LordOfRings Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Audi δε βλεπω και ανησυχω!! Και audι ειχε απ' ολα είχε...... . . Ειχε 3 ΤΤ και ενα αλλο πρεπει να ήταν R6 ή RS6 avant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :wall: Εγινε τετοιο σκηνικο κ το εχασα ο χαλβας????????? Φτου μου ρε φουστη...... Μεζουρλο ηταν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings5) Τις μάρκες λες τιμοκατάλογο? Ναι τις μάρκες λέω τιμοκατάλογο... Δεν μου αρέσει καθόλου... Μου θυμίζει κατι ανάμεσα σε τιμοκατάλογο και τις λίστες που σου δίνει η γυναίκα σου όταν πας Super Market για να ψωνίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 το κακό με το max power είναι ότι έχει πολλά αυτοκίνητα με τρομερή εξωτερική βελτίωση π.χ. 206 και είναι 1100 - 1400 colorline, μην πω ψολορλαιν. αυτά στις φωτογραφίες πάντως φαινόντουσαν όντως καλές εκδόσεις, με εξαίρεση το megane που απ'τις ζάντες δεν πρέπει να ναι το rs. πάντως τα -ανατολικού μπλοκ υποθέτω- μωρά έλεγαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Samael ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :wall: Εγινε τετοιο σκηνικο κ το εχασα ο χαλβας????????? Φτου μου ρε φουστη...... Μεζουρλο ηταν?? Τερμα καρδιτσης στα extreme cart Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Ναι τις μάρκες λέω τιμοκατάλογο... Δεν μου αρέσει καθόλου... Μου θυμίζει κατι ανάμεσα σε τιμοκατάλογο και τις λίστες που σου δίνει η γυναίκα σου όταν πας Super Market για να ψωνίσεις... Oντως ειναι λίγο μλκια , ενα φιλαράκι εχει κολλήσει στο καρ-ο του καμια 10αρια μαρκες ..του λέω εχεις βάλει τπτ απο αυτα ,,Μου λέει οχι θα τα βάζω σιγα σιγα.. :bye: :clap: καλή φαση ο τύπος.... Ακομα ειχε και ενας φιλος το δικο αυτοκίνητο στην εκθεση ,,,, Το αυτοκινητο ήταν 12α ετιας .. Αλλα ειχε βάλει μεσα 6000ευρω αξεσουαρ ήχου και πανακριβο συναγερμό να μην του τα κλέψουν... το αυτοκίνητο το αγορασε μολις 1500ευρω(μια τρυπα)... Δεν το εβγαλα καμια φωτο γιατι δεν αξιζε... Αν ανοιξεις τερμα την ενταση του ήχου το αυτοκίνητο προχαρει χωρις να ανοιξεις την μηχανη,,, :T: :T: :T: :T: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Τερμα καρδιτσης στα extreme cart Μεζουρλο δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 26, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Για 3 αυτοκινητα θα μιλησω τα οποια ειναι αξια αναφορας.1ο) Το Focus RS(τι να πει κανεις γι'αυτο το αυτοκινητο)2ο)To κιτρινο Λεον 1.8Τ το οποιο ο ιδιοκτητης οσο και να θελει να μας κανει να το πιστεψουμε ΔΕΝ ειναι Cupra R(ενα R στο πλαι πανω απο τον θολο δεν το κανει Cupra). Επισης κανενας κατοχος που σεβεται το αυτοκινητο του δεν θα προσπαθουσε να το κανει να φαινεται σαν κατι αλλο με αυτοκολλητα και μ@λ@κιες.3ο) Χωρις πολλα σχολια ....το Ford Mondeo ST220.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από sotirisαυτά στις φωτογραφίες πάντως φαινόντουσαν όντως καλές εκδόσεις, με εξαίρεση το megane που απ'τις ζάντες δεν πρέπει να ναι το rs. Δεν πρεπει να εχει κυκλοφορίσει megane rs. Αρχική απάντηση από Samael Μεζουρλο δλδ Καμια σχέση, , ΤΟ ex cart εναι στο 4-5km Λαρισης -Καρδίτσας.. Αρχική απάντηση από jax74802ο)To κιτρινο Λεον 1.8Τ το οποιο ο ιδιοκτητης οσο και να θελει να μας κανει να το πιστεψουμε ΔΕΝ ειναι Cupra R(ενα R στο πλαι πανω απο τον θολο δεν το κανει Cupra). Επισης κανενας κατοχος που σεβεται το αυτοκινητο του δεν θα προσπαθουσε να το κανει να φαινεται σαν κατι αλλο με αυτοκολλητα και μ@λ@κιες. 3ο) Χωρις πολλα σχολια ....το Ford Mondeo ST220.... Υπηρχε ενα μαυρο cupra R ,, Aν βρω φωτο θα το ποσταρω,, Το mondeo ST ειναι φοβερό,,,,!