Jump to content

Αναγνωριση κλησεων με αποκρυψη

spyvelm

Recommended Posts

Καλησπερα,τελευταια δεχομαι καθημεριναι 2-3 κλησεις καθε απογευμα με αποκρυψη στο σταθερο και δεν μιλανε ποτε..

υπαρχει καποια περιπτωση να βρω το τηλ που με καλει να του σφιξω λιγο το κωλ@ρ@κι του???

στο κινητο μπορεις να παρεις την ΕΕΤΤ (ή τον παροχο σου δε θυμαμαι οταν το ειχα διαβασει) και να ζητησεις- ρωτησεις να σου ενεργοποιησουν μια υπηρεσια που οταν σε καλει καποιος με αποκρυψη παιζει ενα μυνημα του στυλ" ο χρηστης εχει την ταδε υπηρεσια και μετα το μυνημα θα εμφανιστει ο αριθμος σας στο χρηστη" .

σορυ δε θυμαμαι λεπτομεριες αλλα αμα κανεις forward σε ενα κινητο και ενεργοποιησεις το απο πανω ισως εμφανηστει ο αριθμος ( ή τουλαχιστον παψει αφου θα κοτεψει ο ενοχλητικος)

στο κινητο μπορεις να παρεις την ΕΕΤΤ (ή τον παροχο σου δε θυμαμαι οταν το ειχα διαβασει) και να ζητησεις- ρωτησεις να σου ενεργοποιησουν μια υπηρεσια που οταν σε καλει καποιος με αποκρυψη παιζει ενα μυνημα του στυλ" ο χρηστης εχει την ταδε υπηρεσια και μετα το μυνημα θα εμφανιστει ο αριθμος σας στο χρηστη" .

σορυ δε θυμαμαι λεπτομεριες αλλα αμα κανεις forward σε ενα κινητο και ενεργοποιησεις το απο πανω ισως εμφανηστει ο αριθμος ( ή τουλαχιστον παψει αφου θα κοτεψει ο ενοχλητικος)

το θεμα δεν ειναι να κοτεψει...τον θελω στα νυχια μου..:neo:

thanks παντως...

Καλησπερα,τελευταια δεχομαι καθημεριναι 2-3 κλησεις καθε απογευμα με αποκρυψη στο σταθερο και δεν μιλανε ποτε..

υπαρχει καποια περιπτωση να βρω το τηλ που με καλει να του σφιξω λιγο το κωλ@ρ@κι του???

Κάποιοι πάροχοι προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Αν παίρνει από απόκρυψη τον ενημερώνει πως δε δέχεσαι κλήσεις από απόρρητο και αν θέλει να συνεχίσει θα εμφανιστεί ο αριθμός του. Νομίζω είναι και χωρίς χρέωση.

Τώρα για σπάσιμο, μπορείς να απαντάς και να το αφήνεις ανοικτό να χρεώνεται...

Τώρα για σπάσιμο, μπορείς να απαντάς και να το αφήνεις ανοικτό να χρεώνεται...

:-O Μην του λες τέτοια...με την πολιτική ορθής χρήσης που έχουν τα πακέτα απεριόριστων αστικών κλήσεων θα είναι μονίμως κατειλημμένος.

Μην του λες τέτοια...με την πολιτική ορθής χρήσης που έχουν τα πακέτα απεριόριστων αστικών κλήσεων θα είναι μονίμως κατειλημμένος.

Δεν είναι απαραίτητο ότι έχει τέτοιο συμβόλαιο. Επίσης, και να έχει, ας του φάει όλο το χρόνο αυτός... Αν είναι τόσο ηλίθιος να τον παίρνει συνέχεια...

Καλημερα παιδια

εχει τυχη να το αφησω ανοικτο,αλλα μετα απο ενα λεπτο κλεινει,ισα σπασιμο θελει ο τυπος..

θα το ψαξω με την υπηρεσια αυτη που ειπατε πιο πανω,αλλα πιστευω δεν θα κανει την βλακεια να το αφησει να χτυπησει!!νταξει το καλο ειναι οτι θα τον ξεφορτωθω αλλα θα ηθελα να τον τσακωσω κιολας!!!!

• 1 year later...

έχω κοινό πάροχο σε σταθερό και κινητό.. έχει υπηρεσία δωρεάν που ενημερώνει πως ο συγκεκριμένος συνδρομητής δεν δέχεται κλήσεις από αγνώστους αριθμούς και στα καπάκια κλείνει η γραμμή. Είναι πολύ βολικό κι ομολογώ πως έχω ηρεμήσει (ακόμα κι από συγγενή πρήχτη που είχε απόκρυψη). Δεν χτυπάει καν το τηλέφωνό μου κι έχω την ησυχία μου. Μου έχουν πει κατά καιρούς πως με έψαχναν αλλά σκασίλα μου. Ας έπαιρναν με νούμερο κανονικό. Προφανώς μετά από καιρό αν θες το απενεργοποιείς.

Αν σε ενοχλεί αρκετά κ θες να το τραβήξεις, μπορείς περνώντας από ένα αστυνομικό τμήμα να ρωτήσεις τι χρειάζεται ώστε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Αυτός ο βλάκας που σε παίρνει, ξέρει πως αποκλείεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Πάνε σε ένα τμήμα, κάνε κ μια μήνυση κατ'αγνώστου στη τελική και σε 30 μερούλες (αν θυμάμαι καλά τόσο κάνει), θα'χεις το τηλέφωνό του και το όνομά του. Μπορεί να'ναι και πιο εύκολη διαδικασία, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ρίξε μια ερώτηση κ μας ενημερώνεις κι εμάς. Τώρα τελευταία που όλα τα νούμερα είναι δηλωμένα, πολύ ψυχάκηδες φαρσέρ την έχουν πατήσει.. άρα η διαδικασία πρέπει να'ναι πιο εύκολη.

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 1

μετά από 2 χρόνια εεε;;; χάλκινο φτυάρι για σένα αγαπητέ,,,,,,  :p

οντοπικ,είχα  σκεφτεί πριν καιρό να κάνω τηλ φάρσες στον αστροκατ αλλά βαριόμουνα να περπατήσω 2 γωνίες πιο κάτω στο καρτοκινητό   :pleasantry:

• Like 1