psyber Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 αγόρασα ένα ιδιαίτερα φτηνό καλώδιο από το ebay το οποίο ήταν μεγάλο display port από τη μία και mini από την άλλη. συνέδεσα με αυτό τη dell u2412m στην 7950 μου και μου φάνηκε ότι τα χρώματα που είχα πριν χάθηκαν. ξαναφόρτωσα το ίδιο icc profile και έκανα κάποιες manual ρυθμίσεις αλλά τίποτα. γίνεται να ευθύνεται για κάτι τέτοιο ένα μέτριας ποιότητας καλώδιο;
Ioanna Ιούλιος 27, 2013 #2 Ιούλιος 27, 2013 Δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως πανω σε αυτο που ρωτας. Απλα να σου πω οτι η προσφατα αγορασμενη HP οθονη της υπογραφης μου παρειχε και DisplayPort καλωδιο και ετσι ενω αρχικα την ειχα συδεμενη με το DVI που επισης παρειχε μετα ειπα να δοκιμασω και το DisplayPort. Ουδεμια διαφορα δεν ειδα στα χρωματα, και σημειωσε οτι κοιταζα συγκεκριμενα και επισταμενα για αυτο! Ενα παιχνιδακι που παιζω τωρα επισης, το Civilization: Brave New World, καμμια διαφορα δεν εμφανιζει. Παρακολουθησα και τμηματα μιας ταινιας στο συγκεκριμενο monitor, ετσι απλα για να δω πως "δειχνει". Η ταινια ειναι Blu-ray, James Bond: Skyfall. Καμμια διαφορα.Εμενα η DisplayPort συνδεση μου κανει καποια άλλα κολπα: οταν ανοιξω την τηλεοραση μου, η οποια ειναι συνδεμενη με το PC, ωστε να δω μια ταινια, αν κλεισω την οθονη (την HP) απο το κουμπι της, μου κατεβαζει την TV στα 50Hz (απο τα 60), και πεταγεται ο player (J. River Media Center) στο monitor! Μονο αν την εχω ανοιχτη μπορω να δω ταινια στην τηλεοραση. Καποια βλακο-ρυθμιση θα ειναι...
FANISTELROOY Ιούλιος 27, 2013 #3 Ιούλιος 27, 2013 Εγω που εχω καλιμπραρει την οθονη μου και την 5850, αν συνδεσω το dvi σε αλλη θυρα της καρτας, δεν φορτωνει το προφιλ. Δεν εχω δοκιμασει βεβαια να το περασω μετα χειροκινητα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.