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 27, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRingsΑκομα ειχε και ενας φιλος το δικο αυτοκίνητο στην εκθεση ,,,, Το αυτοκινητο ήταν 12α ετιας .. Αλλα ειχε βάλει μεσα 6000ευρω αξεσουαρ ήχου και πανακριβο συναγερμό να μην του τα κλέψουν... το αυτοκίνητο το αγορασε μολις 1500ευρω(μια τρυπα)... Δεν το εβγαλα καμια φωτο γιατι δεν αξιζε... Αν ανοιξεις τερμα την ενταση του ήχου το αυτοκίνητο προχαρει χωρις να ανοιξεις την μηχανη,,, :T: :T: :T: :T: :T: :T: Λίγα λεφτά για ήχο νομίζω οτι έριξε... Ένας δικός μου φίλος έχει ρίξει στο αυτοκίνητό του, για ήχο πάντα μιλάμε (γιατί έχει ρίξει και για τη μηχανή και την όλη φάτσα) 8 με 9 χιλάδες ... Η πλάκα είναι οτι επειδή το βαρέθηκε, ήταν χαμηλομένο, έβρισκε, του έκαιγε πολύ, είχε βάλει στο μάτι καινούριο αυτοκίνητο, ενώ ήταν 2 χρονών αυτοκίνητο το πάσαρε στον αδερφό του και πήρρε Α3... Βέβαι επειδή γουστάρει το παλικάρι προχθές που τον πήρα τηλέφωνο, του λέω που είσαι??? Στο Περιστέρι μου λέει, βάζω δεύτερα ηχεία στις μπροστά πόρτες στο Corsa... Πόσο θα πάνε? 2000... Ακόμα ρίχνει στο Corsa και έχει το Α3 απείραχτο (σχεδόν - μόνο άλλες ζάντες και μάυρο πολύ σκούρο φιμέ τζάμι) Γενικά μπορείς να ξεφύγεις πολύ για ήχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Σεπτέμβριος 27, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Megane RS υπαρχει κ ειναι αν δεν κανω λαθος 210αλογα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Virus Megane RS υπαρχει κ ειναι αν δεν κανω λαθος 210αλογα.. Eχει κυκλοφορίσει Ελλάδα ?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Σεπτέμβριος 27, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Πο πο τρέλα το rs πόσσα κομμάτια είχαν κυκλοφορίσει στην ελλάδα?Που είναι όμως οι νιτρομπουκάλες ????Μόνο ηχοσυστήματα βλέπω εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 27, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Virus Megane RS υπαρχει κ ειναι αν δεν κανω λαθος 210αλογα.. 225 το Megane RS και 215 To Focus RS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 27, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRingsΚαμια σχέση, , ΤΟ ex cart εναι στο 4-5km Λαρισης -Καρδίτσας.. To ιδιο πραμα λεμε κ την ιδια πιστα εννοουμε(εκτως αν ανοιξε κ αλλη δε πηρα χαμπαρι)Η περιοχη με τους λοφους αριστερα λεγετε Μεζουρλο κ ~2km μετα στο δεξι χερι ειναι η πιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 1, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Samael To ιδιο πραμα λεμε κ την ιδια πιστα εννοουμε(εκτως αν ανοιξε κ αλλη δε πηρα χαμπαρι) Η περιοχη με τους λοφους αριστερα λεγετε Μεζουρλο κ ~2km μετα στο δεξι χερι ειναι η πιστα... αυτη ειναι ,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Lord!!!!!!αν μπορεις το Μazda 6 απο ολες τις παντες.....................ειναι πανεμορφοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma Lord!!!!!!αν μπορεις το Μazda 6 απο ολες τις παντες.....................ειναι πανεμορφοοοοοοοοοο δεν νομιζω να εχω αλλη.. Τον τύπο που το εχει τον ξέρω , αν τον βρω θα του πω ,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma Lord!!!!!! αν μπορεις το Μazda 6 απο ολες τις παντες.....................ειναι πανεμορφοοοοοοοοοο Μαλλον υπερβολικοκ οχι πανεμορφο θα το χαρακτηριζα....αλλα περι ορεξεως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 3, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Virus Ρε παιδια κατεβειτε καμια μερα λιμανακια ή Λαϊνοπουλο(παλια 120)!!! Η ιδια κ@υλα ειναι κ εκει...Να σκασουμε κ εμεις thelab club,οπως το starlet,punto κτλ club Ωραιος Lord σε ζηλευω... Αντε να ερθει ο Νοεμβριος να βγαλω εξω το τερας....:...: Ποιο τέρας ρε συ? Το Mazdaki είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.