DJD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 Το pc-άκι που είχα για firewall (ipcop) παρέδωσε πνεύμα κι έχω μείνει αφαϊργουολος. Για να ρίξω την κατανάλωση αλλά και για να μην πιάνει χώρο ψάχνω κάποια λύση σε μέγεθος Raspberry. Η προϋποθεση είναι να έχει τουλάχιστον 2 giga ethernet πάνω του, και να μη γονατίζει όταν έχει πολλαπλά connections. Καμία πρόταση;
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2013 #2 Ιούλιος 26, 2013 Φτιαξε κατι με αυτο...LinITX.com - Jetway JNC9KDL-2550 1.86Ghz Dual Core Atom Mini-ITX MainboardΥΓ: Σπιτι εχω ALIX 2D13 με ipFire με ρολους DHCP,firewall και φυσικα ολο το routing. Μια χαρα θα σε καλυπτεi και σενα νομιζω...
DJD Ιούλιος 26, 2013 Author #4 Ιούλιος 26, 2013 Φτιαξε κατι με αυτο...LinITX.com - Jetway JNC9KDL-2550 1.86Ghz Dual Core Atom Mini-ITX MainboardΥΓ: Σπιτι εχω ALIX 2D13 με ipFire με ρολους DHCP,firewall και φυσικα ολο το routing. Μια χαρα θα σε καλυπτεi και σενα νομιζω...Ευχαριστώ Γιάννο αλλά ο Atom ανεβάζει πολύ το κόστος αν βάλω όλα αυτά που θέλει.ΑβλεπίCarambola 2 Bundle 3in1Ενδιαφέρον, δε το είχα ακουστά. Για πες παραπάνω, παίρνει ότι linux θες ή πρέπει να γίνει ported;Για mikrotik σκεφτόμουν επίσης.
trendy Ιούλιος 26, 2013 #5 Ιούλιος 26, 2013 Τρέχει από μαμά openwrt. Φυσικά μπορείς να κάνεις compile το δικό σου αν ξέρεις και θέλεις, αλλά νομίζω θα σε ικανοποιήσει.
yanni Ιούλιος 26, 2013 #6 Ιούλιος 26, 2013 Ψάξε λίγο το παρακάτω site. Το κοιτάω ποιο πολύ για νέα, αλλά ο τύπος καταπιάνεται πολύ με Android συσκευές και μπορεί να βρεις διαμαντάκια εκεί μέσα (τα οποία εγώ ίσως και να μην πολύ καταλαβαίνω για αυτό και σου δίνω το site)CNXSoft – Embedded Software Development
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.