Jump to content

TheLab.gr wallpaperz

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Daffy [Χθες, στις 22:37]

Να ζητησω τωρα μια φωτο σε 176 x 208 ή θα :tomato:

Οσο για πριν, χαιρομαι που τουλαχιστον τα πειραγματα ηταν :T:

ετοιμος κι εσυ :D :D

post-9-1416071269,1217_thumb.jpg

μολις εβαλα το wallpaper.................................ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟ

τωρα με κινητο και οθονη με το σημα του λαμπη ποιος μας πιανει....χοχοχοχοχοχο

Αρχική απάντηση από .38-.45 [25-09-2004 17:42]

101Χ80 για sl55

Ωραίο :) αλλά θα μπορούσες να βάλεις το "TheLab.gr" λίγο πιο πάνω γιατί στο κάτω μέρος της οθόνης είναι οι ενδείξεις των μενού, της ημερομηνίας & της ώρας??

Θα στείλω φωτογραφία το απόγευμα για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ...

Κι εγώ το SL55 έχω Γιώργο αλλά το logo είναι πιο ψηλά από την ημερομηνία/ώρα και δεν ενοχλεί. Το operator logo το έχεις εξαφανίσει;

Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 14:25]

Μία 128 * 160 Pixels αν είνα δυνατόν για Samsung v200

post-9-1416071269,4618_thumb.jpg

Καλό το Wallpaper αλλά λίγο μονότονο βρε παιδιά.... Εγώ είχα με τα X-files ένα και δεν ήθελα να το αποχωριστώ....

Έτσι κατακρεούργησα την δημιουργία του Εργαστηρίου με το παρακάτω, ως αποτέλεσμα....

Με το μαλακό οι :tomato: :tomato: :tomato:

post-419-1416071269,6821_thumb.jpg

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την ταλαιπωρια...:T: Πολυ καλο παντως.. Φωτο με το κινητο αυριο... Πολύ καλη δουλεια :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από DJD

Κι εγώ το SL55 έχω Γιώργο αλλά το logo είναι πιο ψηλά από την ημερομηνία/ώρα και δεν ενοχλεί. Το operator logo το έχεις εξαφανίσει;

Απλά το προτιμούσα λίγο πιο πάνω. Τελικά το έφτιαξα μόνος μου :) Α, και το Operator logo το έχω βγάλει φυσικά :)

Αρχική απάντηση από DMylonas

Καλό το Wallpaper αλλά λίγο μονότονο βρε παιδιά.... Εγώ είχα με τα X-files ένα και δεν ήθελα να το αποχωριστώ....

Έτσι κατακρεούργησα την δημιουργία του Εργαστηρίου με το παρακάτω, ως αποτέλεσμα....

Με το μαλακό οι :tomato: :tomato: :tomato:

Σβήσε το X και βάλε O/C :T:

Ρε djd εμενα στι vodafone δεν εχει τι συσκευη μου (sl55).Μηπως ξερει κανεισ που μπορω να παρω τηλ?

• 1 year later...

Bump για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι τι ωραία backgroundz φτιάχνει ο καλλιτέχνης μας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.