venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2013 Καλησπέρα!Είπα να ανοίξω θεματάκι καθώς χρειάζομαι τις ιδέες σας\γνώμες σας για κάτι που είμαι στο ψάξιμο.Ψάχνω να βρω ένα μικρό case, όσο πιο μικρό γίνεται για να μπουν μέσα συγκεκριμένα...τροφοδοτικό, δύο rom, fan controller και δύο δίσκοι.Απαραίτητα να είναι μαύρο τουλάχιστον στο εξωτερικό του και μικρό σαν όγκος είτε κοντό και μακρόστενο είτε λίγο πιο "τετραγωνοποιημένο" και λίγο πιο ψιλό.Σαν χρηματικό όριο ας πούμε τα 50€-60€.Παρακαλώ τα φώτα σας.Δέχομαι και μεταχειρισμένα αν υπάρχει κάτι καλό και οικονομικό υπόψιν σας.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Ένα τέτοιο νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Το μικρότερο που είχα βρει ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει και αν χωράνε αυτά που θέλεις να βάλεις: M350 Universal Mini-ITX enclosure Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Ενδιαφέρον φαίνεται.Χώρους για δίσκους και τα άλλα έχει?(τρύπες για να βιδώσουν...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 δεν μας λές πρώτα τι μητρική θα βάλεις μέσα ?? (atx, m-atx, itx κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 26, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Άμα ήταν να βάλω και μητρική θα το έλεγα! Για αυτά που είπα μόνο με ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Μα δεν αναφέρει μητρική και επεξεργαστή. Ψάχνω να βρω ένα μικρό case, όσο πιο μικρό γίνεται για να μπουν μέσα συγκεκριμένα...τροφοδοτικό, δύο rom, fan controller και δύο δίσκοι.EDIT: Εγώ το ξεκίνησα ως αστείο και τελικά δεν ήταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 26, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Εγώ δύο επιλογές σκέφτομαι...Lian Li PC-Q07 | Skroutz.grCoolerMaster Elite 120 Advanced | Skroutz.grΗ πρώτη πιστεύω είναι ποιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 26, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Και όμως το coolermaster είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω καθώς θα με βόλευε που είναι πιο κοντό έτσι ώστε να μπει από πάνω η μητρική στο περίπου! Σε ευχαριστώ. Είχα δει και ένα ακόμη αλλά δε θυμάμαι μάρκα αλλά θυμάμαι ότι ήταν παρόμοιο με το coolermaster και ίσως και μικρότερο!:hang2: Οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει ακόμη είναι καλοδεχούμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 27, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Αυτό μήπως Thermaltake Element Q?Thermaltake Element Q | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 27, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 καποιο sugo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Ιούλιος 30, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 Και όμως το coolermaster είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω καθώς θα με βόλευε που είναι πιο κοντό έτσι ώστε να μπει από πάνω η μητρική στο περίπου!Σε ευχαριστώ. Είχα δει και ένα ακόμη αλλά δε θυμάμαι μάρκα αλλά θυμάμαι ότι ήταν παρόμοιο με το coolermaster και ίσως και μικρότερο!:hang2: Οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει ακόμη είναι καλοδεχούμενη! βλεπω να πεφτει μοντα!!!!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 30, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 Αυτό μήπως Thermaltake Element Q?Thermaltake Element Q | Skroutz.grΘα χωράει μέσα το τροφοδοτικό μου???coolermaster 850m real power pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 30, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 sfx παίρνει το απο πάνω (νομίζω έχει κιόλας ένα 200αρακι μέσα)Το ΑΤΧ δε μπορείς να το βάλεις. Τουλάχιστον όχι στη θέση που έχει για psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 30, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 Αγάπη δε χωράει από πια οπτική γωνία???Και καλά ότι θα βρίσκει στο rom ή σαν όγκος δε μπορεί καν να μπει?Με πατέντα θα μπορούσε ή τουλάχιστον αν έμπαινε αλλιώς\αλλού το rom?Σε όποιον το έχει...μπορεί να μου στείλει ένα π.μ.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Από την ιδια οπτική γωνία που δε μπορείς να βάλεις μία ΑΤΧ μητρική σε ένα κουτί που παίρνει μέχρι μATX.Το layout του κουτιού στη θέση του τροφοδοτικού είναι ετούτοhttp://www.silverstonetek.com/images/tech/WB10-055/SFX-3.jpgTo τροφοδοτικό σου είναι έτσιhttp://www.silverstonetek.com/images/tech/WB10-055/ATXPS2-3.jpgΑν μπορείς να το βάλεις αλλού αφού δε θα μπει μητρική αν κατάλαβα καλά τότε no prob Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 31, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Μμμμμμ....το φάγαμε τότε!Θα πρέπει να πέσει αρκετή μόντα!Κάποια άλλη πρόταση για κουτί υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Για να καταλάβω με το rom εννοείς DVD έτσι;Δηλαδή 2 DVD και έναν fan controller στην 5.25? Μας κάνουν 3 θέσεις 5.25Θέλεις τέτοιο κουτί ή δε σε νοιάζει να τα βάλεις και αλλού έστω και με μόντα;Γιατί αν ψάχνεις μικρό κουτί σαν αυτά που προτάθηκαν με 3 θέσεις 5,25" σε βλέπω πολύ χλωμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 31, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Βασικά για να είμαι απόλυτα συγκεκριμένος θέλω...ένα dvd, ένα fan controller όπου από πίσω δεν πιάνει χώρο απλά η πρόσοψη και οι δύο οθονούλες που δείχνουν θερμοκρασίες όπου και αυτές δεν πιάνουν χώρο από πίσω απλά η πρόσοψη καθότι μπαίνουν σε μία 5.25Aquatuning - Der WasserkAquatuning - Der Wasserk.Βέβαια δε θα με πείραζε να γινόταν τρύπα κάπου στο κουτί και να έμπαιναν σε κάποιο άλλο σημείο αυτές.Αλλά το dvd δεν έχει χώρο για αλλού.Και τέλος κάπου να μπουν και ο δίσκος με τον ssd επίσης(αυτά δεν είναι και θέμα).Οπότε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 οπότε εμένα δε μου έρχεται στο μυαλό κανένα μικρό κουτί και να έχει πάνω απο μία 5.25" για να σε εξυπηρετήσει. εσύ θες τουλάχιστον 2 απο αυτές.εκτός αν κάτι τέτοιοhttps://www.skroutz.gr/s/2353934/CoolerMaster-Elite-344-USB-2-0.htmlΣου κάνει σαν μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Ιούλιος 31, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Άμα δεν σε ενδιαφέρουν τα pci slots , για δες αυτό και αυτό . Αν έχω καταλάβει καλά , παίρνουν και κανονικό τροφοδοτικό άρα είσαι από εκεί καλυμμένος ( νομίζω , δεν το έψαξα καλά ) . Επίσης έχουν και ένα τροφοδοτικό μέσα ( του κιλού αλλά , μες στα συν είναι και αυτό ) . Edit : μπορείς να τα βάλεις και πλάγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.