Jump to content

Napster

CmoS

Recommended Posts

Επειδή νοιωθω οτι καπου ειναι η παγιδα και δε μπορω να την δω ανοίγω αυτό το νήμα να μου εξηγήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί.

Είδα την διαφήμιση της vodafone στην tv Που ελεγε για το napster (δωρεάν χρήση για κάποιους μήνες) στην αρχή είπα τι παπατζα θα ναι πάλι αυτό...μέχρι που μπήκα στην σελίδα τους.

Napster

Κατέβασα το app στο ipad / iphone μου έκανα το δοκιμαστικό account που μετά το πέρας θα με χρεώσει 6.95€ αν θέλω να το συνεχίσω και άρχισα να κατεβάζω τα γνωστά καψουροτράγουδα (:sarcastic:)

where's the catch ?

Έχω καταλάβει οτι είναι κρυπτογραφημένα τα αρχεία και δε μπορώ να τα περάσω στον υπολογιστή για να τα εχω off-line παρά μόνο στις συσκευές (ipad/iphone) που είναι εξουσιοδοτημένες.

Αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου ας είναι οτι θελουν, στο pc εχω net πάντα ετσι και αλλιώς.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι οτι αν ας πούμε μετα το περάς του δωρεάν χρόνου δε το συνεχίσω δε θα μπορώ να ακούω και τα κομμάτια που έχω κατεβάσει ήδη για off-line χρήση?

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει γενικά το σύστημα...αν δεν έχει κάτι περίεργο που δε βλέπω τότε αξίζει άπειρα με 6.95 να έχω ότι τραγούδι/αλμπουμ θέλω ή μήπως όχι? :giveup:

Για πείτε την γνώμη σας για το napster.

• 1 month later...

Το demo εχει τελειωσει τελος Αυγούστου (σταματησα και πιο πριν να μην γινει ανανέωση) ομως στο ip/ipad παιζει κανονικοτατα ακόμα και τώρα! Στο pc απο τον browser μου λεει να αγοράσω πακέτο.

Δε ξέρω τι παίζει...bug? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.