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Rhapsody :: Subscription Music Service: Listen All You Want: Millions of Songs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 την ίδια απορία έχω και εγώ. Επίσης ένιωσα λίγο παράξενα που το κάποτε "άνδρο των warez" έπεσε στα νύχια της vf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 17, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Το demo εχει τελειωσει τελος Αυγούστου (σταματησα και πιο πριν να μην γινει ανανέωση) ομως στο ip/ipad παιζει κανονικοτατα ακόμα και τώρα! Στο pc απο τον browser μου λεει να αγοράσω πακέτο. Δε ξέρω τι παίζει...bug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Τι άθλιο που είναι το νάπστερ, 1 στα 4 κομμάτια που θέλω να ακούσω, απλά δεν τα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.