Jump to content

Tethering από laptop σε κινητό. Γϊνεται ;

hayabusa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να κάνω αν γινεται αυτό που λέει και ο τίτλος.

Με άλλα λόγια, υπάρχει ένα στικάκι της Vodafone κουμπωμένο σε ένα φορητό και θέλω αν υπάρχει δυνατότητα να μοιράσω ίντερνετ και σε ένα κινητό.

Γίνεται (με κάποιο εύκολο τρόπο) ;

Αν ναι πώς ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Reverse tethering λεγεται η διαδικασια.

Δεν το εχω κανει ποτε, αλλα εχει πολλα apps στο store και guides στο net.

Απλα πες ποια σου κανει, να ξερουμε και εμεις να μην ψαχνουμε στο μελλον :p

Δες αν έχει application το wifi που έχεις και να το κάνει σε access point (τα chip τις realtek γίνονται σίγουρα), αν καταφέρεις να κάνεις ap άνετα μπορείς να δώσεις το ίντερνετ του υπολογιστή ασύρματα (άσχετος αν είναι broadband η lan)

Εκτός αυτού μπορείς να δώσεις ίντερνετ από το κινητό στο λαπτοπ αν έχεις Android, θα έχεις το ίντερνετ στο κινητό και θα το δίνεις και όποτε θέλεις ασύρματα (πράγμα που δεν πιστεύω να βολεύει μιας και θα έχεις άλλη κάρτα sim, απλά το λέω :-P)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το κανω να δουλέψει στα XP με Wireless Adapter, ενώ στα 7άρια δουλεύει κανονικά...

Eχω ενα asus-eee με 3G cosmote που κανει αυτη τη δουλεια με XP+connectify Pro 3.1.0.21402 και παιζει τελεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.