Jump to content

Raspberry-size firewall

DJD

Recommended Posts

Το pc-άκι που είχα για firewall (ipcop) παρέδωσε πνεύμα κι έχω μείνει αφαϊργουολος. Για να ρίξω την κατανάλωση αλλά και για να μην πιάνει χώρο ψάχνω κάποια λύση σε μέγεθος Raspberry. Η προϋποθεση είναι να έχει τουλάχιστον 2 giga ethernet πάνω του, και να μη γονατίζει όταν έχει πολλαπλά connections.

Καμία πρόταση;

Φτιαξε κατι με αυτο...

LinITX.com - Jetway JNC9KDL-2550 1.86Ghz Dual Core Atom Mini-ITX Mainboard

ΥΓ: Σπιτι εχω ALIX 2D13 με ipFire με ρολους DHCP,firewall και φυσικα ολο το routing. Μια χαρα θα σε καλυπτεi και σενα νομιζω...

Φτιαξε κατι με αυτο...

LinITX.com - Jetway JNC9KDL-2550 1.86Ghz Dual Core Atom Mini-ITX Mainboard

ΥΓ: Σπιτι εχω ALIX 2D13 με ipFire με ρολους DHCP,firewall και φυσικα ολο το routing. Μια χαρα θα σε καλυπτεi και σενα νομιζω...

Ευχαριστώ Γιάννο αλλά ο Atom ανεβάζει πολύ το κόστος αν βάλω όλα αυτά που θέλει.

Ενδιαφέρον, δε το είχα ακουστά. Για πες παραπάνω, παίρνει ότι linux θες ή πρέπει να γίνει ported;

Για mikrotik σκεφτόμουν επίσης.

Ψάξε λίγο το παρακάτω site. Το κοιτάω ποιο πολύ για νέα, αλλά ο τύπος καταπιάνεται πολύ με Android συσκευές και μπορεί να βρεις διαμαντάκια εκεί μέσα (τα οποία εγώ ίσως και να μην πολύ καταλαβαίνω για αυτό και σου δίνω το site)

CNXSoft – Embedded Software Development

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.