Jump to content

RAM upgrade Z77

Occultist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω 2x4GB RAM και θέλω να πάω σε 4x4GB RAM. Σε Intel Z77 τσιπάκι, θα έχω πρόβλημα με το boot, frequency, timings, dual channel κλπ. επειδή θα είναι κατειλημμένα όλα τα slots;

Για να έχει 4 slot μια μητρική μπορείς να βάλεις 4 χωρίς κανένα πρόβλημα, αν ήταν να είχε πρόβλημα δεν θα έβαζαν 4 slot.

Απλα να προσέξεις τα χαρακτηρηστικα των μνημών, το άλλο σετ που θα βάλεις να είναι ίδιο (κατά προτίμηση) με το προηγούμενο.

Μην βάλεις 2χ4 σε με άλλο latency και voltage γιατί παίζει να έχεις πρόβλημα.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Το λέω γιατί σε παλιότερες εποχές και τσιπάκια, είχες προβλήματα άμα ήταν όλα κατειλημμένα, αλλά άμα τα σύγχρονα δεν έχουν πρόβλημα, οκ...

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλα πρόσεξε αυτό που σου είπα με τις μνήμες

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Όσο δουλεύουν όλα στοκ (όπως πρέπει δλδ) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Πρόβλημα ενδεχομένως θα είχες με τα 4 slots (και πάλι ελάχιστα πιθανό) στο κλοκάρισμα του επεξεργαστή και των ίδιων των μνημών.

Αποκλειστικά στοκ τον λειτουργώ, οπότε χαίρομαι που μαθαίνω πως το επιχείρημά μου δε θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.